Vert en Margarita Mommies Group

Denne ukens vanskelighetsgrad er en solrik aktivitet for spedbarn som kan sitte opp på egen hånd; Dette er din 34. utfordring.

Disse ti måneder gamle (Theo, Del, Julian og Paxton) har så gøy å slure på plastleker, i tillegg til å berøre hverandres tær at de ikke kjenner igjen at mødrene deres har det gøy også.
Ingredienser til en vellykket Margarita Mommies Group:

Skyggefull bakgård på en fin, varm dag

En god venn eller to som kan gå hjem til deg

Kiddie Pool med et par centimeter vann

Mamma-størrelse stoler med tær som dypper i vannet

Plastkrukke av margaritas med plastkopper – eller sitronade for mødre som forventer eller krav om å kjøre hjem.

Splashing spedbarn (bleier valgfritt) – Hold dem i skyggen eller skvis tungt med solkrem før feiringen starter!

Pappaer tilbød seg å hente mamma så vel som spedbarn etterpå

Dette ble antydet av hårstylisten min som en bemerkelsesverdig metode for å glede meg over de varme dagene. Hvis det blir så godt kaldt for svømmebleier så vel som cocktailer, kan denne aktiviteten tilpasses selvfølgelig en innendørs playdate, med et bredt åpent oppholdsrom med noen få leker på et teppe. (Se også din egen frokostklubb)

Har du totalt denne utfordringen? Del historien din så vel som bilder.

Kommentar nedenfor med detaljer.

Del et bilde med oss ​​på Facebook.

Tweet eller Instagram i vår generelle retning @rookiemoms #rookiemoms

Liker du ikke denne utfordringen? Ja, vi har hørt at en person før. Fortsett, fortell oss hvorfor du ikke liker det i kommentarene våre. Velg deretter en aktivitet til fra vår vanskelighetsliste.

Å komme tilbake på hesten, tilståelse av en rookie mamma’s Night Out

, det var mammas natt ute, og du aner ikke hvor dårlig jeg trengte det.

Min mann, Tyler, hadde nettopp kommet tilbake fra å være utenfor byen for jobb og ville forlate igjen om noen dager. Jeg elsker babyen min, ikke misforstå meg, men å være alene med en 7-ukers gammel, døgnet rundt, har en tendens til å gjøre meg litt gal, så jeg hoppet på sjansen for en natt ute før knutepunktene forlot byen igjen .

Tyler og jeg tok en beslutning om å lage middag og drikke med venner. Det alene hadde ikke tenkt å være nok til å tilfredsstille min sug etter interaksjon for voksne, så jeg tok en beslutning om å ta det opp et hakk.

Du skjønner, jeg påpekte at jeg hadde en 7 uker gammel. Det indikerer at jeg nylig hadde hatt min 6-ukers sjekk med jordmoren min (mens ektefellen min var utenfor byen). Som jeg antar at du mødre vet hva det betyr…. Det er klart for sexy tid.

Men her er tingen: Bare fordi legen din sier at du kan “gjøre det”, indikerer ikke at du (a) føler at det eller (b) kan finne tiden selv om du ville.

Men mannen min, Gud velsigne ham, fortjente det. Han bugnet meg knapt en gang i løpet av de 6 ukene etter at datteren vår, Piper, ble født (sannsynligvis fordi jeg ba ham om å ta saken i egne hender). Jeg følte at det var på tide å gi ham de beste 30 sekundene av livet.

Så hva gjorde jeg… ..?

Jeg betalte for sex

Nei, ikke sånn at du er rart. hvem tror du jeg er?

Jeg skjønner, jeg hadde funnet ut at det å bli opptatt med ektefellen min var vanskelig å få til å skje hjemme hos oss. Barna vår myller som gal om kvelden (hellig heksetid). Når jeg er over, er jeg utmattet og det siste i tankene mine er å støte stygg.

Og mens vi har fått barnevakt før, gjelder hun huset vårt, og det ville bare være rart å løpe ut i et annet rom (selv om tanken har krysset tankene mine).

Så jeg tok en beslutning om å få et hotellrom. for det som [viste seg å være] rundt 30 minutter. $ 110 hotellrom, 30 minutter, det er $ 3,67 per minutt (ikke inkludert skatter)!

Min “Night Out” startet “Normalt”. Vi møtte vennene våre (også foreldre til en ung) og jeg hadde mine første Moskva -muldyr. På et år. Og ja, de var deilige.

Palene som vi møtte opp med er gravide med deres andre barn, så naturlig nok sentrerte samtalen mye rundt babyer. Det er morsomt hvordan det skjer. Jeg har blitt “den kvinnen”. Før jeg hadde et barn hatet jeg å snakke om andre folks barn i mye mer enn fem minutter.

Men hva med sexen?

Jeg hadde tatt en avgjørelse dagen før jeg skulle gjøre hele hotellet. Å planlegge disse tingene er imidlertid vanskelig med denne nyervervede ungen.

Vi har barnevakten vår i en begrenset periode, og jeg trenger å pumpe på et tidspunkt. Så i stedet for å spise middag på favorittrestauranten min sentrum og deretter kjøre over byen til et hotell, forkortet jeg bare hele saken. Jeg bestilte middagsreservasjoner på en restaurant som også er på et hotell (jeg er effektiv!). Tatt i betraktning at det er en restaurant vi har spist på, var det ikke mistenkelig for mannen min.

Nå var det absolutt ikke så bra for en restaurant som min normale favoritt i sentrum, men jeg fikk spise et varmt måltid og det var ingen baby som gråt. Så jeg tar det.

Etter middagen bustet jeg ut et rom som var avgjørende og ga det til mannen min. Gutt, han var i ekstase (og overrasket!).

Uten å gå inn på for mange detaljer, var det helt bedre enn jeg forventet. Men fortsatt litt smertefullt.

Vi sjekket inn rundt 8:00 og kom oss hjem innen 9:00 med et raskt stopp hos Trader Joe’s på vei hjem.

Var det det mest romantiske jeg har opplevd? Sannsynligvis ikke. Imidlertid måtte du ofte hoppe tilbake på hesten. Du skjønner om du ikke var sulten, du vil fremdeles spise på et tidspunkt i løpet av dagen. Vel, dette er slags det samme. Nå som vi har fått det ut av veien, er jeg sikker på at det vil være mye mindre angst for fremtidige “økter.”

Det var morsomt, det var forfriskende, det var akkurat det jeg trengte.

Nå vil jeg høre fra deg! I kommentarene nedenfor vil jeg gjerne høre den beste ideen din for å holde romantikken i live etter babyen. Vi kan alle bruke litt inspirasjon!

National Immunization Month

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Immuniseringer er en svært viktig fasit i samfunnet vårt, og reduserer forekomsten av alvorlige og noen ganger til og med dødelige smittsomme sykdommer. Som en av de viktigste folkehelseutviklingene på 1900 -tallet, har immuniseringer kommet langt i retning av å holde landets offentlige sunne og beskyttet. August har blitt ansett som nasjonal immuniseringsbevissthetsmåned for å bidra til å fremheve immuniseringer og immuniseringsopplæring for å øke etterlevelsen og øke offentlig bevissthet om viktigheten av immuniseringer gjennom livet.

Selv om immuniseringer er nødvendige for våre barn og spedbarn, er de også viktige for voksne, både store og små, og foreslås gjennom livene våre for å holde oss i fortsatt god helse underveis. Selv den sunneste voksne er ikke ugjennomtrengelig for smittsomme sykdommer, og sykdom kan spre seg raskt. Uten hjelp av immuniseringer kan et lite utbrudd raskt bli en folkehelsekrise. Immuniseringer lar oss alle gjøre vår del i å holde nasjonen vår trygg mot forebyggbare sykdommer.

Eldre individer, spedbarn og de med astma, kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS), diabetes, hjertesykdom eller svekket immunforsvar har økt risiko for komplikasjoner hvis de blir utsatt for smittsomme sykdommer. Derfor er det viktig for alle individer å forbli oppdatert om immuniseringene sine.

Foreldre – Foreldre kan bidra til å beskytte barna sine ved å sikre at de er oppdatert på vaksinene sine og raskt etter immuniseringsplanen som er foreslått for barnets alder. For øyeblikket oppfyller ikke noen vaksinasjonsrater nasjonale folkehelsemål. Dette setter barn økt risiko for eksponering og gjør opprettholdelse av en riktig immuniseringsplan enda mer viktig for helsen til hver familie.

Graviditet – Det er viktig at gravide er oppdatert på vaksinene sine før graviditet, og får influensa og kikhoste (kikhoste) vaksiner. Gravide mødre opplever fysiske endringer som kan gjøre dem mer sårbare for alvorlige influensa. Disse vaksinene beskytter både moren og barnet i løpet av de kritiske 12 månedene av svangerskapet.

Relaterte håndtering av fordøyelsesområdet symptomer

Barn-barnehage og barn i skolealderen har økt risiko for å få smittsomme sykdommer. Fordi barneomsorgssentre, klasserom og lekeplasser grupperer et høyt antall barn, utgjør disse områdene økt risiko for eksponering og overføring. Fra spedbarn til unge voksne til de i høyskolealderen, bør rutinemessige vaksiner administreres for å beskytte disse personene i skoleårene når risikoen for eksponering er høy.

Er vaksiner trygge? Hver vaksine i USA blir satt gjennom en spekter av sikkerhetstesting før de er lisensiert og forlenget for publikum. Faktisk har USA den sikreste, mest effektive vaksineforsyningen til dags dato. Vaksinasjoner er de rimeligste måtene å forhindre sykdom i dagens verden, og FDA og CDC jobber hånd i hånd med helsetjenesteleverandører i hele USA for å overvåke vaksinesikkerhet og gjennomgå rapporter om bivirkninger. Det er viktig å merke seg at de fleste rapporterte sidevirkninger fra vaksinasjoner er sjeldne, milde og midlertidige. Oftest resulterer disse sidevirkningene bare røde, hevelse eller ømhet på skuddstedet.

En sunn vaksinejournal tilsvarer et sunt individ. La oss se på hvert aldersområde og immuniseringene som er kritiske i disse fasene av livet.

Graviditet De første 12 månedene fra begynnelsen til fødselen er en kritisk tid for en mor og hennes ufødte baby. Og den beste måten å beskytte begge individer er å sikre at moren er oppdatert på både influensa og kikhoste (TDAP) vaksiner. Disse vaksinene er med på å gi babyen en viss immunitet, og denne beskyttelsen er viktig i løpet av de første månedene av livet. Morsantistoffer gir beskyttelse til det nyfødte i livmoren, og hjelper til med å forhindre alvorlige komplikasjoner. Mødre som fanger influensa eller kikhoste mens de er gravide har en mye større risiko for å gi den til babyen sin, og som et resultat, opplever komplikasjoner med graviditet som tidlig arbeid og fødsel.

Relaterte 5 resolusjoner Mødre skal ikke gjøre i 2020

Fødsel til 6childhood -immuniseringer er en viktig del av å sette opp ungdommen vår for en sunn fremtid. Tidlig beskyttelse og rettidig immunisering beskytter barn føry har en sjanse til å bli utsatt. Disse vaksinasjonene beskytter mot 14 alvorlige og potensielt dødelige sykdommer, inkludert: meslinger, hepatitt A og B, rotavirus, difteri, stivkrampe, kikhoste, Haemophilus influenszae type B, pneumokokk sykdom, polio, influensa, meslinger, mumps, rubella og chatchpox.

Preteens og tenåringer Når barna når sine preteen- og tenåringsår, har mange av barndomsvaksinene begynt å slite seg. Booster -doser hjelper til med å forevige disse immuniseringene i hele voksen alder. Preteens og tenåringer krever stivkrampe, difteri, kikhoste, kvadrivalent meningokokkkonjugatvaksine og HPV (humant papillomavirus) vaksiner. Unge voksne har ikke det befestede immunforsvaret til voksne, og er mindre utstyrt for å håndtere infeksjoner som HPV, hjernehinnebetennelse eller septikemi. Rettidige vaksinasjoner kan tilby foreldre tryggheten som inkluderer forebyggbar sykdomsbeskyttelse når de sender barna sine til skolen.

Voksne år Voksne lider unødvendig av sykdom som lett kunne blitt unngått hvis de hadde blitt vaksinert ordentlig. Mange voksne vurderer ikke engang behovet for rutinemessige immuniseringer, men disse voksenvaksinasjoner kan gi verdifull beskyttelse mot kikhoste, hepatitt, helvetesild og pneumokokk sykdom. Voksne bør få en influensavaksine hvert år sammen med TD- eller TDAP -vaksine hvis de ikke fikk den tidligere i livet. I tillegg bør TD -boosterskuddet gis hvert 10. år for å beskytte mot stivkrampe og difteri. Avhengig av deres alder, helsetilstand, vaksinasjonshistorie og reise, bør noen voksne også motta helvetesild, pneumokokk, hepatitt og HPV -vaksiner.

Relaterte viktige vitaminer du bør ta daglig

Daycares, lekeplasser, skoler, samfunnshus, sportsarenaer og andre sterkt sosiale områder setter individer med høy risiko for eksponering for smittsomme sykdommer. Med dagens utvikling i immunisering er det ikke nødvendig å håndtere risiko når det gjelder helsen til deg, din familie eller naboene dine. Rutinemessig og rettidig immunisering er like viktig for å beskytte ikke bare individet, men samfunnet for øvrig fra forebyggbare smittsomme sykdommer. Når det gjelder immuniseringer, betyr beskyttelse for en beskyttelse for alle.

Bidraget av: North County Health Services. NCHS bryr seg: Fra forkjølelse til komplekse graviditeter er vi her. www.nchs-health.org Ressurser:

Bilde med tillatelse fra FreedigitalPhotos.net

Hvis du ønsker å motta varsler om sunne levende tips, helsemyheter, foreldre og innlegg, kan du abonnere via e -post og følg oss på Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+ og Twitter. Abonner på vårt nyhetsbrev. Bli med på vårt sosiale nettverk

Å spare på kraften din om sommeren er nøkkelen! Direkte energi kan hjelpe deg #LiveBRITHER med deres teknologi og verktøy for å hjelpe deg med å spare penger på energiforbruket. Besøk DirectEnergy.com/plenti for mer informasjon.

Link til dette innlegget: National Immunization Month

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Tante Karens guide med potensielt upraktisk, men helt praktfulle gaver til husholdninger

babyen

Siden jeg alltid tror på nøyaktig hvordan folk kan la et spedbarn være et spedbarn mens de ikke er helt babyfyker hjemmet, har jeg noen tips som er vinn-vinn for spedbarn så vel som foreldre. Disse alfabetets bokstavmagneter, dekopiert med elegant origamipapir, er bare $ 20/sett fra Etsy – slik at du kan vise barnet ditt om bokstaver så vel som estetikk på nøyaktig samme tid!

Og mens vi er med på emnet, i stedet for den normale “A er for alligator” -type-plakat, hva med denne moderne klassiker alfabetplakaten? Nydelige rike farger så vel som rene linjer viser junior at E er for Eames, L er for Lecorbusier (bare $ 35).

Jeg føler på samme måte disse racerbilmurens dekaler fra moderntots- de er nesten attraktive tilstrekkelige til å gå i alle typer plass i hjemmet ($ 45/sett).

Pappaen
Jeg elsker disse distrikts bomulls resirkulerte billboard -poser, og starter på $ 54 – han kan tette bort den bærbare datamaskinen eller bleiene, samt en sippy kopp i disse utrolig stilige, håndlagde, unike posene laget av gamle reklametavler.

Eller gi ham den oppdaterte typen av den mest sjarmerende gaven som noensinne var – blandetape. Suck UK har en USB Mix Tape Drive som vises som et bånd, men åpner så mye som å eksponere en USB -stasjon du kan tonn med alle disse melodiene du brukte til å elske, før din auditive verden ble dominert av Wiggles så vel som bakgårdene . Bare dyrkede melodier, ok?

Mammaen
Å holde seg oppe hele natten med et skrikende barn kan virkelig herje utseendet på huden din, men et snev av det nakne Minerals Foundation-pulveret vil gi deg en illusjon om at du er en fersk ansiktet ung ting som aldri en gang har hørt ordene “Nippel Chafe ”. Det tar omtrent 5 sekunder å påføre så vel som det er SPF 15 å starte opp! Et gavekort på $ 50 vil få henne (eller deg) Kabuki rene, så vel som et pulver etter at hun velger.

Denne er en stor splurge – men for $ 1100 kan du få en glider, som alle av oss forstår er den nødvendige objet for tidlig babyhood, det er virkelig utmerket.

Jeg har alltid vært delvis med disse sannsynligvis-super-impractical-men-Gorgeous Silk Shantung Oopababy-slyngene. Gi det (eller få det) før høytiden, slik at du kan bruke den ut til alle feriesoirees! De begynner på $ 79 så vel som det er noen som er tilgjengelige i mye mer daglige materialer også, hvis du tror ligningen til baby+silke = katastrofe.

Den enorme husholdningsgaven
Hva kan være mye bedre enn et pulserende DNA -trykk av hele familiens DNA? DNA 11 vil sende din gave mottakerkinnspinner samt instruksjoner, samt deretter produsere en overraskende nydelig så vel som levende trykk av hvert husholdningsmedlems DNA. De begynner på 390 dollar.

Eller – i tillegg til at dette ikke er en så stor splurge -gave, men vil være utrolig flott – hvis du er listig, ta dette konseptet om den “manglende andre halvpute” fra håndverket, samt lage en pute som representerer hvert medlem av Husholdningen slik at du aldri noen gang trenger å savne hverandre. I tillegg til at den ekte unggutten din blir bratty, kan du øyeblikk ta trøst i det stille, så vel som alltid veloppdragen pute-barn.

Besteforeldrene
Siden besteforeldrene er så snille så vel som sjenerøse for alle andre (i det minste i familien), må du skaffe dem noe godt. Kanskje besteforeldrene også er hipstere … i hvilken situasjon du kan kjøpe skreddersydde utskrifter av unggutten din i en plakat i Warhol-stil. Send bildene dine inn i Popartworks så vel som de vil gjøre det for deg. De er ikke billige, så hvis du er a) smart, b) egen photoshop eller forstå noen som gjør det, så vel som b) så vel som online i nærheten din egen!

For å fremheve små bilder av deres sjarmerende barnebarn, får dem dette sjarmerende lysbildet fra Conran -butikken for 285 dollar som de kan fylle med sine foretrukne bilder samt modifisering etter ønske. I tillegg til at du ikke bekymrer deg – du kan sende dine digitale bilder akkurat her i tillegg til omtrent 2 dollar en pop, de vil sende dem tilbake i 35 mm lysbildeform!

—-
Takk til Karen for å inspirere både skandaløse kostnader og sparsomme håndverksprosjekter! Tatt i betraktning at hun er den eneste barnløse i familien, stoler de på at hun holder dem hofte på høytiden … mens de gir hverandre svette, elektroverktøy, så vel som andre slike nødvendigheter.

Hvis du klør for mer, kan du inspisere 39 mamma-testede feriegavekonsepter i rookie Mommies Holiday Buying Guide.

Kamuflasje spedbarnene dine med filt hårklipp

Du forstår nøyaktig hvordan du begynner å miste håret fra omtrent 3 måneder til 6 måneder etter fødselen? Så vokser de tilbake som små små dukkehår; De nye bittesmå hårene er spedbarns smell.

Hvis du er en baby-jente-mamma, kan det hende du allerede eksperimenterer med hårtilbehør for den biten, men baby-boy-mamas, vi bør ha det gøy hårklipper også!

Jeg liker å bruke hårklipp i tillegg til å huske på å velge rutinen da jeg var en ny mamma. For en var det å bruke litt blomstrende enormt moro over de enorme brystene mine, så vel som slapp mage (“Se inn i øynene mine mennesker, så vel som å slutte å stirre på kannene!”). Pluss at jeg overtalte meg at barretten fikk spedbarnsbangene mine til å se forsettlige ut.

Filt blomsterhårklipp av swanky bambino

Disse kjente hårklippene av Swanky Bambino er håndlaget i Oakland, CA for $ 4 per pop. Jeg kjøpte noen få til min egen strømpe forrige jul (på et prøvesalg på Studio Grow), samt har fått mange komplimenter. Jeg har nylig oppdaget nettstedet deres i tillegg til at jeg kjøpte fire mye mer (for under $ 20 inkludert frakt. Yeehaw!).

Jeg prøvde å oppdage noen få bilder av meg ved å bruke disse hårklippene eller andre lignende hårklipper. Dessverre utøver jeg nesten alltid kameraet, så vel som når jeg tar selvportretter, kan du ikke virkelig se nøyaktig hvor fantastisk hårklippene er (bare et klønete smooshed-face glis tatt fra oppover for å lage haken min se definert). Så her er et tips til å komme inn på bildet selv! (Jeg tror at hvis du liker noen form for de siste TV -stedene våre, bruker jeg en.)

Det er noen få andre håralternativer jeg har prøvd for å kamuflere spedbarns smell: hodestykket i tillegg til å bruke solbriller som pannebånd (men du kan virkelig bare slippe unna å holde det om sommeren, vet du?).

Jeg er tilgjengelig for alle typer andre hacks samt ideer for å løse dette problemet med litt teft.

Olympic workout secrets everyone Can use

Sharing is caring!

Dele

kvitring

Dele

Completely You: Fitness

Olympic workout secrets everyone Can Use

By Karen Cicero for completely You

Sure, you’re not working out to win a gold medal, but you still can pick up a couple of performance-boosting tricks from Olympic athletes. Sprinter Allyson Felix and fellow American taekwondo guru Steve Lopez — who are both going for gold in the London 2012 Olympics — share their strategies to stay motivated, confident and in top shape.

Find a workout Buddy“Running is a lot more fun with friends,” says Felix. Plus, it’s a great way to excuse-proof your exercise routine. When you make a plan to work out with your friend, you’re less likely to change it because you know the other person is counting on you. new research at Michigan state university even found that working out with a virtual exercise buddy doubled the amount of time study participants spent cycling.

Make A Doable PlanEven Olympic athletes don’t want to get up at 4 a.m. every day to hit the gym, says Felix. So making that your goal is just setting yourself up for failure. “Know when you’re realistically going to be able to get in your exercise and stick to that schedule,” says Felix. and if you still feel like blowing off your workout that day? “There are days when I don’t feel like being up and working out, and I just try to smile” says Lopez. “Smiling makes you a happier person and gives you confidence.”

Don’t get Down on YourselfEver have those days when you didn’t finish your run in the time that you wanted, or you couldn’t do as many strength-training exercises as you planned? Don’t beat yourself up. “If you give your workout 100 percent effort, you never lose,” says Felix. “I’ve been in competitions where I didn’t win a medal but gave it my all and have still been proud of myself.” adds Lopez: “I want to have that perfect day, that perfect performance, and I still haven’t had that. I may never have the perfect performance, but I want to aspire to reach for it.”

Related  lose Weight faster by finding Time to exercise by Kathryn Martyn Smith M.NLP

Relax, Already!“If your arms are tight and tense, the tension will move into your neck and back and make your workout more difficult than it has to be,” says Felix. To prevent this, stretch your triceps before your workout: extend one arm over your head, bend it at the elbow and gently push that arm behind your head with your other hand.

Change up Your RoutineFive days a week of doing the exact same workout is boring. “I love exercises, like Hula-Hooping, that aren’t sports-driven,” says Felix. another idea: “Go to a local track and sprint the straightaways and walk the curves. It’s a great cardio workout that can accomplish the same thing as longer jogs.”

also read: “4 new workout routines for All fitness Levels”

Karen Cicero is completely You’s need to know blogger. A health journalist and magazine editor with more than 15 years of experience, she has contributed to such publications as Prevention, SELF and Health, and she has edited the dental column for Heart & soul magazine.

Link to this post:Olympic workout secrets everyone Can Use

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Videoinnlegg: Ideer for Play Group Fun

Enten du er i avgift for lekegruppe for små barn eller bare prøver å balansere litt en-til-en-spilletid med alle de andre tingene du har på gang, har vi en Få ideer så vel som teknikker for deg.

En mye mer nugget av hardt opptjent visdom som ikke kom opp under videoen vår, er å holde alle knekkbare briller utenfor lekerommet. Jeg husker tiden for at jeg knuste et fullt vannglass i tillegg til å fjerne alle kiddoene inn i det andre rommet, så jeg kan bruke Mega Shop-VAC og rydde opp i skaden. Mye morsommere enn å tørke noens tushy? Diskuterbar.

Del alle typer andre ideer om leketid med oss i kommentarene!

+++
Vi laget denne videoen med menneskene på Lego/Duplo (som du mest sannsynlig kan gjette); Ungdommene i videoen er ikke våre, men konseptene er.

Åpent brev til Mimi Maternity

Kjære mennesker som tar beslutninger om kundeopplevelser på Mimi Maternity,

Det går ikke upåaktet hen av meg at i Mimi -barselbutikker (og jeg har vært for mange i hele California i løpet av to svangerskap) er ikke selgerne mødre, men heller unge kvinner som aldri har vært gravide. Som sådan er de ikke veldig godt informert om å være gravide, men bare om klærnes utseende. Å ikke si at jeg ikke ville gå til en fødselslege som ikke er en mor, men jeg er garantert at hun har trening for jobben. inkludert sensitivitetstrening.

Min viktigste klage er dette: Hver gang jeg kjøper, ser det ut til at butikkpolitikken din er å be min forfallsdato om å komme inn i registeret. Hva med “ingen av virksomheten din” som forfall? Har du en knapp for det? Da ber dine nydelige selgere om mer av min personlige informasjon. (Det er klart dette starter et direkte markedsføringsprogram som jeg vil motta tilbud i posten fra en haug med annonsører som drar nytte av å kjenne til det nøyaktige stadiet i svangerskapet og til slutt babyen min.) Dette får meg til å føle meg gretten. Ok, jeg føler meg allerede gretten. Dette får meg til å føle at du bare vil ha meg for min fremtidige verdi for deg og ikke setter pris på at jeg allerede gir deg litt penger i dag. Hvorfor setter du ikke pris på pengene jeg bruker med deg i dag?!

Neste, og åh, ikke bekymre deg for om jeg har det travelt eller ikke, må gå på do (det gjør jeg) eller bare vil finne et sted å sette seg ned og heve føttene mine, jeg får en Eksempelutgave av et Baby Magazine … Jeg kan ikke huske hvilken tittel … og fortalte at jeg skal motta tre prøveutgaver. unnskyld meg? Jeg trodde jeg var kunden. Jeg tenkte at jeg bestemmer meg for når jeg skal abonnere på magasiner. Helt alene. Etter å ha jobbet med en magasinvirksomhet i det siste, vet jeg at dette er et negativt alternativtilbud, og at du senere blir fakturert for abonnementet eller må avbryte det. Mer arbeid for forbrukeren.

Deretter presser du mot meg flere brosjyrer for relaterte virksomheter – ledningsplaner og college -spareplaner – og antyder at jeg må ta dem.

Hver gang jeg går inn i butikken din, forlater jeg rasende fordi jeg bare prøver å kjøpe et par veldig store undertøy og jeg blir bombardert med salgsplasser. Verre er det at jeg føler meg dårlig for kvinner som går inn der som ikke skjønner at de kan si “nei” til alle disse tilbudene. Det virker ironisk at en så dårlig opplevelse blir gitt til en målgruppe som sannsynligvis allerede vil bli flustet, overveldet eller fysisk ubehagelig.

Hvordan vinne meg over?

Gjør det klart at du elsker meg, setter pris på virksomheten min og forstår mine graviditetsrelaterte lidelser. Gi meg en kjølig drink med vann. Gi en stol foran en fotmassemaskin. Selg bh i størrelser større enn E. (sykepleier bryster er ofte større enn e). Sett ut prøver av ernæringsstenger du selger. Få meg til å føle at det å komme til butikken din er en godbit. En godbit bare for meg fordi jeg er gravid og spesiell.

Vis magasinene med et sprengformet klistremerke som sier: “Hvis du vil ha et gratis prøveabonnement, kan du spørre en selger.” Legg dine nyttige brosjyrer på et stativ der vi kan ta dem selv hvis vi vil ha dem. og ansette noen bedre selgere. Hvis du bygger den, kommer vi. Vassende hele veien.

Vennlig hilsen,
Forhåpentligvis aldri igjen en Mimi -kunde,
Whitney

CALM THE F*CK DOWN, THE only PARENTING method YOU’LL ever requirement

Do you get worked up over parenting challenges? CTFD. I am not calm as a rule; energetic on a great day equates to freaked-out on a poor day. much more likely, it is moment by moment of me trying not to shout at the kids or panic that I’ve really damaged my eldest kid (ever heard of the very first pancake theory of parenting? Yikes).

So I like David Vienna’s easy as well as concise parenting mantra for daily parenting dilemmas: Calm the F*ck Down: The only Parenting method You’ll ever Need. Started as a fed-up blog publish about parenting angst as well as over-complicated solutions, David clearly struck a nerve with parents. His CTFD viewpoint blossomed into a full-blown, cute-as-heck, giftable book for yourSELF.

I asked David to share a few of his wisdom with us today. as well as he calmly agreed.

ME: tell me what very first influenced the blog publish about CTFD?

DAVID: soon after the Tiger mom thing hit prominent culture, I heard a story on NPR about minimalist parenting. The two things seemed so ridiculously opposed to every other, I really got kinda mad. I got mad at “experts” who preyed on frightened parents as well as I got mad at parents for being scared. After stewing on it for a while, I composed The CTFD technique as a type of satire of parenting fears as well as parenting techniques in general. as well as I assumption I composed it for myself, too, since I was a frightened parent.

ME: tell me about a time you ate your own canine food (followed your own advice)?

DAVID: Our child Wyatt wasn’t getting the hang of reading as quick as our child Boone. I started to concern that he may not keep up with other youngsters in his class. But, I stopped myself as well as kept in mind each youngster establishes at their own pace. So, I didn’t tension about it. We just made sure he kept up with his homework. Now, he’s able to checked out as well as even composes his own stories.

ME: now lets hear about a time you were totally uncalm even understanding that you’re the poster kid of effing calm?

DAVID: When our young boys were babies, I prided myself on being able to rapidly modification a diaper. Boone was fussing as well as I understood he needed a clean one, so I swept up up onto the altering table. I turned as well as started barking commands at my spouse as well as mother-in-law like, “Hand me those wipes. as well as get me a diaper, STAT! Move, people. Bevege seg!” They both just stared at me. I turned back to Boone as well as I saw I was dangling him up in the air by his ankles. His deal with was bright red, throwing an absolute fit.

Thanks so much David. OMMM.

What much more David Vienna? Buy Calm the F*ck Down: The only Parenting method You’ll ever Need on amazon as well as go to TheDaddyComplex.com.

[All pictures by Heather Flett of the wickedly helpful CTFD book in my hands]

La babyen min sykle familiens kjæledyr

en dag, babyen din vil være en mann.

Eller en kvinne.

Når den tid kommer, vil kjæledyret passe inn i fanget til barnet ditt. Men foreløpig er det ikke supersøtt og morsomt å ta bilder som virkelig viser hvor teeny weeny din lille er?

Sørg for å følge tips om sunn fornuft for kjæledyrsikkerhet, men han er kjæledyret ditt (hund, katt, tarantula, slange, neshorn osv.), Så jeg burde ikke være nødt til å fortelle deg det.

{Foto av Maury Boswell, brukt med tillatelse, alle rettigheter forbeholdt}