Du kommer til å like dette sjarmerende + Basic Valentinsdagens håndverk for småbarn. Ikke bare er det grunnleggende så vel som bedårende, men det er på samme måte sunnere enn standard Valentinsdag -godbiter. Du kan gjøre dette Valentinsdagens håndverk med det lille barnet ditt bare for moro skyld eller lage det for din bit en å gå ut på førskolen Valentinsdagfest.

Bedårende Valentines Day Craft for småbarn

Ungdommene mine liker å lage håndverk, så når Valentinsdagen kommer rundt, prøver jeg alltid å integrere en slags grunnleggende så vel som morsomt håndverk for å avslutte med dem. Denne Valentinsdagen LIV så godt som jeg tok en beslutning om å ta godbiter for førskoleklassen hennes. Institusjonen hennes har ingen godteripolitikk, så vi prøvde å tro på noe spesielt å få inn at ungdommene fremdeles ville bli virkelig ekstatisk om så godt som vi regnet med Livs foretrukne yoghurt, Stonyfield Organic.

De har en smak som heter Choco-Mooo som Liv bare elsker! For ikke å nevne, Stonyfield Organic Youngsters Yogurts gikk med en sukkerreduksjon over hele deres yoghurtlinje, så jeg forsto at institusjonen også ville være glade for vårt valg!

Liv så godt som jeg har jobbet med hennes fine motoriske ferdigheter, så vi tok en beslutning om å gjøre et sømfartøy for Valentinsdagen. Jeg tok ark med rødt så vel som rosa filtpapir så vel som Liv hjalp meg med å spore hjerter til dem. Jeg gjorde skjæringen så vel som på samme måte stansede hull langs grensen til papirhjertene. Deretter benyttet Liv en plast ungdommer som surrer nålen for å trå matlaging av garn med de utskårne hullene i hjertene.

Hun trengte veibeskrivelse så vel som vokale signaler for å gå opp så vel som ned med hjertene, men hun var virkelig individuell i tillegg til å glede seg over håndverket. Selvfølgelig gledet hun seg over å snike en yoghurt i tillegg til å ta en pause for å spise den også!

Hva trenger du:

Ark med farget filtpapir (vi valgte rød, varm rosa, så vel som pastellrosa)

Hjerteform å bruke til sporing (ta en her!)

Hullemaskin

Plastiske ungdommer som sømmer nål

Søt farget matlaging av garn (bånd eller tråd ville også fungere)

Stonyfield organisk yoghurt (eller ditt valg av godbiter)

Limprikker

Tålmodighet er også en god idé!

For å lage Valentines Day -håndverket ditt med smårollingene dine:

Steg en
Bruk hjertedesignmalen din til å spore hjerteformer på filtpapiret. Sørg for å la biten din hjelpe deg med denne delen!

Trinn to
Avhengig av alderen så vel som ferdighetsnivået til barnet ditt, kutter du ut hjerteformene (som jeg gjorde) eller gjør det mulig for barnet ditt å kutte dem ut.

Trinn tre
Stikk hull langs grensen til filthjerteutskjæringen.

Trinn fire
Snør barnets plastsøm nål for dem. Å oppdage det grunnleggende om søm er en så fantastisk ferdighet for dem å oppdage i ung alder, og det er grunnen til at dette er en av mine foretrukne Valentinsdaghåndverk for småbarn.

Trinn fem
La barnet ditt trå nålen med hullene i filthjerteutklippene. Dette trinnet trenger mest sannsynlig mest tålmodighet, men du gir dem nyttig koordineringspraksis for hånd-øye.

Trinn seks
Bruk limprikker for å sikre filthjertene til yoghurtposene (eller hva som helst som du valgte).

*Tips- Hvis du bruker yoghurtposer for å gi institusjon, foreslår jeg at du forsinker dette trinnet i tillegg til å fryse posene dine. Plasser deretter limprikkene så vel som hjerter på posene som er idealet før du tar dem med på skolen. Denne metoden vil de fremdeles være kjølige og forberedt på å spise når ungdommene får dem.

Planlegger du å lage Valentinsdagens håndverk med smårolling? La oss forstå dine foretrukne håndverkskonsepter i kommentarene!

Du kan også som disse Valentinsdagsartiklene:

Valentins ser ut til å forvente mammaer + 2 fulle antrekkideer

5 Flippin ‘utrolige metoder for å tilbringe Valentinsdagen med din bit gutt

5 ti minutters Valentinsdagsideer

Pin det for senere-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *