Kjære mennesker som tar beslutninger om kundeopplevelser på Mimi Maternity,

Det går ikke upåaktet hen av meg at i Mimi -barselbutikker (og jeg har vært for mange i hele California i løpet av to svangerskap) er ikke selgerne mødre, men heller unge kvinner som aldri har vært gravide. Som sådan er de ikke veldig godt informert om å være gravide, men bare om klærnes utseende. Å ikke si at jeg ikke ville gå til en fødselslege som ikke er en mor, men jeg er garantert at hun har trening for jobben. inkludert sensitivitetstrening.

Min viktigste klage er dette: Hver gang jeg kjøper, ser det ut til at butikkpolitikken din er å be min forfallsdato om å komme inn i registeret. Hva med “ingen av virksomheten din” som forfall? Har du en knapp for det? Da ber dine nydelige selgere om mer av min personlige informasjon. (Det er klart dette starter et direkte markedsføringsprogram som jeg vil motta tilbud i posten fra en haug med annonsører som drar nytte av å kjenne til det nøyaktige stadiet i svangerskapet og til slutt babyen min.) Dette får meg til å føle meg gretten. Ok, jeg føler meg allerede gretten. Dette får meg til å føle at du bare vil ha meg for min fremtidige verdi for deg og ikke setter pris på at jeg allerede gir deg litt penger i dag. Hvorfor setter du ikke pris på pengene jeg bruker med deg i dag?!

Neste, og åh, ikke bekymre deg for om jeg har det travelt eller ikke, må gå på do (det gjør jeg) eller bare vil finne et sted å sette seg ned og heve føttene mine, jeg får en Eksempelutgave av et Baby Magazine … Jeg kan ikke huske hvilken tittel … og fortalte at jeg skal motta tre prøveutgaver. unnskyld meg? Jeg trodde jeg var kunden. Jeg tenkte at jeg bestemmer meg for når jeg skal abonnere på magasiner. Helt alene. Etter å ha jobbet med en magasinvirksomhet i det siste, vet jeg at dette er et negativt alternativtilbud, og at du senere blir fakturert for abonnementet eller må avbryte det. Mer arbeid for forbrukeren.

Deretter presser du mot meg flere brosjyrer for relaterte virksomheter – ledningsplaner og college -spareplaner – og antyder at jeg må ta dem.

Hver gang jeg går inn i butikken din, forlater jeg rasende fordi jeg bare prøver å kjøpe et par veldig store undertøy og jeg blir bombardert med salgsplasser. Verre er det at jeg føler meg dårlig for kvinner som går inn der som ikke skjønner at de kan si “nei” til alle disse tilbudene. Det virker ironisk at en så dårlig opplevelse blir gitt til en målgruppe som sannsynligvis allerede vil bli flustet, overveldet eller fysisk ubehagelig.

Hvordan vinne meg over?

Gjør det klart at du elsker meg, setter pris på virksomheten min og forstår mine graviditetsrelaterte lidelser. Gi meg en kjølig drink med vann. Gi en stol foran en fotmassemaskin. Selg bh i størrelser større enn E. (sykepleier bryster er ofte større enn e). Sett ut prøver av ernæringsstenger du selger. Få meg til å føle at det å komme til butikken din er en godbit. En godbit bare for meg fordi jeg er gravid og spesiell.

Vis magasinene med et sprengformet klistremerke som sier: “Hvis du vil ha et gratis prøveabonnement, kan du spørre en selger.” Legg dine nyttige brosjyrer på et stativ der vi kan ta dem selv hvis vi vil ha dem. og ansette noen bedre selgere. Hvis du bygger den, kommer vi. Vassende hele veien.

Vennlig hilsen,
Forhåpentligvis aldri igjen en Mimi -kunde,
Whitney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *