Must-Read: Tinkerlab, en praktisk guide for Bit Inventors

Jeg liker å overholde kompisen min Rachelle på Instagram siden hun alltid gjør det enkelt, men likevel strålende ting med barna sine. I fjor begynte hun å merke Instagram -bildene sine med hashtaggen #Creativetable for å foreslå en metode for å sette noen få overbevisende materialer på et blankt bord som en invitasjon for døtrene sine til å “tinker.” Noen få av dere menn gjør det også, (jeg ser deg der borte), men jeg tipper mye av dere ikke forstår det.

Her er et fantastisk eksempel: en mamma legger pinecones så vel som pasta i en muffins tinn, i tillegg til at hun ga førskolebarn noen tang.

Sjekk det ut: Det er ingen ideell slutt på materialene denne ungen bruker – han bare tipper. Kanskje han vil lage et mønster eller kanskje ikke. Konseptet er å fremme nysgjerrighet så vel som utforskning.

Rachelle, The Innovative Table Guru, har utgitt en bok, Tinkerlab: En praktisk guide for Bit Inventors, en fantastisk kompis til henne på Internett-området hvis knutepunkt er på Tinkerlab.com. Hun sendte meg en kopi for å gjennomgå.

Her er et sammendrag av boken mine egne ord:

Lag område i barna dine for kreativitet

Presentere dem med sjanser til å eksperimentere, samt prøve å ikke blande seg så godt

Introdusere verktøy så vel som materialer de kan teste samt spille med

Godta at kjedsomhet er et hoppende punkt, ikke et problem for foreldre å løse

Ved å bruke disse prinsippene, pluss et par ekstra om rot og feil (de har det bra!), Gir kunstlærer så vel som Mother Rachelle 55 jobber for å påvirke foreldre så vel som ungdommer som å lage papirhus; produsere hengestrukturer; Å gjøre en CD til en spinnende topp, i tillegg til en generell “ta ting fra hverandre”. (Merk til meg selv: Gi mine ungdommer vårt gamle digitale videokamera, så vel som en skrutrekker for å se hva som skjer.)

Inspirert av ånden i boken hennes, i tillegg til å håndtere tre dager på rad på House med ungdommene mine før vi drar ut på vår aller første sommertur, ga jeg mine 6 så vel som 9-åringer en “You Men Can Figure det ut ”-prosjektet for den aller første timen av deres ferie. Per Rachelles forslag satte jeg kiddoene så vel som jobben deres i et uklart plass.

Jeg viste dem en rull tegningspapir så vel som bordplateholderen som jeg kjøpte på IKEA. Jeg ga dem saks for å åpne buntene i tillegg til å forlate plassen litt mens.

Invitasjonen, som Rachelle telefons kaller metoden for å tilby barn med anmodninger om utforskning, var en suksess. Andre jeg har kommet med har vært mindre vellykket. Du vil ikke høre om dem; Jeg er sikker på at du er kjent med å sutre så vel som “jeg kjeder deg” proklamasjoner hvis du har barn over fire.

En annen vellykket #Creativetable Invitation fra hjemmet mitt var malingsbrikker (stjålet, er anskaffet, fra malingsbutikken) samt et hjerteformet hullpuncher. Barnet mitt rotet rundt med disse materialene en stund, selv om jeg måtte være hennes hullpunchoperatør. Hun satte hjerteutskjæringen i kjøp ved skygge, teipet dem til en lang streng, i tillegg til at hun hang den på veggen. Barnet mitt vandret bort til bakgården. 50% suksessrate, antar jeg.

Hvis du er interessert i å integrere denne typen aktiviteter i husholdningen din, foreslår jeg helhjertet Tinkerlab -boken. Jeg vil fortsette å henvise til det for nye ideer.

Bokens materiale er omtrent 25% nøyaktig hvordan man skal tro som en Tinker-ER samt 75% oppskrifter for bestemte prosjekter. Hver jobb har en liste over forsyninger, så vel som mange tilbyr instruksjoner for å sette opp invitasjonen til barnet ditt – i tillegg til noen eksperimenter for å bidra til å forlenge aktiviteten. (Ingen liker å sette opp i tillegg til å rydde opp i en kunstjobb som varer fire minutter!)

Det fantastiske området for boka er i alderen 3-6 år, men konseptene er anvendelige for hver alder. Jeg mener, som ikke ville glede seg over å bygge en strårakett! (Se side 106 i Tinkerlab!)

Og nå, prisdelen av innlegget. Vær klient mens giveaway -widgeten lastes inn.

En rafflecopter -gave

I slekt:

Vår tilknyttede lenke for Tinkerlab -boken

Elsker disse konseptene, men spedbarn er like godt ungt? Inspiser hjemmelaget spill.

Eldre gutt? Prøv pappas bok med utrolige prosjekter

Baby Sleep Chart – En guide til alt om babyens søvnbehov

Vi har alle vært der, og ønsker at vår opprørte baby eller småbarn definitivt vil fortelle oss hva de trenger! Selvfølgelig er det ikke virkelig mulig, så i stedet går vi gjennom vår Mama Mplo Mama Checklist, du vet den ”” Er de sultne, tenner, syke, lei, søvnige eller trenger en bleieendring? Vel, jeg vil gjerne hjelpe deg med å forkorte den listen ved å gi deg en oversikt over baby- og småbarns søvnbehov, så du vet at de får tilstrekkelig hvile! I denne korte artikkelen vil vi snakke om hvorfor mengden søvn babyene våre og småbarn får er avgjørende og hvor mye søvn babyer og småbarn trenger. I tillegg har vi et nyttig dandy babyløvdiagram som vil hjelpe deg med å forstå søvnbehovene til den lille.

Baby Sleep Chart – En guide til alt om babyens søvnbehov

Betydningen og virkningen av tilstrekkelig søvn

Det er ingen hemmelighet at tilstrekkelig søvn er vitalt essensielt for vekst, helse og kognitiv utvikling av babyer og småbarn. I følge en kort artikkel fra 2016 publisert i Journal of Medical Sleep Medicine og godkjent av AAP, “Soving Antall anbefalte timer regelmessig er assosiert med bedre helseutfall, inkludert forbedret oppmerksomhet, atferd, læring, hukommelse, emosjonell regulering, livskvalitet og mental og fysisk helse. Å sove færre regelmessig enn antall anbefalte timer er forbundet med oppmerksomhet, atferd og læringsproblemer. Utilstrekkelig søvn øker også risikoen for ulykker, skader, hypertensjon, overvekt, diabetes og depresjon. ”

Du kan observere virkningen av god eller dårlig søvnhygiene i dagliglivet med ditt eget barn. Legg merke til babyens atferd etter at søvnbehovene har blitt oppfylt vice når de er søvnmangel. En baby som ikke er godt uthvilt, har en tendens til å koble seg fra verden rundt dem. De er ikke interessert i å spille, de er ofte cranky, og de kan være spesielt masete sent på ettermiddagen. De har også en proklivitet til å sovne under korte bilturer. En pjokk som ikke er godt uthvilt, kan være hyperaktiv, spesielt rundt sengetid. De kan ofte oppføre seg rastløs, kan ha problemer med sin oppførsel under sosiale aktiviteter og kan være mye mer ulykkesutsatt.

Godt hvilte babyer

Mens nyanser i atferd kommer til å avhenge av din lille ens distinkte personlighet, er det veldig vanlig å se godt uthelt babyer mye mer nysgjerrige på å utforske verden rundt dem, i stand til å flytte forbi små frustrasjoner uten store reaksjoner, i stand til å spise mye mer Effektivt fordi de kan holde seg våken for å ta en full fôr og i stand til å takle de sene ettermiddagens “heksetimer” med letthet. Du vil merke at din godt uthelte småbarn er energisk, men ikke hyper, mye mer følelsesmessig balansert (noe som ikke innebærer at de ikke kommer til å ha en og annen nedbrytning, men det vil ikke bli så lett utløst eller forekommer like ofte) og er klar og forberedt på å utforske verden rundt dem.

Å møte babyen din eller småbarns søvnbehov garanterer ikke deg et fornøyd barn hele tiden. Det tar en enorm gjenstand av sjekklisten din og lar deg bruke mindre tid på å spille Sherlock Holmes for å finne ut av årsaken til opprør i en gitt situasjon. Med yngre babyer ser sultne og utmattede signaler ofte like ut. Hos eldre babyer og småbarn kan oppstyr i forhold til så mange ting, inkludert å være sliten, tenner, separasjonsangst osv. Hvis du umiddelbart kan krysse utmattet av listen din som begrenser mulighetene raskere, noe som til slutt gjør morslivet litt enklere og som ikke gjør det ‘ T vil det?

Baby Sleep Needs – Brudd av aldersgrupper (Baby Sleep Chart)

Så nå som du vet hvorfor den beste mengden søvn er viktig, la oss snakke tall. All informasjon om anbefalte timer med søvn som deles her er samlet fra artikkelen ovenfor. så vel som noen anbefalinger som tilbys av National Sleep Foundation. Jeg personlig følger disse anbefalingene med mitt eget barn og deler dem med kundene mine i mine private konsultasjoner. Jeg kan personlig bevitne gyldigheten deres. Husk også at hvert barn trenger en litt annen mengde total søvn for å føle seg uthvilt. Dette er grunnen til at jeg tilbyr et utvalg for anbefalte timers søvn. Når det gjelder hvor mange lur anbefales for hver aldersgruppe, er disse anbefalingene basert på søvnevnen til friske babyer med gode søvnvaner.

Baby Sleep Needs-Nyfødte (0-3 måneder)

I gjennomsnitt trenger babyer i dette aldersområdet mellom 14 til 17 timers søvn i løpet av en 24 -timers periode. Nyfødte rundt en måned trenger mellom 6 til 8 timers søvn. De trenger også 10 til 12 timer med nattesøvn. Søvnmønstrene deres er uorganiserte. For det meste tar de en lur hvert 45 til 60 minutt til leggetid. Når de kommer nærmere 3 måneder, trenger de mellom 4 til 5 timers søvn i løpet av dagen. De får denne søvnen ved å ta 3 til 4 lur ogTrenger også 10 til 12 timers søvn.

Baby Sleep Needs-Spedbarn (4-11 måneder)

I gjennomsnitt trenger babyer i dette aldersområdet mellom 12 til 15 timers søvn i løpet av en 24 -timers periode. Dette inkluderer lur og nattesøvn. Rundt 6 måneder trenger babyer 3 til 4 timers søvn som de vanligvis får ved å ta 2 eller 3 lur om dagen, og de trenger også 10 til 12 timers søvn om natten. Rundt ni måneder trenger mange babyer mellom 2 til 3 timers søvn som de vanligvis oppnår ved å ta 2 lur 10 til 12 timers nattesøvn.

Babyens søvnbehov-småbarn (1-2 år)

Du finner på babyens søvnkart at småbarn i dette aldersområdet trenger mellom 11 til 14 timers søvn i løpet av en 24 -timers periode. Mange småbarn slipper til en lur like etter deres første bursdag, men noen holder fast på to lur til 18 måneder. Disse naps burde gjennomsnittlig mellom 2 til 2,5 timer, og de trenger fortsatt å sove mellom 10 til 12 timer om natten. Mange småbarn henger på den ene luren til 3 år. Men noen småbarn henger på lur til ca 5.

Ta bort

Det er tre ting jeg alltid vil at foreldre skal vite når det gjelder baby- og småbarns søvnbehov. Den første er at de trenger mye mer søvn enn du kanskje forventer! Det andre er at bedre søvn på dagtid absolutt korrelerer med bedre nattesøvn. For babyer og småbarn er det en vanlig misforståelse at hvis du begrenser søvn om dagen, vil de sove bedre om natten. Til slutt setter Maslows hierarki av behov å sove og spise på samme nivå som å puste. Bløt det et sekund! Tilstrekkelig søvn er et fysiologisk imperativ for menneskelig eksistens, men det er noe de små ikke kan gjøre uten oss. Vi må tilby passende muligheter så vel som timing og miljø å oppnå.

Disse søvnmulighetene tilbys best når de ikke er tilfeldige, men konsistente. Det innebærer at lur og sengetid forekommer omtrent samtidig hver dag. Praktisk talt alle foreldre vil være enige om at barnet deres gjør det best med konsistens, og hvis du noen gang skulle jobbe med en søvnspesialist, vil de fortelle deg at det er limet som holder planen sammen. Så nå som du vet hvor mye søvn babyen din eller småbarn trenger og hvorfor det er viktig, oppfordrer jeg deg til å lage en rutine for dem ved å bruke den kunnskapen og garantere at den lille er i stand til å få tilstrekkelig søvn og trives!

Har du mye flere søvnspørsmål? Spør i kommentarene

om forfatteren

Du kan også glede deg over:

Sleep Training Twins – Fire forslag til en bedre natts søvn for tvillinger

Sleep Training din pjokk – enkle forslag for å få den lille på en rutine.

Nyfødt vil ikke sove? Nyfødte søvnforslag fra en ekspert!

Pin for senere -baby Sleep Chart -En guide til alt om babyens søvnsyklus

Vert en Margarita Mommies Group

Denne ukens vanskelighetsgrad er en solrik aktivitet for spedbarn som kan sitte opp på egen hånd; Dette er din 34. utfordring.

Disse ti måneder gamle (Theo, Del, Julian og Paxton) har så gøy å slure på plastleker, i tillegg til å berøre hverandres tær at de ikke kjenner igjen at mødrene deres har det gøy også.
Ingredienser til en vellykket Margarita Mommies Group:

Skyggefull bakgård på en fin, varm dag

En god venn eller to som kan gå hjem til deg

Kiddie Pool med et par centimeter vann

Mamma-størrelse stoler med tær som dypper i vannet

Plastkrukke av margaritas med plastkopper – eller sitronade for mødre som forventer eller krav om å kjøre hjem.

Splashing spedbarn (bleier valgfritt) – Hold dem i skyggen eller skvis tungt med solkrem før feiringen starter!

Pappaer tilbød seg å hente mamma så vel som spedbarn etterpå

Dette ble antydet av hårstylisten min som en bemerkelsesverdig metode for å glede meg over de varme dagene. Hvis det blir så godt kaldt for svømmebleier så vel som cocktailer, kan denne aktiviteten tilpasses selvfølgelig en innendørs playdate, med et bredt åpent oppholdsrom med noen få leker på et teppe. (Se også din egen frokostklubb)

Har du totalt denne utfordringen? Del historien din så vel som bilder.

Kommentar nedenfor med detaljer.

Del et bilde med oss ​​på Facebook.

Tweet eller Instagram i vår generelle retning @rookiemoms #rookiemoms

Liker du ikke denne utfordringen? Ja, vi har hørt at en person før. Fortsett, fortell oss hvorfor du ikke liker det i kommentarene våre. Velg deretter en aktivitet til fra vår vanskelighetsliste.

Å komme tilbake på hesten, tilståelse av en rookie mamma’s Night Out

, det var mammas natt ute, og du aner ikke hvor dårlig jeg trengte det.

Min mann, Tyler, hadde nettopp kommet tilbake fra å være utenfor byen for jobb og ville forlate igjen om noen dager. Jeg elsker babyen min, ikke misforstå meg, men å være alene med en 7-ukers gammel, døgnet rundt, har en tendens til å gjøre meg litt gal, så jeg hoppet på sjansen for en natt ute før knutepunktene forlot byen igjen .

Tyler og jeg tok en beslutning om å lage middag og drikke med venner. Det alene hadde ikke tenkt å være nok til å tilfredsstille min sug etter interaksjon for voksne, så jeg tok en beslutning om å ta det opp et hakk.

Du skjønner, jeg påpekte at jeg hadde en 7 uker gammel. Det indikerer at jeg nylig hadde hatt min 6-ukers sjekk med jordmoren min (mens ektefellen min var utenfor byen). Som jeg antar at du mødre vet hva det betyr…. Det er klart for sexy tid.

Men her er tingen: Bare fordi legen din sier at du kan “gjøre det”, indikerer ikke at du (a) føler at det eller (b) kan finne tiden selv om du ville.

Men mannen min, Gud velsigne ham, fortjente det. Han bugnet meg knapt en gang i løpet av de 6 ukene etter at datteren vår, Piper, ble født (sannsynligvis fordi jeg ba ham om å ta saken i egne hender). Jeg følte at det var på tide å gi ham de beste 30 sekundene av livet.

Så hva gjorde jeg… ..?

Jeg betalte for sex

Nei, ikke sånn at du er rart. hvem tror du jeg er?

Jeg skjønner, jeg hadde funnet ut at det å bli opptatt med ektefellen min var vanskelig å få til å skje hjemme hos oss. Barna vår myller som gal om kvelden (hellig heksetid). Når jeg er over, er jeg utmattet og det siste i tankene mine er å støte stygg.

Og mens vi har fått barnevakt før, gjelder hun huset vårt, og det ville bare være rart å løpe ut i et annet rom (selv om tanken har krysset tankene mine).

Så jeg tok en beslutning om å få et hotellrom. for det som [viste seg å være] rundt 30 minutter. $ 110 hotellrom, 30 minutter, det er $ 3,67 per minutt (ikke inkludert skatter)!

Min “Night Out” startet “Normalt”. Vi møtte vennene våre (også foreldre til en ung) og jeg hadde mine første Moskva -muldyr. På et år. Og ja, de var deilige.

Palene som vi møtte opp med er gravide med deres andre barn, så naturlig nok sentrerte samtalen mye rundt babyer. Det er morsomt hvordan det skjer. Jeg har blitt “den kvinnen”. Før jeg hadde et barn hatet jeg å snakke om andre folks barn i mye mer enn fem minutter.

Men hva med sexen?

Jeg hadde tatt en avgjørelse dagen før jeg skulle gjøre hele hotellet. Å planlegge disse tingene er imidlertid vanskelig med denne nyervervede ungen.

Vi har barnevakten vår i en begrenset periode, og jeg trenger å pumpe på et tidspunkt. Så i stedet for å spise middag på favorittrestauranten min sentrum og deretter kjøre over byen til et hotell, forkortet jeg bare hele saken. Jeg bestilte middagsreservasjoner på en restaurant som også er på et hotell (jeg er effektiv!). Tatt i betraktning at det er en restaurant vi har spist på, var det ikke mistenkelig for mannen min.

Nå var det absolutt ikke så bra for en restaurant som min normale favoritt i sentrum, men jeg fikk spise et varmt måltid og det var ingen baby som gråt. Så jeg tar det.

Etter middagen bustet jeg ut et rom som var avgjørende og ga det til mannen min. Gutt, han var i ekstase (og overrasket!).

Uten å gå inn på for mange detaljer, var det helt bedre enn jeg forventet. Men fortsatt litt smertefullt.

Vi sjekket inn rundt 8:00 og kom oss hjem innen 9:00 med et raskt stopp hos Trader Joe’s på vei hjem.

Var det det mest romantiske jeg har opplevd? Sannsynligvis ikke. Imidlertid måtte du ofte hoppe tilbake på hesten. Du skjønner om du ikke var sulten, du vil fremdeles spise på et tidspunkt i løpet av dagen. Vel, dette er slags det samme. Nå som vi har fått det ut av veien, er jeg sikker på at det vil være mye mindre angst for fremtidige “økter.”

Det var morsomt, det var forfriskende, det var akkurat det jeg trengte.

Nå vil jeg høre fra deg! I kommentarene nedenfor vil jeg gjerne høre den beste ideen din for å holde romantikken i live etter babyen. Vi kan alle bruke litt inspirasjon!

National Immunization Month

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Immuniseringer er en svært viktig fasit i samfunnet vårt, og reduserer forekomsten av alvorlige og noen ganger til og med dødelige smittsomme sykdommer. Som en av de viktigste folkehelseutviklingene på 1900 -tallet, har immuniseringer kommet langt i retning av å holde landets offentlige sunne og beskyttet. August har blitt ansett som nasjonal immuniseringsbevissthetsmåned for å bidra til å fremheve immuniseringer og immuniseringsopplæring for å øke etterlevelsen og øke offentlig bevissthet om viktigheten av immuniseringer gjennom livet.

Selv om immuniseringer er nødvendige for våre barn og spedbarn, er de også viktige for voksne, både store og små, og foreslås gjennom livene våre for å holde oss i fortsatt god helse underveis. Selv den sunneste voksne er ikke ugjennomtrengelig for smittsomme sykdommer, og sykdom kan spre seg raskt. Uten hjelp av immuniseringer kan et lite utbrudd raskt bli en folkehelsekrise. Immuniseringer lar oss alle gjøre vår del i å holde nasjonen vår trygg mot forebyggbare sykdommer.

Eldre individer, spedbarn og de med astma, kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS), diabetes, hjertesykdom eller svekket immunforsvar har økt risiko for komplikasjoner hvis de blir utsatt for smittsomme sykdommer. Derfor er det viktig for alle individer å forbli oppdatert om immuniseringene sine.

Foreldre – Foreldre kan bidra til å beskytte barna sine ved å sikre at de er oppdatert på vaksinene sine og raskt etter immuniseringsplanen som er foreslått for barnets alder. For øyeblikket oppfyller ikke noen vaksinasjonsrater nasjonale folkehelsemål. Dette setter barn økt risiko for eksponering og gjør opprettholdelse av en riktig immuniseringsplan enda mer viktig for helsen til hver familie.

Graviditet – Det er viktig at gravide er oppdatert på vaksinene sine før graviditet, og får influensa og kikhoste (kikhoste) vaksiner. Gravide mødre opplever fysiske endringer som kan gjøre dem mer sårbare for alvorlige influensa. Disse vaksinene beskytter både moren og barnet i løpet av de kritiske 12 månedene av svangerskapet.

Relaterte håndtering av fordøyelsesområdet symptomer

Barn-barnehage og barn i skolealderen har økt risiko for å få smittsomme sykdommer. Fordi barneomsorgssentre, klasserom og lekeplasser grupperer et høyt antall barn, utgjør disse områdene økt risiko for eksponering og overføring. Fra spedbarn til unge voksne til de i høyskolealderen, bør rutinemessige vaksiner administreres for å beskytte disse personene i skoleårene når risikoen for eksponering er høy.

Er vaksiner trygge? Hver vaksine i USA blir satt gjennom en spekter av sikkerhetstesting før de er lisensiert og forlenget for publikum. Faktisk har USA den sikreste, mest effektive vaksineforsyningen til dags dato. Vaksinasjoner er de rimeligste måtene å forhindre sykdom i dagens verden, og FDA og CDC jobber hånd i hånd med helsetjenesteleverandører i hele USA for å overvåke vaksinesikkerhet og gjennomgå rapporter om bivirkninger. Det er viktig å merke seg at de fleste rapporterte sidevirkninger fra vaksinasjoner er sjeldne, milde og midlertidige. Oftest resulterer disse sidevirkningene bare røde, hevelse eller ømhet på skuddstedet.

En sunn vaksinejournal tilsvarer et sunt individ. La oss se på hvert aldersområde og immuniseringene som er kritiske i disse fasene av livet.

Graviditet De første 12 månedene fra begynnelsen til fødselen er en kritisk tid for en mor og hennes ufødte baby. Og den beste måten å beskytte begge individer er å sikre at moren er oppdatert på både influensa og kikhoste (TDAP) vaksiner. Disse vaksinene er med på å gi babyen en viss immunitet, og denne beskyttelsen er viktig i løpet av de første månedene av livet. Morsantistoffer gir beskyttelse til det nyfødte i livmoren, og hjelper til med å forhindre alvorlige komplikasjoner. Mødre som fanger influensa eller kikhoste mens de er gravide har en mye større risiko for å gi den til babyen sin, og som et resultat, opplever komplikasjoner med graviditet som tidlig arbeid og fødsel.

Relaterte 5 resolusjoner Mødre skal ikke gjøre i 2020

Fødsel til 6childhood -immuniseringer er en viktig del av å sette opp ungdommen vår for en sunn fremtid. Tidlig beskyttelse og rettidig immunisering beskytter barn føry har en sjanse til å bli utsatt. Disse vaksinasjonene beskytter mot 14 alvorlige og potensielt dødelige sykdommer, inkludert: meslinger, hepatitt A og B, rotavirus, difteri, stivkrampe, kikhoste, Haemophilus influenszae type B, pneumokokk sykdom, polio, influensa, meslinger, mumps, rubella og chatchpox.

Preteens og tenåringer Når barna når sine preteen- og tenåringsår, har mange av barndomsvaksinene begynt å slite seg. Booster -doser hjelper til med å forevige disse immuniseringene i hele voksen alder. Preteens og tenåringer krever stivkrampe, difteri, kikhoste, kvadrivalent meningokokkkonjugatvaksine og HPV (humant papillomavirus) vaksiner. Unge voksne har ikke det befestede immunforsvaret til voksne, og er mindre utstyrt for å håndtere infeksjoner som HPV, hjernehinnebetennelse eller septikemi. Rettidige vaksinasjoner kan tilby foreldre tryggheten som inkluderer forebyggbar sykdomsbeskyttelse når de sender barna sine til skolen.

Voksne år Voksne lider unødvendig av sykdom som lett kunne blitt unngått hvis de hadde blitt vaksinert ordentlig. Mange voksne vurderer ikke engang behovet for rutinemessige immuniseringer, men disse voksenvaksinasjoner kan gi verdifull beskyttelse mot kikhoste, hepatitt, helvetesild og pneumokokk sykdom. Voksne bør få en influensavaksine hvert år sammen med TD- eller TDAP -vaksine hvis de ikke fikk den tidligere i livet. I tillegg bør TD -boosterskuddet gis hvert 10. år for å beskytte mot stivkrampe og difteri. Avhengig av deres alder, helsetilstand, vaksinasjonshistorie og reise, bør noen voksne også motta helvetesild, pneumokokk, hepatitt og HPV -vaksiner.

Relaterte viktige vitaminer du bør ta daglig

Daycares, lekeplasser, skoler, samfunnshus, sportsarenaer og andre sterkt sosiale områder setter individer med høy risiko for eksponering for smittsomme sykdommer. Med dagens utvikling i immunisering er det ikke nødvendig å håndtere risiko når det gjelder helsen til deg, din familie eller naboene dine. Rutinemessig og rettidig immunisering er like viktig for å beskytte ikke bare individet, men samfunnet for øvrig fra forebyggbare smittsomme sykdommer. Når det gjelder immuniseringer, betyr beskyttelse for en beskyttelse for alle.

Bidraget av: North County Health Services. NCHS bryr seg: Fra forkjølelse til komplekse graviditeter er vi her. www.nchs-health.org Ressurser:

Bilde med tillatelse fra FreedigitalPhotos.net

Hvis du ønsker å motta varsler om sunne levende tips, helsemyheter, foreldre og innlegg, kan du abonnere via e -post og følg oss på Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+ og Twitter. Abonner på vårt nyhetsbrev. Bli med på vårt sosiale nettverk

Å spare på kraften din om sommeren er nøkkelen! Direkte energi kan hjelpe deg #LiveBRITHER med deres teknologi og verktøy for å hjelpe deg med å spare penger på energiforbruket. Besøk DirectEnergy.com/plenti for mer informasjon.

Link til dette innlegget: National Immunization Month

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Tante Karens guide med potensielt upraktisk, men helt praktfulle gaver til husholdninger

babyen

Siden jeg alltid tror på nøyaktig hvordan folk kan la et spedbarn være et spedbarn mens de ikke er helt babyfyker hjemmet, har jeg noen tips som er vinn-vinn for spedbarn så vel som foreldre. Disse alfabetets bokstavmagneter, dekopiert med elegant origamipapir, er bare $ 20/sett fra Etsy – slik at du kan vise barnet ditt om bokstaver så vel som estetikk på nøyaktig samme tid!

Og mens vi er med på emnet, i stedet for den normale “A er for alligator” -type-plakat, hva med denne moderne klassiker alfabetplakaten? Nydelige rike farger så vel som rene linjer viser junior at E er for Eames, L er for Lecorbusier (bare $ 35).

Jeg føler på samme måte disse racerbilmurens dekaler fra moderntots- de er nesten attraktive tilstrekkelige til å gå i alle typer plass i hjemmet ($ 45/sett).

Pappaen
Jeg elsker disse distrikts bomulls resirkulerte billboard -poser, og starter på $ 54 – han kan tette bort den bærbare datamaskinen eller bleiene, samt en sippy kopp i disse utrolig stilige, håndlagde, unike posene laget av gamle reklametavler.

Eller gi ham den oppdaterte typen av den mest sjarmerende gaven som noensinne var – blandetape. Suck UK har en USB Mix Tape Drive som vises som et bånd, men åpner så mye som å eksponere en USB -stasjon du kan tonn med alle disse melodiene du brukte til å elske, før din auditive verden ble dominert av Wiggles så vel som bakgårdene . Bare dyrkede melodier, ok?

Mammaen
Å holde seg oppe hele natten med et skrikende barn kan virkelig herje utseendet på huden din, men et snev av det nakne Minerals Foundation-pulveret vil gi deg en illusjon om at du er en fersk ansiktet ung ting som aldri en gang har hørt ordene “Nippel Chafe ”. Det tar omtrent 5 sekunder å påføre så vel som det er SPF 15 å starte opp! Et gavekort på $ 50 vil få henne (eller deg) Kabuki rene, så vel som et pulver etter at hun velger.

Denne er en stor splurge – men for $ 1100 kan du få en glider, som alle av oss forstår er den nødvendige objet for tidlig babyhood, det er virkelig utmerket.

Jeg har alltid vært delvis med disse sannsynligvis-super-impractical-men-Gorgeous Silk Shantung Oopababy-slyngene. Gi det (eller få det) før høytiden, slik at du kan bruke den ut til alle feriesoirees! De begynner på $ 79 så vel som det er noen som er tilgjengelige i mye mer daglige materialer også, hvis du tror ligningen til baby+silke = katastrofe.

Den enorme husholdningsgaven
Hva kan være mye bedre enn et pulserende DNA -trykk av hele familiens DNA? DNA 11 vil sende din gave mottakerkinnspinner samt instruksjoner, samt deretter produsere en overraskende nydelig så vel som levende trykk av hvert husholdningsmedlems DNA. De begynner på 390 dollar.

Eller – i tillegg til at dette ikke er en så stor splurge -gave, men vil være utrolig flott – hvis du er listig, ta dette konseptet om den “manglende andre halvpute” fra håndverket, samt lage en pute som representerer hvert medlem av Husholdningen slik at du aldri noen gang trenger å savne hverandre. I tillegg til at den ekte unggutten din blir bratty, kan du øyeblikk ta trøst i det stille, så vel som alltid veloppdragen pute-barn.

Besteforeldrene
Siden besteforeldrene er så snille så vel som sjenerøse for alle andre (i det minste i familien), må du skaffe dem noe godt. Kanskje besteforeldrene også er hipstere … i hvilken situasjon du kan kjøpe skreddersydde utskrifter av unggutten din i en plakat i Warhol-stil. Send bildene dine inn i Popartworks så vel som de vil gjøre det for deg. De er ikke billige, så hvis du er a) smart, b) egen photoshop eller forstå noen som gjør det, så vel som b) så vel som online i nærheten din egen!

For å fremheve små bilder av deres sjarmerende barnebarn, får dem dette sjarmerende lysbildet fra Conran -butikken for 285 dollar som de kan fylle med sine foretrukne bilder samt modifisering etter ønske. I tillegg til at du ikke bekymrer deg – du kan sende dine digitale bilder akkurat her i tillegg til omtrent 2 dollar en pop, de vil sende dem tilbake i 35 mm lysbildeform!

—-
Takk til Karen for å inspirere både skandaløse kostnader og sparsomme håndverksprosjekter! Tatt i betraktning at hun er den eneste barnløse i familien, stoler de på at hun holder dem hofte på høytiden … mens de gir hverandre svette, elektroverktøy, så vel som andre slike nødvendigheter.

Hvis du klør for mer, kan du inspisere 39 mamma-testede feriegavekonsepter i rookie Mommies Holiday Buying Guide.

Kamuflasje spedbarnene dine med filt hårklipp

Du forstår nøyaktig hvordan du begynner å miste håret fra omtrent 3 måneder til 6 måneder etter fødselen? Så vokser de tilbake som små små dukkehår; De nye bittesmå hårene er spedbarns smell.

Hvis du er en baby-jente-mamma, kan det hende du allerede eksperimenterer med hårtilbehør for den biten, men baby-boy-mamas, vi bør ha det gøy hårklipper også!

Jeg liker å bruke hårklipp i tillegg til å huske på å velge rutinen da jeg var en ny mamma. For en var det å bruke litt blomstrende enormt moro over de enorme brystene mine, så vel som slapp mage (“Se inn i øynene mine mennesker, så vel som å slutte å stirre på kannene!”). Pluss at jeg overtalte meg at barretten fikk spedbarnsbangene mine til å se forsettlige ut.

Filt blomsterhårklipp av swanky bambino

Disse kjente hårklippene av Swanky Bambino er håndlaget i Oakland, CA for $ 4 per pop. Jeg kjøpte noen få til min egen strømpe forrige jul (på et prøvesalg på Studio Grow), samt har fått mange komplimenter. Jeg har nylig oppdaget nettstedet deres i tillegg til at jeg kjøpte fire mye mer (for under $ 20 inkludert frakt. Yeehaw!).

Jeg prøvde å oppdage noen få bilder av meg ved å bruke disse hårklippene eller andre lignende hårklipper. Dessverre utøver jeg nesten alltid kameraet, så vel som når jeg tar selvportretter, kan du ikke virkelig se nøyaktig hvor fantastisk hårklippene er (bare et klønete smooshed-face glis tatt fra oppover for å lage haken min se definert). Så her er et tips til å komme inn på bildet selv! (Jeg tror at hvis du liker noen form for de siste TV -stedene våre, bruker jeg en.)

Det er noen få andre håralternativer jeg har prøvd for å kamuflere spedbarns smell: hodestykket i tillegg til å bruke solbriller som pannebånd (men du kan virkelig bare slippe unna å holde det om sommeren, vet du?).

Jeg er tilgjengelig for alle typer andre hacks samt ideer for å løse dette problemet med litt teft.

Olympic workout secrets everyone Can use

Sharing is caring!

Dele

kvitring

Dele

Completely You: Fitness

Olympic workout secrets everyone Can Use

By Karen Cicero for completely You

Sure, you’re not working out to win a gold medal, but you still can pick up a couple of performance-boosting tricks from Olympic athletes. Sprinter Allyson Felix and fellow American taekwondo guru Steve Lopez — who are both going for gold in the London 2012 Olympics — share their strategies to stay motivated, confident and in top shape.

Find a workout Buddy“Running is a lot more fun with friends,” says Felix. Plus, it’s a great way to excuse-proof your exercise routine. When you make a plan to work out with your friend, you’re less likely to change it because you know the other person is counting on you. new research at Michigan state university even found that working out with a virtual exercise buddy doubled the amount of time study participants spent cycling.

Make A Doable PlanEven Olympic athletes don’t want to get up at 4 a.m. every day to hit the gym, says Felix. So making that your goal is just setting yourself up for failure. “Know when you’re realistically going to be able to get in your exercise and stick to that schedule,” says Felix. and if you still feel like blowing off your workout that day? “There are days when I don’t feel like being up and working out, and I just try to smile” says Lopez. “Smiling makes you a happier person and gives you confidence.”

Don’t get Down on YourselfEver have those days when you didn’t finish your run in the time that you wanted, or you couldn’t do as many strength-training exercises as you planned? Don’t beat yourself up. “If you give your workout 100 percent effort, you never lose,” says Felix. “I’ve been in competitions where I didn’t win a medal but gave it my all and have still been proud of myself.” adds Lopez: “I want to have that perfect day, that perfect performance, and I still haven’t had that. I may never have the perfect performance, but I want to aspire to reach for it.”

Related  lose Weight faster by finding Time to exercise by Kathryn Martyn Smith M.NLP

Relax, Already!“If your arms are tight and tense, the tension will move into your neck and back and make your workout more difficult than it has to be,” says Felix. To prevent this, stretch your triceps before your workout: extend one arm over your head, bend it at the elbow and gently push that arm behind your head with your other hand.

Change up Your RoutineFive days a week of doing the exact same workout is boring. “I love exercises, like Hula-Hooping, that aren’t sports-driven,” says Felix. another idea: “Go to a local track and sprint the straightaways and walk the curves. It’s a great cardio workout that can accomplish the same thing as longer jogs.”

also read: “4 new workout routines for All fitness Levels”

Karen Cicero is completely You’s need to know blogger. A health journalist and magazine editor with more than 15 years of experience, she has contributed to such publications as Prevention, SELF and Health, and she has edited the dental column for Heart & soul magazine.

Link to this post:Olympic workout secrets everyone Can Use

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Videoinnlegg: Ideer for Play Group Fun

Enten du er i avgift for lekegruppe for små barn eller bare prøver å balansere litt en-til-en-spilletid med alle de andre tingene du har på gang, har vi en Få ideer så vel som teknikker for deg.

En mye mer nugget av hardt opptjent visdom som ikke kom opp under videoen vår, er å holde alle knekkbare briller utenfor lekerommet. Jeg husker tiden for at jeg knuste et fullt vannglass i tillegg til å fjerne alle kiddoene inn i det andre rommet, så jeg kan bruke Mega Shop-VAC og rydde opp i skaden. Mye morsommere enn å tørke noens tushy? Diskuterbar.

Del alle typer andre ideer om leketid med oss i kommentarene!

+++
Vi laget denne videoen med menneskene på Lego/Duplo (som du mest sannsynlig kan gjette); Ungdommene i videoen er ikke våre, men konseptene er.

Åpent brev til Mimi Maternity

Kjære mennesker som tar beslutninger om kundeopplevelser på Mimi Maternity,

Det går ikke upåaktet hen av meg at i Mimi -barselbutikker (og jeg har vært for mange i hele California i løpet av to svangerskap) er ikke selgerne mødre, men heller unge kvinner som aldri har vært gravide. Som sådan er de ikke veldig godt informert om å være gravide, men bare om klærnes utseende. Å ikke si at jeg ikke ville gå til en fødselslege som ikke er en mor, men jeg er garantert at hun har trening for jobben. inkludert sensitivitetstrening.

Min viktigste klage er dette: Hver gang jeg kjøper, ser det ut til at butikkpolitikken din er å be min forfallsdato om å komme inn i registeret. Hva med “ingen av virksomheten din” som forfall? Har du en knapp for det? Da ber dine nydelige selgere om mer av min personlige informasjon. (Det er klart dette starter et direkte markedsføringsprogram som jeg vil motta tilbud i posten fra en haug med annonsører som drar nytte av å kjenne til det nøyaktige stadiet i svangerskapet og til slutt babyen min.) Dette får meg til å føle meg gretten. Ok, jeg føler meg allerede gretten. Dette får meg til å føle at du bare vil ha meg for min fremtidige verdi for deg og ikke setter pris på at jeg allerede gir deg litt penger i dag. Hvorfor setter du ikke pris på pengene jeg bruker med deg i dag?!

Neste, og åh, ikke bekymre deg for om jeg har det travelt eller ikke, må gå på do (det gjør jeg) eller bare vil finne et sted å sette seg ned og heve føttene mine, jeg får en Eksempelutgave av et Baby Magazine … Jeg kan ikke huske hvilken tittel … og fortalte at jeg skal motta tre prøveutgaver. unnskyld meg? Jeg trodde jeg var kunden. Jeg tenkte at jeg bestemmer meg for når jeg skal abonnere på magasiner. Helt alene. Etter å ha jobbet med en magasinvirksomhet i det siste, vet jeg at dette er et negativt alternativtilbud, og at du senere blir fakturert for abonnementet eller må avbryte det. Mer arbeid for forbrukeren.

Deretter presser du mot meg flere brosjyrer for relaterte virksomheter – ledningsplaner og college -spareplaner – og antyder at jeg må ta dem.

Hver gang jeg går inn i butikken din, forlater jeg rasende fordi jeg bare prøver å kjøpe et par veldig store undertøy og jeg blir bombardert med salgsplasser. Verre er det at jeg føler meg dårlig for kvinner som går inn der som ikke skjønner at de kan si “nei” til alle disse tilbudene. Det virker ironisk at en så dårlig opplevelse blir gitt til en målgruppe som sannsynligvis allerede vil bli flustet, overveldet eller fysisk ubehagelig.

Hvordan vinne meg over?

Gjør det klart at du elsker meg, setter pris på virksomheten min og forstår mine graviditetsrelaterte lidelser. Gi meg en kjølig drink med vann. Gi en stol foran en fotmassemaskin. Selg bh i størrelser større enn E. (sykepleier bryster er ofte større enn e). Sett ut prøver av ernæringsstenger du selger. Få meg til å føle at det å komme til butikken din er en godbit. En godbit bare for meg fordi jeg er gravid og spesiell.

Vis magasinene med et sprengformet klistremerke som sier: “Hvis du vil ha et gratis prøveabonnement, kan du spørre en selger.” Legg dine nyttige brosjyrer på et stativ der vi kan ta dem selv hvis vi vil ha dem. og ansette noen bedre selgere. Hvis du bygger den, kommer vi. Vassende hele veien.

Vennlig hilsen,
Forhåpentligvis aldri igjen en Mimi -kunde,
Whitney