Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

På den syvende juledagen ga vennene mine på sunne mødre til meg … seks flasker Sta Safe 72 Pack 8 Oz Antiseptic Hand Sanitizer Gel.

Med kald- og influensasesong godt i gang er det viktig å vaske hendene ofte for å forhindre spredning av bakterier. Jeg anbefaler også å bruke håndrenser sammen med vanlig håndvask.

Jeg har brukt alkoholbaserte desinfiseringsmidler i det siste, men i løpet av de kalde og tørre vintermånedene fikk de alltid hendene til å sprekke og tørke ut. Etter å ha undersøkt mer på alkoholbaserte desinfiseringsmidler, lærte jeg at de ikke alltid dreper 100% av bakteriene. Sta Safe Hand Sanitizer er helt naturlig, alkoholfri og er bevist å drepe de vanligste bakteriene og virusene inkludert H1N1.

I følge STA Safe Product Fact Sheet ble “Stasafes effekt testet av et FDA-revidert uavhengig laboratorium. I motsetning til andre desinfiseringsmidler, holder Stasafe -formelen på hendene dine og er fuktighetsgivende. Det fungerer med de naturlige oljene i hendene dine for å skape en varig forsvarsbarriere mot skadelige bakterier og virus. Alkoholbaserte desinfiseringsmidler dreper bare bakterier i kort tid, og hendene kan bli forsøkt raskt. Stasafe eliminerer disse bekymringene. Stasafe drives av ledende teknologi-den aktive ingrediensen, Argenius-som ble utviklet av multi-patentoppfinner Michael Smith og tidligere Harvard-forsker Dr. Samy Ashkar. Gründere Mark Montopoli og Dewey Parsons anerkjente markedspotensialet til Argenius og startet Argenius Worldwide, LLC for å utnytte Stasafes egenutviklede grønne teknologi og bringe den til forbrukere. ”

Jeg elsker hvordan det suger i hendene mine og ikke tørker ut huden min. Du trenger bare å bruke litt om gangen, så flasken vil vare hele sesongen. Du kan kjøpe en flaske Stasafe Danitizer for bare 3,99 dollar. Eller gå inn for å vinne seks flasker ved å legge igjen en kommentar. Denne desinfisereren gir en flott gave til lærere, mødre og alle som jobber rundt mennesker.

Relaterte bemerkelsesverdige fordeler ved å spille ute i kulden

*Avsløring per nye FTC -retningslinjer. Jeg fikk en flaske Stasafe Hand Sanitizer i bytte mot denne gjennomgangen. Alle meninger er sanne og 100% mine.

For ekstra oppføringer:

Følg meg på Twitter

Abonner på sunne mødre

Følg denne bloggen med Google Friend Connect

Digg denne konkurransen

Tweet denne konkurransen

Snuble konkurransen

E mail lenken til nettstedet vårt eller denne konkurransen til en venn (sørg for at du bcc talbertcascia @ yahoo dot com så jeg har bevis på e -posten)

Bli en fan av sunne mødre på Facebook

Ta tak i de 12 dagene med juleknappen for nettstedet ditt.

Bli med på bloggen FROG Community

Bli med på Healthy Moms Network

Legg sunne mødre i bloggen din.

Blogg om denne konkurransen. Forsikre deg om at du inkluderer en lenke tilbake.

For hver oppføring inkludert ekstra oppføringer, legg igjen en egen kommentar. Vinnere vil bli valgt tilfeldig fra kommentarene og e -postene som jeg mottar. Konkurransen avsluttes 18. desember 2009 ved midnatt PST.

Ikke glem å besøke oss hver dag i løpet av de første 12 dagene i desember for en sjanse til å vinne flere kule premier!

Diskuter dette i vårt forum

Link til dette innlegget:

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *