9 Doktoregodkjente ideer for å overleve tennene

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Friske barn fra tenner til føtter: barn og helse

9 lege-godkjente ideer for å overleve tenner

Av Victoria Scanlan Stefanakos for sunne barn fra tenner til føtter

Tenne er en milepæl for babyer, men noen foreldre vil ikke finne mye å feire i det såre tannkjøttet, ubegrensede sikling og generell ulykkelighet som ofte går foran nye tenner. Å ha den ideelle informasjonen og noen beroligende metoder hjelper deg med å gjøre alle mye mer komfortable. Her, ni tenner for å gjøre denne utfordringen mye mer utholdelig:

Tenneidé nr. 9start med fakta. “På 4 måneder gamle begynner mange babyer å jamme ting i munnen. Det er ikke slik at de er tenner; De utforsker bare, sier Paul Ritger, en barnelege med base i Portland, Maine. Ekte tenner begynner etter 6-8 måneder, og dessverre bryter ikke tennene bare ut. I stedet vrir de seg og skifter når de tar seg opp fra under tannkjøttet.

Tenneidé nr. 8 Apply forsiktig press. Masserende tannkjøtt med våte vaskekluter eller gasbind – og til og med rene fingre – kan bidra til å lindre ubehag, ifølge Shari C. Kohn, en tannlege, en talskvinne for American Academy of Pediatric Dentistry og en ekspert spaltist for sunne barn fra tenner til føtter. Å tørke tannkjøttet avverger også bakterier, noe som kan stoppe betennelsen senere.

Tenneidé nr. 7 Protekter huden deres. Babyers ekstra sikling kan forårsake ansiktsutslett og mild diaré, som kan forårsake bleieutslett. Sikre hakene og bunnene med salve før og under disse staver.

Tenneidé nr. 6Keep dem hydrert. Å sikle og minimere appetitt kan hindre babyer i å få nok væsker. Tilby mange favoritt kalde væsker.

Relatert planlagt foreldreskap sier: Les vår statistikk: “Ingen føderale midler betaler for abort” løgner, forbannede løgner og statistikk

Tenneidé nr. 5Chill Sore Gums. En ny, våt, frossen oppvaskelåke er flott for små tenner å gnage på. For eldre kan frosne bananer, selleri, gulrøtter, popsikler og til og med bittesmå bagels og vafler gjøre susen. (Hvis du bruker tenneringer, sjekk etiketter for å se hvilke du kan slappe av og hvilke du kan fryse, råder Kohn.)

Tenneidé nr. 4Keep dem hvilte. Utslitte babyer er cranky, så ære deres vanlige lur. Hvis smerter i tennene holder dem våkne, kan smertestillende midler som Tylenol, Motrin og Advil hjelpe; Bare sørg for å følge pakkedoseringsinstruksjonene nøye. Etter å ha gitt babyen din medisiner, tørk av alle tenner de har, da sirupene består av sukker.

Tenneidé nr. 3Target smertelindring. Hvis du velger aktuelle smertestillende midler (for eksempel barns Anbesol eller Orajel), foreslår Kohn å bruke en Q-Tip for å tørke det såre området først. Påfør gelen med den andre enden, og hold deretter et stykke gasbind over området for å hjelpe medisinen til å suge inn bare der det skal.

Tenneidé nr. 2 blir klar over blemmer. Hvis du ser en liten blodblemmer over området der tannen vil bryte ut, ikke få panikk. Det er helt normalt, sier Ritger. Så er tenner som dukker opp skjevt, misfarget eller vidt avstand. Disse flekkene vil slite når babyer begynner å spise mat.

Tenneidé nr. 1Don ikke kritt alt opp til tenner. Ikke alle symptomer er relatert til tenner. Hvis babyen din har en rennende nese, drenering fra øynene eller en feber på mye mer enn 101,3 F, er det sannsynligvis et virus, ifølge Ritger. Hvis disse symptomene gradvis blir ukomfortable, kan du ringe legen din.

Relaterte 6 grunner til at du må støvsuge regelmessig

har skrevet for mange publikasjoner og nettsteder, inkludert Martha Stewart Living, Real Basic og Ivillage.com.

Link til dette innlegget:

Flashback fredag: En tenåring i omgivelsene

Dette er meg på soverommet mitt på videregående. Jeg antar at det er 1990.

Jeg hadde min egen telefonlinje, som jeg brukte mye tid på. Ser du svarmaskinen min? Alle vennene mine hadde en barnelinje i huset sitt og en telefonsvarer. Bortskjemt!

Andre biter av kjempebra på dette bildet:

Porselenets ansikt/vevsdispenser på bunnhylla. Kleenex kom ut gjennom munnen. Vennene mine elsket dette.

Jeg sov på en futon. Vi er rare i California. Hva kan jeg si?

Skruffet i håret mitt. Jeg klarte det sannsynligvis med min venn Marika på morens gamle symaskin av stoff vi kjøpte på Salvation Army. Hvis det hadde vært blogging den gang, ville hun og jeg hatt en fantastisk DIY.

Kassettbånd på gulvet. Sannsynligvis en hjemmelaget blanding.

Det ser ut som om jeg studerer for SAT. På telefonen, natch.

Brytesko av Asics. Rare trend, ja, men jeg berget dem.

Plakaten på veggen til tre småbarn, en gutt som kysser en jente som en sjalu jente ser på. En fin gave fra kjæresten min på videregående skole, som ble ironisk da han fylte 20 år og forlot meg for en annen jente. Jeg hatet bildet etter det. Åpenbart.

Hva du ikke kan se: en liste over “babynavn” på oppslagstavlen min, og forkynte alle de første og mellomnavnene jeg ville gi mine fremtidige barn. Min beste venns liste var der også. Hun har tre barn og jeg har to, og jeg tror ikke vi brukte en eneste av våre daværende favoritter.

Tanker? Savner du svarmaskinen din? Brukte du babynavnene du kom på på videregående?

Forhindre at Cheery ender opp med å bli ostete i Holiday husholdningsbilder

San Francisco-baserte profesjonelle fotograf Nancy Alcott er en rookie-mamma som er på et mål å redde deg fra deg selv når det gjelder å lage et bilde for et feriekort . Hennes estetikk er ren så vel som moderne. Ingen høytidssweatshirts tillatt.

Her er Nancy’s tips:

Kle dem som barn, ikke alver.
Ferien er gledelig, men vær forsiktig med å ikke overdrive på antrekkene. Forhindre hektiske ferietemaer eller sterke mønstre, samt bli med enklere, solide farger for å sikre at ansiktene deres er helten på bildet ditt, ikke juniors eksplosjon på den fabrikke-fabrikken.

Lineups er kriminelle.
For virkelig unike skudd, gi avkall på den normale husholdningsoppstillingen ved å betale renter til bakgrunn og positurer. Jeg liker å holde fagene borte fra vegger så vel som hektiske bakgrunner, i stedet velger Cozier, mye mer naturlige omgivelser. Lek på samme måte rundt å fange motivene dine i andre metoder enn død-på som omhandler kameraet. Et noe vendt hode eller vinklet bærevending kan være forskjellen mellom å fange en rollebesetning av karakterer kontra en natt på distriktet.

“A” er for auto. “B” er for å slutte å gjøre det.
Automatisk modus kan hjelpe deg med å sørge for et respektabelt bilde, men for å få de aller beste virkningene for nærbilder på ansikter, velg “Portrait” -modus, eller for de mye mer eventyrlige typene med mye mer avanserte kameraer, “Aperture” -modus. Eksperimentering med disse modusene kan gi nydelige kreative effekter ved å uskarpe bakgrunnen, samt trekke interesse for fagets ansikt.

Lær kamfargene dine.
Å lære avanserte funksjoner kan være skremmende, så jeg ber alltid amatørfaglige fotografer å eksperimentere aller først med hvitbalanse (noen ganger forkortet “WB” på kameraer) siden det vil ha størst effekt på å produsere ekte farger. Tro det eller ei, kammen din kan bare anta nøyaktig hvilke farger den ser på. Å sette hvitbalanse (solrik, overskyet, lysstoffrør osv.) Sørger for at fargene dine blir nøyaktig fremstilt.

Testing 1, 2, 3 ”¦
99% av tiden, de fineste resultatene mine er når motivet minst forventer å bli fotografert. Candids har en tendens til å trekke frem fagpersonligheten din, før de blir stive med å klargjøre posituren. En teknikk jeg bruker for å få utmerkede halvposerte portretter ”“ Be fagene dine presentere for noen “test” -skudd for å hjelpe deg med å forberede kameraet ditt. Hvis de tror det ikke er virkelig, vil de ha en tendens til å være mye mer uttrykksfulle så vel som naturlig.

Få mye mer motivasjon fra Nancy ved å bla gjennom bildene på nettstedet hennes.

Amp Up Your Own Musical Theatre

filer denne under dum.

Jeg vet fra mine fem musikk sammen klasser at det er avgjørende å tilføre mye mer musikk, synge, sang og skjerf-spill i hverdagen vår. Så jeg utfordrer deg til å integrere disse aktivitetene i dagen din i dag.

Jeg oppdaget dette dumme trikset med min barndoms beste venn, Monica (som voksne). En hel morgen utfordret vi oss til å synge i stedet for å snakke. Jeg sang, “pass meg frokostblandingen” og hun svarte lyrisk, “Å ja jeg vil!”

Syng deg gjennom en å lage middag eller få babyen din kledd (når ingen andre er hjemme). Sørg for å gjenta et kor (av din egen skapelse) og finne opp et lite dansetrinn eller sekvens. Stakk på melodien?

Baby Holden danser

Forsøk å finne opp dine egne tekster til Twinkle Twinkle Little Star (som er ABCs sang og Baa Baa Black -sauer av en grunn) eller Frere Jacques.

Gi oss beskjed om dine kreative kombinasjoner i kommentarene.

Slapp av i snøen

etter å ha kommet tilbake fra en spiss til Tahoe med smårolling, Ainslie, vår venn Doug ga meg ideer om morsomme ting å gjøre i snøen. (Det er ideelle gamle venner, jeg er flau over å innrømme det, men snø er noe vi besøker her ute – ikke tåle. Og vi “sprekker”).

For babysettet:
Gå rundt med Bjorn og gratulere deg selv for å være aktiv.

Sharon rapporterer:

Vi ville vanligvis planlagt å gå snøshoing eller gå på ski og planlagt en romantisk middag ute. Men vi brukte tiden vår på å gå rundt i landsbyen, handle litt, ha en god middag, gå en lang spasertur og ta mange bilder av Ainslie.

Våre venner, Doug og Sharon, er totale dårlige asses. Så når de anbefaler å ta det med ro med rookie -babyen din, må du lytte.

I fjor gjorde Whitney og jeg deres 22 mil veldedighetssykkeltur og var glade for å fullføre den. Sharon gjorde hele saken 6 måneder gravid mens Doug hadde en småbarn på 30 pund i sykkeltraileren.

Bruk Bumbo -seter til en bildeskudd

nøyaktig hvor søtt er dette bildet, ikke sant? Jeg antar at kompisen Jennies postpartum yogastudio har mange bumbo -seter, så vel som Lukas, Mattias, så vel som Bianca, kunne ikke være mye mer nydelige modeller.

Hvis du kan speide ut et sted med flere Bumbo -seter, eller ta med deg din egen Bumbo -lekedato, ikke gå glipp av sjansen til å ta et fantastisk bilde.

Plasser setene foran en nøytral bakgrunn – eller kast et hvitt ark over sofaen din – for å produsere en mye mer fotogen scene. Ikke bekymre deg hvis babyene ikke sjekker ut kameraet. Deres naturlige nysgjerrighet er en del av sjarmen til dette oppsettet.

> Bla gjennom Bumbo spedbarnsseter på Amazon.com

Fotografer de livløse objektene, i tillegg

hvis barnet ditt har en kjærlighet, ta et bilde av det. Vi lover at det vil bli fillete over tid i tillegg til uforklarlig mindre. Dere vil begge huske på hva den opprinnelige formen var.

Her er noen konsepter for nøyaktig hvordan du kan fange varen til barnets kjærlighet:

For det sentimentale: Skyv inn på soverommet hennes i tillegg til å ta et bilde av hennes koselige kjærlighet mens hun sover.

For The Artsy: Ta en rull med innpakningspapir som er hvitt på innsiden. Rull en god del i tillegg til å drapere det fra salongbordet på bakken. Å sette kjærlighet på papiret, samt komme ned på bakken for å skyte bildet. Du kan kreve å bruke “makro” -innstillingen (vanligvis representert med et blomsterikon på det digitale kameraet) for å få et fjernbilde på nært hold.

For det bisarre: fotografere kjærlighet ute, på gress, på en salongstol eller heng i et tre.

RELATERT: Hvorfor vi tror at hvert spedbarn trenger en kjærlighet, vår foretrukne kjærlighet tilbys som et par så vel som en ekstra (har en for sikkerhetskopi – anbefalt! – eller for hvert bilde OPP), så vel som Linus.

Bring Your Body Back in to balance with a gentle Cleansing diet

Sharing is caring!

Dele

kvitring

Dele

By Tom White

People have been using cleansing to rid the body of harmful toxins and impurities for centuries, and today more than ever we are exposed to a toxic mix of chemicals, additives, pollutants, stress and other impurities which can take their toll on the body.

Although not accepted (yet!) by all mainstream medical professionals, most alternative and natural health practitioners agree that supporting the body’s natural detoxification processes with a gentle whole-body cleansing program is an effective way to promote overall health and wellness.

If you are struggling with weight issues, a lack of energy or just generally feeling a bit sluggish it might be time you did a nutritional cleansing diet.

What is a Cleansing Diet?

Essentially a cleansing diet is a diet, followed for a set period of time (often 7 to 14 days), which eliminates all of the ‘bad foods’ whilst increasing consumption of ‘healthy’ foods that have been shown to support the body’s natural detoxification processes.

Foods to Avoid

Alkohol

Caffeine (although green tea is still encouraged)

Processed or refined foods

Bread and baked foods

rødt kjøtt

Dairy

Refined sugar and sweeteners

Foods to Eat

Fresh fruits and vegetables (ideally organic or spray free)

Wholewheat/Unrefined grains (e.g. brown rice)

Lean Proteins (e.g. chicken)

Herbal teas

There are many foods which have been shown to help cleanse the body, these include garlic, mung beans and green tea. adding these to your diet during your cleanse is highly recommended.

During your cleanse you are also encouraged to look at your environment and your exposure to environmental toxins (e.g. pollution) and take steps to make your lifestyleless toxic.

Fasting

As well as focussing on eating the correct foods, many cleansing diets include a short water or juice fast. Fasting gives the body a break from digestion and allows the body to focus on cleansing the body of harmful toxins and impurities.

Following a set Program

Many people like to purchase a cleansing diet plan or program, as they usually provide a range of supplements to help improve results and also provide a routine or structure to follow.

Popular cleansing diets, like the Isagenix9 day system, have been professional formulated and clinically tested. These diets are excellent for people who want a simple, no-hassle system to follow.

Unfortunately celebrity endorsements and media hype have led to companies creating a number of fad diets, poorly formulated products and harsh colon cleansing products. These extreme diets often severely restrict calorie intake and may actually deplete the body of nutrients.

Benefits of Cleansing

People cleanse for a variety of reasons, however after finishing their cleansing diet many people report the following benefits:

Vekttap

Improved energy levels

Clearer skin

Better concentration (less brain fog!)

A sense of overall health and wellness

A regular cleansing diet is an excellent way to bring the body back to its natural balance and restore optimum health.

About this Author:Tom White runs a popular cleansing and weight loss blog and is passionate about helping people create a lean, healthy, energized body!

Link to this post:Bring Your Body Back in to balance with a gentle Cleansing Diet
Related  how to manage stress and emotional eating While staying at Home

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

SuperSeedz Gourmet Pumpkin Seeds healthy fall Snack #Giveaway

Sharing is caring!

Dele

kvitring

Dele

The one vegetable Americans just can not get enough of in October is pumpkin. Our favorite coffee shops have pumpkin lattes, pumpkins adorn our front porches and patios, pumpkins of all shapes and sizes fill the grocery stores.  We love pumpkin. One part of the delicious and nutritious pumpkin that is typically overlooked are the seeds.  Pumpkin seeds pack a powerful nutritious punch. They are one of the most complete sources of plant-based protein available, high in iron and zinc.

When I was a kid, I remember when we carved our Jack O’ Lanterns the week before Halloween my mother saved the seeds and roasted them in the oven.  She would season them with a little butter and garlic salt. each year my bother and I looked forward to this treat.  Kathie Pelliccio, founder of SuperSeedz takes the roasted pumpkin seed a step further.  She has created a line of shelled, roasted pumpkin seeds in a variety of mouth watering flavors.

SuperSeedz Gourmet Pumpkin seeds come in 9 different flavors:

Maple Sugar & Sea Salt

Really naked (unsalted)

Sjøsalt

Cinnamon & Sugar

Coco Joe

Tomato Italiano

Curious Curry

Somewhat Spicy

and very Spicy

SuperSeedz can be eaten best out of the bag, or sprinkled on on salads, pasta, yogurt or oatmeal. Each 1-ounce serving of SuperSeedz includes up t 8 grams of complete protein (depending on the flavor), includes 15% of your recommended daily intake of Iron ad Zinc, is cholesterol free, and trans fat-free, is totally free of gluten, peanuts, and numerous other allergens.  SuperSeedz make a terrific healthy after school snack. You can also get them for a take and go snack for your gym bag, your kid’s lunch box, or for after the big game or practice.

Related  Is Rage a healthy Emotion?

SuperSeedz can be purchased at the following stores, stop & Shop, huge Eagle, Giant, Safeway/Vons, Albertsons, big Y, Kings, King Kullen, Shaws, Shoprite, Fairway, whole Foods, Diebergs, Heinens, new Seasons, Gelson’s, Bristol Farms and numerous others. check out www.SuperSeedz.com for much more information and to find sellers near you.

One lucky healthy mothers magazine reader can win a package of every flavor of SuperSeedz Gourmet Pumpkin Seeds.

This contest is open to U.S residents only 18+.  All you need to do to enter is follow SuperSeedz on Twitter, like SuperSeedz on Facebook, and  leave a comment with your e-mail address at the end of this post.  The contest ends on November 2, 2015 at 10 a.m CST.  A winner will be chosen from Random.org from the comments received. The winner will be notified through e-mail or social media instant message at the end of the contest.

For extra entries:
1. subscribe to the healthy mothers Magazine’s RSS HERE
2. follow Cascia Talbert on Pinterest www.pinterest.com/casciatalbert/
3.  Like the healthy mothers magazine on Facebook facebook.com/TheHealthyMomsMag
4. follow the healthy mothers magazine on Twitter twitter.com/cltalbert
5. add Cascia Talbert to your Google+ Circles

6. Share this post on Google+
7. like or share this post on Facebook
8. Share this post on Twitter
9. Pin this post on Pinterest
10. subscribe to our Healthy Living Newsletter

11. blog about this contest or our site leave a link to your blog post in your comment.

12. add our button to your blog or website. (Our button code is found in the lower left side of our site.)

Related  Cellulose: The secret Life form known As plant Fiber

*Disclosure: I received packages of SuperSeedz in the following flavors Coco Joe, Maple Sugar & Sea Salt, very Spicy, somewhat Spicy, really Naked, Sea Salt, Cinnamon & Sugar and Tomato Italiano in exchange for this reveiw. All opinions are accurate and 100% mine.

This giveaway was submitted to

Link to this post:SuperSeedz Gourmet Pumpkin Seeds healthy fall Snack #Giveaway

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Delekvitring

Dele

Ease Your Back to school anxiety with organic India’s Brahmi~Gotu Kola #Giveaway

Sharing is caring!

Dele

kvitring

Dele

The kids are returning to school and with the new school year comes schedule changes, the morning rush, homework, after school activities and for parents – stress.  Too much anxiety can reek havoc on our bodies. if not controlled it can cause weight gain, insomnia, high blood pressure, depression and other severe health issues.  Parents need to put their health first in buy to have the energy to take care of the rest of their family.

If you are struggling with back to school stress, organic India has a terrific herbal remedy that is guaranteed to help you stay calm, sleep better and ease your stress.  Brahmi~Gotu Kola lifts mood, helps to improve memory and promotes mental clarity. Brahmi is one of the world’s a lot of powerful adaptogens and uses support for the nervous system, a calm mind and sound sleep.  It also improves overall vitality and boosts energy.

Despite their potent scent, these capsules are easy to swallow. The suggested use is to take one a day with food and water. After taking them for a few days I observed my mood improve, I am a lot more kicked back and have been sleeping better.

“ORGANIC INDIA was formed in the 1990’s by a small group of people from different parts of the world who met in Lucknow, a town in northern India, where they had traveled to meet a teacher named Sri H.W.L. Poonja, or Papaji as he was called by many. Drawn to India in search of truth and self-realization, they found their way to Lucknow upon hearing of the basic teachings of Papaji: “Keep Quiet. The eternal truth exists within you. Do not entertain a single thought and the truth will reveal itself to itself.”

Inspired by Papaji’s lifetime of service to the Indian people, this group of visionaries (and future founders of organic INDIA) came together to create a holistic service that would eventually change the face of agriculture in northern India. Their idea was simple: establish a service model that will support the livelihood of thousands of marginalized farmers in India by supplying training and education that will enable them to be self-sufficient and to develop skills that will be passed on to their children and future generations.

This idea became a movement as the Indian people began to cultivate and develop organic, biodynamic and sustainable farming methods. The founder’s mission to offer safe, healthful products to the world is the driving force behind an organic revolution that is now occurring there.

ORGANIC INDIA works with thousands of family farmers in India, cultivating tens of thousands of acres of farmland that has been 3rd party certified organic through funding from organic INDIA. The farmers are commissioned to grow organic crops under their guidance, which organic INDIA then purchases from them at a premium market price. organic INDIA also works with local tribes-people in India who ethically wildcraft herbs on 592,000 acres of forest that organic INDIA has converted to USDA certified organic.

Currently, organic INDIA markets certified organic, biodynamic, and ethically wildcrafted products throughout India, the United States, Israel, the United Kingdom, the Czech Republic, Japan and Australia.” organicindiausa.com

For a lot more information about organic India and to purchse online check out organicindiausa.com.

Organic India carries a large variety of herbal supplements, herbal coffee and tea. Are you ready to try out organic India’s products yourself? organic India is giving away  a variety pack with teas, a tumbler and mala beads to one lucky healthy mommies magazine reader. You need to like organic India on Facebook, follow them on Twitter and leave a comment at the end of this post in buy to enter. You need to include your e mail address in your comment. This contest is open to continental U.S. residents only 18+ and ends on August 26, 2015 at 9 am CST. The winner will be chosen at random from Random.org at the end of the contest and will be notified by means of e-mail or social media.

For extra entries:
1. subscribe to the healthy mommies Magazine’s RSS HERE
2. follow Cascia Talbert on Pinterest www.pinterest.com/casciatalbert/
3.  Like the healthy mommies magazine on Facebook facebook.com/TheHealthyMomsMag
4. follow the healthy mommies magazine on Twitter twitter.com/cltalbert
5. add Cascia Talbert to your Google+Sirkler
6. Liker eller del dette innlegget på Facebook
7. Del dette innlegget på Twitter
8. Pin dette innlegget på Pinterest
9. Abonner på vårt sunne levende nyhetsbrev

Relatert identifisering og behandling av oppmerksomhetsunderskudd Hyperaktivitetsforstyrrelse hos barn

Legg igjen en egen kommentar for hver oppføring.

*Avsløring: Jeg mottok en flaske Brahmi ~ Gotu Kola i bytte mot denne gjennomgangen. Alle meninger er nøyaktige og 100% mine.
*Bilder med tillatelse fra FreedigitalPhotos.net, Organicindiausa.com og Healthy Mommies Magazine Photography

Hvis du ønsker å motta varsler om sunne livstips, helsemyndigheter, foreldre og innlegg, kan du abonnere ved hjelp av e -post og følg oss på Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+ og Twitter.

Abonner på vårt nyhetsbrev. Bli med på vårt sosiale nettverk

Trenger du tilbake til skoletips?
Klikk her – >> #BTSLIKEABOSS #SP

Relatert innlegg: De mest effektive læringsmetodene.

Link til dette innlegget: lette ryggen til skoleangst med organisk Indias Brahmi ~ gotu kola #giveaway

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele