3-måneders gammel kledd ut som en bokser, en ballerina, en meksikansk bryter og mer

den helt fantastiske gravide kyllingen tippet meg til denne serien med fotografier av den franske kunstneren Malo, som kledde sin enfant i en variant av feilfrie kostymer for disse fotografiene.

Se Malos nettsted for flere av disse bildene.

Selv om jeg er fornøyd med konseptet og sammensetningen av bildene, er det jeg virkelig vil høre mer om produksjonen av antrekkene!

Ta en pjokk et sted

Hvis du har en pjokk, vet du at du må komme deg ut av huset. Som jeg sa i min anmeldelse av Napime er den nye glade timen, er forfatteren Stefanie Wilder-Taylor helt om bord med ånden til dette nettstedet-som du må gjøre aktiviteter, men de trenger ikke alle være Kid-sentriske destinasjoner.

Min venn Nikki i LA tar sitt ikke-helt-to år gamle barn til en lysbutikk med jevne mellomrom. Han har favorittlys som han liker å sjekke på. Et dekorasjonsbarn? Kanskje, men jeg tror foreldrene hans er genier for å innse at et lysoppstillingslokale fungerer som et morsomt hus med småbarn.

De fleste ideene nedenfor er allerede et sted på rookiemoms.com, men jeg forstår at det er for mye arbeid for deg å lese hele nettstedet. For å gjøre livet ditt enklere, deler jeg med deg Stefanie Wilder-Taylors liste over gode steder å ta barnet ditt innen noen mil fra huset ditt. (Boken hennes er morsom hvis du liker en sunn dose sarkasme med Cheerios, forresten.)

1- Bokhandelen ”“ Tenk på en bokhandel som en enorm labyrint av hemmelige passasjer.

2- Dagligvarebutikken ”“ Hvis du vil få gjort ærendene dine mens du underholder barnet ditt, la barnet ditt ri i kurven på handlekurven.

3- 99 cent-butikken ”“ Selv om barnet ditt løper rundt gangene i brytning i en halv time, vil du fremdeles ende opp med å bruke mindre enn det du ville gjort på et fornøyd måltid.

4- Håndverksbutikker ”“ Unge gutt og jentebarn vil bla gjennom fargerike perler, byggepapir og klare figurer med mye mer entusiasme enn en starlet som surfer på Oscar de La Rentas samling for en kjole å ha på Emmys.

5- PARKEN ”“ Barn er som valper. De trenger å løpe og hoppe og vandre sand og bæsje inn i huset ditt.

6- hvor som helst med tog “” Kid’s Love “˜em. Jeg får det ikke, men det trenger jeg ikke.

Relaterte linker
> Les mye mer fra Stefanie
> Andre rookie -mødre favorittutflukter for småbarn:

Dyrebutikk

Graffiti -fotoseanser

Riding bussen (som Becky i Boston)

Et kjærlighetsbrev til min fotballforeldre

Dette kjærlighetsbrevet/gjesteposten ble skrevet av min venn og medfotballforelder, Nila Rosen.

Jeg trodde aldri at jeg ville ville jeg være medforeldre med noen andre enn personen som fikk meg gravid for 11 år siden, men jeg er ”” og det skyldes ikke skilsmisse eller separasjon. Faktisk er jeg fremdeles gift med den samme fyren som krevde spesifikke avanserte forretter i bryllupet vårt (og jeg er fremdeles takknemlig for ham, da de [viste seg å være] det eneste jeg spiste ”‹ hele natten .) Â Men jeg har også funnet noen andre. Og jeg har falt for henne.

Sarah, du er min fotballforeldre, og du gjør livet mitt bedre. La meg telle måtene min verden har forbedret siden du feide meg av føttene ved å tilby å dele to ganger i uken.

Det er ikke bare bensin vi sparer; Dette forholdet gir meg så mye mer:

1 gang. Du gir meg en ekstra time å oppnå all dritt som jeg må gjøre på daglig basis, hvorav noen jeg ikke en gang har funnet ut før fotballøvelse starter på ettermiddagen.

2) Fitness. Du sørger for at rumpa ikke utvides ved å bli limt til setet på bilen min en gang, to ganger eller til og med fire ganger i uken, når du kutter kjørebelastningen min i to.

3) Hjernekraft. Du minner meg om detaljer (feltplasser, trøyefarger) som jeg ikke ser ut til å holde rede på, uansett hvor mange ganger jeg legger dem til i Google -kalenderen min.

4) Næring. Du gir ekstra snacks til barnet mitt når jeg har glemt å pakke en. Jeg bryr meg ikke om de er sunne eller ikke. Jeg spør ikke.

5) Bekreftelse. Du ringer klokka 08.00 lørdag morgen med den samme hektiske stemmen som jeg har inne i hodet, og lurer på om jeg holder det hele sammen. Det viser seg at vi har det bra.

6) Utvidet familie. Avkommet ditt har blitt “bilsøsken” med barnet mitt. Jeg trenger ikke å spørre deg om jeg kan legge navnet ditt ned på alle de nødskjemaene jeg må fylle ut; Jeg bare gjør det.
”‹
7) Sosialisering. Du lærer barnet mitt væremåter i den “det tar en landsby” – å si takk til personen som nettopp har sjåfør ham/henne rundt den siste halvtimen. Og barnet mitt lærer å ikke ta den viktige tjenesten for gitt.

8 ”‹) kameratskap. Du tilbyr vittig voksen samtale når vi ser på et spill, slik at jeg ikke bare kan se barnets tiende ”‹ fotball ”‹ -spillet i sesongen, men jeg kan mate sjelen min samtidig. (Ingen krenkelser, barn.)

9) Fellesskap. Du bor i hetten min og kan stole på for andre ting i en klype. Jeg er så glad for at du ikke bor hele veien over byen.

Når våre barns aktivitetsforpliktelser fortsetter å bli større og mer kompliserte, trenger jeg deg mer enn noen gang.

Jeg skulle ønske at alle kunne finne det vi har.

La oss gå sammen. Jeg kjører.

Fotokreditt: ABSC fotball på Flickr

Bedårende Valentinsdagshåndverk for små barn (og det er sunt)

Du kommer til å like dette sjarmerende + Basic Valentinsdagens håndverk for småbarn. Ikke bare er det grunnleggende så vel som bedårende, men det er på samme måte sunnere enn standard Valentinsdag -godbiter. Du kan gjøre dette Valentinsdagens håndverk med det lille barnet ditt bare for moro skyld eller lage det for din bit en å gå ut på førskolen Valentinsdagfest.

Bedårende Valentines Day Craft for småbarn

Ungdommene mine liker å lage håndverk, så når Valentinsdagen kommer rundt, prøver jeg alltid å integrere en slags grunnleggende så vel som morsomt håndverk for å avslutte med dem. Denne Valentinsdagen LIV så godt som jeg tok en beslutning om å ta godbiter for førskoleklassen hennes. Institusjonen hennes har ingen godteripolitikk, så vi prøvde å tro på noe spesielt å få inn at ungdommene fremdeles ville bli virkelig ekstatisk om så godt som vi regnet med Livs foretrukne yoghurt, Stonyfield Organic.

De har en smak som heter Choco-Mooo som Liv bare elsker! For ikke å nevne, Stonyfield Organic Youngsters Yogurts gikk med en sukkerreduksjon over hele deres yoghurtlinje, så jeg forsto at institusjonen også ville være glade for vårt valg!

Liv så godt som jeg har jobbet med hennes fine motoriske ferdigheter, så vi tok en beslutning om å gjøre et sømfartøy for Valentinsdagen. Jeg tok ark med rødt så vel som rosa filtpapir så vel som Liv hjalp meg med å spore hjerter til dem. Jeg gjorde skjæringen så vel som på samme måte stansede hull langs grensen til papirhjertene. Deretter benyttet Liv en plast ungdommer som surrer nålen for å trå matlaging av garn med de utskårne hullene i hjertene.

Hun trengte veibeskrivelse så vel som vokale signaler for å gå opp så vel som ned med hjertene, men hun var virkelig individuell i tillegg til å glede seg over håndverket. Selvfølgelig gledet hun seg over å snike en yoghurt i tillegg til å ta en pause for å spise den også!

Hva trenger du:

Ark med farget filtpapir (vi valgte rød, varm rosa, så vel som pastellrosa)

Hjerteform å bruke til sporing (ta en her!)

Hullemaskin

Plastiske ungdommer som sømmer nål

Søt farget matlaging av garn (bånd eller tråd ville også fungere)

Stonyfield organisk yoghurt (eller ditt valg av godbiter)

Limprikker

Tålmodighet er også en god idé!

For å lage Valentines Day -håndverket ditt med smårollingene dine:

Steg en
Bruk hjertedesignmalen din til å spore hjerteformer på filtpapiret. Sørg for å la biten din hjelpe deg med denne delen!

Trinn to
Avhengig av alderen så vel som ferdighetsnivået til barnet ditt, kutter du ut hjerteformene (som jeg gjorde) eller gjør det mulig for barnet ditt å kutte dem ut.

Trinn tre
Stikk hull langs grensen til filthjerteutskjæringen.

Trinn fire
Snør barnets plastsøm nål for dem. Å oppdage det grunnleggende om søm er en så fantastisk ferdighet for dem å oppdage i ung alder, og det er grunnen til at dette er en av mine foretrukne Valentinsdaghåndverk for småbarn.

Trinn fem
La barnet ditt trå nålen med hullene i filthjerteutklippene. Dette trinnet trenger mest sannsynlig mest tålmodighet, men du gir dem nyttig koordineringspraksis for hånd-øye.

Trinn seks
Bruk limprikker for å sikre filthjertene til yoghurtposene (eller hva som helst som du valgte).

*Tips- Hvis du bruker yoghurtposer for å gi institusjon, foreslår jeg at du forsinker dette trinnet i tillegg til å fryse posene dine. Plasser deretter limprikkene så vel som hjerter på posene som er idealet før du tar dem med på skolen. Denne metoden vil de fremdeles være kjølige og forberedt på å spise når ungdommene får dem.

Planlegger du å lage Valentinsdagens håndverk med smårolling? La oss forstå dine foretrukne håndverkskonsepter i kommentarene!

Du kan også som disse Valentinsdagsartiklene:

Valentins ser ut til å forvente mammaer + 2 fulle antrekkideer

5 Flippin ‘utrolige metoder for å tilbringe Valentinsdagen med din bit gutt

5 ti minutters Valentinsdagsideer

Pin det for senere-

Helsevarsling: Får ungdommene dine tilstrekkelig jern?

Deling bryr seg!

Dele

kvitring

Dele

Friske ungdommer fra tenner til føtter: Ungdommer og helse

Helsevarsling: Får ungdommene dine tilstrekkelig jern?

Av Peg Rosen for sunne ungdommer fra tenner til føtter

Jernmangel i USA er ikke den svøpe det var for et halvt århundre siden. Selv med forbedret ernæring så vel som mye bedre overvåking, forblir den imidlertid den mest typiske ernæringsmangel. Uten tilstrekkelig jern kan ikke røde blodlegemer effektivt gi oksygen til kroppen, ifølge Lauren Graf, en pediatrisk ernæringsfysiolog ved Montefiore Medical Center i New York City.

Barn er i største fare i spedbarnsalderen og ungdomstiden, når kostholdsplanen kanskje ikke tilfredsstiller de økte jernkravene til de raskt voksende kroppene. Overvektige barn har også høyere risiko, viser studier, potensielt siden de har en tendens til å snacks oftere i tillegg til å spise større mengder søppelmat.

Ubehandlet, jernmangel kan til slutt føre til anemi, som alvorlig kan forsinke et barns vekst så vel som nevrologisk utvikling.

Heldigvis er jernmangel enkel å finne så vel som godbit. “En blodprøve på legekontoret kan fortelle. I mange tilfeller kan det å få jernnivå opp være så enkelt som å endre hva barnet ditt spiser, sier Graf.

Her noen grunnleggende metoder for å hjelpe barnet ditt med å forhindre jernmangel fra starten av:

Kjenn skiltene: Ungdommer med jernmangel kan være treg, se slitne så vel som bleke eller ofte bli syke.

Amm babyen din, om mulig: ammede spedbarn har lavere fare siden typen jern som er inneholdt i morsmelk er ekstremt enkel for kroppene deres å absorbere, ifølge Shari Portnoy, en kostholdsekspert ved barnehagen i New York.

Ikke unngå frokost. “Frokost er en enkel tid å få litt strykejern i kostholdet, siden frokostblandinger i tillegg til brød generelt er forsterket med jern,” uttaler Graf. I tillegg hjelper juice så vel som frukt som er rike på vitamin C kroppen med å ta i jern.

Gå enkelt på melken. Melk gir mange ernæringsmessige fordeler, men det begrenser også kroppens evne til å ta inn jern i jern. Ungdommer som fylles på melk kan også ofre område for jernrik mat i dietten. National Institutes of Health and Wellness antyder at barn eldre enn 12 måneder drikker ikke mer enn 16 til 24 gram melk hver dag (eller så mye som omtrent tre små glass).

Spis hele matvarer i tillegg til et godt avrundet kosthold. Lean kjøtt, fjærkre så vel som skalldyr er blant de aller beste kildene til hemjern, eller jern fra dyrevev, som raskt absorberes av kroppen. Andre jernkilder inkluderer greener, belgfrukter, hele egg, soyabønner, fullkorn samt tørket frukt.

Relatert nøyaktig hvordan du kan ta vare på deg selv i 2021

Men du krever ikke å besette hvilken mat som har hva du skal hjelpe ungdommene dine med å forhindre jernmangel, ifølge Graf. Hvis ungdommene dine spiser sunne måltider uten mye bearbeidet mat, bør de få alt jernet de trenger. Foto: @istockphoto.com/lisegagne

har bidratt til mange magasiner så vel som nettsteder, inkludert Healthy Kids, More, Redbook, Self, Genuine Simple, foreldre, husholdningssirkel, amerikansk baby, parentcenter.com samt webmd.com. Hun blogger på Relish-Dhis.blogspot.com.

Link to this post:Health Alert: Are Your youngsters getting sufficient Iron?

0/5

(0 Reviews)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele