Hvis du har en pjokk, vet du at du må komme deg ut av huset. Som jeg sa i min anmeldelse av Napime er den nye glade timen, er forfatteren Stefanie Wilder-Taylor helt om bord med ånden til dette nettstedet-som du må gjøre aktiviteter, men de trenger ikke alle være Kid-sentriske destinasjoner.

Min venn Nikki i LA tar sitt ikke-helt-to år gamle barn til en lysbutikk med jevne mellomrom. Han har favorittlys som han liker å sjekke på. Et dekorasjonsbarn? Kanskje, men jeg tror foreldrene hans er genier for å innse at et lysoppstillingslokale fungerer som et morsomt hus med småbarn.

De fleste ideene nedenfor er allerede et sted på rookiemoms.com, men jeg forstår at det er for mye arbeid for deg å lese hele nettstedet. For å gjøre livet ditt enklere, deler jeg med deg Stefanie Wilder-Taylors liste over gode steder å ta barnet ditt innen noen mil fra huset ditt. (Boken hennes er morsom hvis du liker en sunn dose sarkasme med Cheerios, forresten.)

1- Bokhandelen ”“ Tenk på en bokhandel som en enorm labyrint av hemmelige passasjer.

2- Dagligvarebutikken ”“ Hvis du vil få gjort ærendene dine mens du underholder barnet ditt, la barnet ditt ri i kurven på handlekurven.

3- 99 cent-butikken ”“ Selv om barnet ditt løper rundt gangene i brytning i en halv time, vil du fremdeles ende opp med å bruke mindre enn det du ville gjort på et fornøyd måltid.

4- Håndverksbutikker ”“ Unge gutt og jentebarn vil bla gjennom fargerike perler, byggepapir og klare figurer med mye mer entusiasme enn en starlet som surfer på Oscar de La Rentas samling for en kjole å ha på Emmys.

5- PARKEN ”“ Barn er som valper. De trenger å løpe og hoppe og vandre sand og bæsje inn i huset ditt.

6- hvor som helst med tog “” Kid’s Love “˜em. Jeg får det ikke, men det trenger jeg ikke.

Relaterte linker
> Les mye mer fra Stefanie
> Andre rookie -mødre favorittutflukter for småbarn:

Dyrebutikk

Graffiti -fotoseanser

Riding bussen (som Becky i Boston)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *