Hvordan teknikk deg selv til å vaske

takket være Tide Pods for å ha sponset denne publiseringen på rookiemoms.com.

Jeg har prøvd ut forskjellige vaskeritualer for å holde seg på toppen av skitne klær, men den som for tiden er på stedet, kan bestemmes som “tidlig og ofte.” Min andre halvdel er en ustoppelig vaskeri i disse dager, så det kan være på tide for meg å erkjenne at ingen av de andre systemene mine fungerte ganske bra.

Ryan går inn døra fra jobb, endrer klærne, samt starter et tonn klesvask, nesten hver dag. Jeg forstår ikke når han bytter den til tørketrommelen, men på et tidspunkt på kvelden, etter at ungdommene våre sover, tar han med seg en kurv med rene klær så mye som soverommet vårt så vel som Watches Sports eller The Everyday Show mens han bretter klærne.

Ja, det er en high-end å være gift med en vaskeri. Jeg forsto ikke at dette ville forekomme da vi ble forelsket.

En annen ting å like med min andre halvdel er at selv om han drar i butikken mindre enn jeg gjør, prøver han å kjøpe tunge produkter når han er der for å redde meg fra å shlepping dem. Vi går aldri tom for vaskemiddel siden det er en av hans gjenstander.

Siden jeg har funnet tidevannspods, kan jeg imidlertid omdirigere ham til å fokusere på andre tunge gjenstander. En boks med tidevannspods er ikke tung i det hele tatt, noe som er rart fordi det, som om det er kannefylte kolleger, det er utrolig effektivt flekkbekjempende vaskemiddel. Du kan kjøpe Tide Pods på Target, så vel som de jeg kjøpte lukt virkelig søt. I tillegg oppdager jeg klesvask litt mye mer utholdelig når jeg ikke trenger å slite med kannen.

Også? Target har en medlemstjeneste som du kan legge til tidevannspod, slik at de blir gitt på døren din.

I situasjonen slo du ikke jackpoten på denne arenaen, samt kravet om å bevare 50% eller høyere involvering i jakten på rent sengetøy i hjemmet, kan jeg dele mine tre andre tilnærminger.

#1 ukedagsoppgaver
I denne modellen, finest for foreldre hjemme eller hjemmefra, er mandag for ungdommer klær, tirsdag for voksne klær, onsdag for ark samt håndklær, torsdag er en fridag fra klesvask, så vel som fredag er reservert for å gjøre opp for katastrofe som peed-in-senger, oppkast, lus osv. Med andre ord, hvis du må hvitvaske ark plutselig på mandag, kan du gjøre ungdomsplaggene dine på fredag.
Jeg er ikke virkelig på nettet mitt så stivt, men å gjøre opp retningslinjer for meg selv gir meg en struktur som minner meg om disse oppgavene. Jeg benyttet meg av dette systemet da Ryan reiste mye mer for jobb, i tillegg til at jeg etterlot meg mye mer av vaskeriets ansvar for meg.

#2 Belønningssystemet
Dette rammeverket er en metode for å bestikke meg selv. Uansett hvilken godbit jeg ser frem til, kan bare få tjent ved å gjøre utvikling med klesvask. Muligens er det samtykke til å ha morgendrikk. Eller kanskje, TV -show kan sees mens du brettes. Jeg mener, hvis jeg sovnet med å se på den store andre halvdelen i går kveld, så vel som alt jeg trenger å gjøre er å kaste skitne klær så vel som en tidevannspod inn i vaskemaskinen for å gjøre mitt beste for å overflate episoden, vil jeg bli best på at.

#3 hverdagsrutine
Da jeg sjekket ut en bok om nøyaktig hvordan jeg skulle være en “lykkelig husmor”, selv om jeg var en fungerende mamma. Forfatteren foreslo at hver morgen burde begynne med å legge inn et tonn vaskeri så vel som at en person skulle brette seg i tillegg til å legge bort så snart den er tørr. De naturlige konsekvensene av å la rent klesvask sitte rundt er at du kanskje må stryke. Praktisk talt ingen av garderoben min skal strykes, men jeg regner med at det er det som holder min andre halvdel i bevegelse, ettersom det er hans knapp-ned-t-skjorter som kan bli rynket. Jeg tipper de av dere hvis primære utfordring er å flytte fra tørketrommelen til garderoben allerede har gitt opp dette systemet.

Bruker du en av disse metodene eller den eldgamle vent-til-i’m-out-of-underwear-systemet?

Sponset av Tide.

Vil du ha lengre liv? Hurtig gangen din!

Deling bryr seg!

Dele

kvitring

Dele

Av Joel Louis

Forsto du at hastigheten på en persons gang er en presis prediktor for forventet levealder? Lurer på nøyaktig hvordan er dette mulig? I begynnelsen hadde jeg også stor tvil om dette. Jeg kunne bare ikke knytte hastigheten på noens ganghastighet med antall år som personer kan leve. Men da jeg begynte å forske på emnet, kom alt krystallklart.

Det er en forskningsstudie i Journal of the American Medical Association, i sin utgave i januar 2011, som kaster lys inn i en forskningsstudie som avslutter den ovennevnte skriftlige uttalelsen. Når du tror på det, gir det ideell mening. Normalt har folk som har raskere gangarter en tendens til å være i en mye bedre fysisk tilstand enn de som går i et lavere tempo. Så hvis du går raskt innebærer det at du er i god form og av den grunn er i stand til å oppnå mye mer (treningsmessig) enn de som er ute av form, i tillegg til at de trenger mye mer tid for å oppnå nøyaktig Samme mål.

Hvis du går med jevne mellomrom, vil du glede deg over fordelene ved å gå. Ikke bare du vil se så vel som å føle deg mye bedre, men du vil på samme måte holde under signalene om en usunn kropp; For eksempel høyt blodtrykk, høye nivåer av kolesterol så vel som blodsukker. Når du reduserer disse risikoene, vil det være rettferdig å oppgi at du øker mulighetene dine for å leve et lengre liv, er fornuftig?

Nå, for de som ikke kan eller ikke vil gå ut, så vel som glede over fordelene med en gangrutine, er det alltid et alternativ. Jeg personlig tror at en av de aller beste maskinene for husets sentrum enheter som er tilgjengelige i markedet, er en elliptisk trener. Hvorfor? Siden de er enkle på skjøtene, er de ikke så dyre så godt som de kan i form praktisk talt over hele hjemmet ditt. Prøv en i tillegg til å publisere kommentarene dine her!

Om forfatteren

Joel er en sportsfan som nylig fant fordelene med en gangrutine. Når han ikke kan gå ut på tur, liker han å bruke en tverrtrener. Han mener at hvis du er i stand til å etablere en elliptisk trening, vil du også glede deg over fordelene med et lengre levetid. Han oppfordrer deg til å se det elliptiske evalueringsnettstedet for fitnessinstruktør som han produserte der du kan sjekke ut mye mer om hvilken type Cross Fitness -instruktør er mange praktiske for deg så vel som din situasjon. Se www.topfitreviews.com

Link til dette innlegget: Vil du ha lengre liv? Hurtig gangen din!
Relatert gå ned i vekt raskere ved å oppdage tid til å trene av Kathryn Martyn Smith M.NLP

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Avslapningsteknikker for en 3 år gammel

OK, vi humret Paci!

For virkelighet denne gangen.

Vi ga ham hans trepunkts forklaring hver gang han ba om omtrent tjue ganger:

Du er tre år gammel

Tannlegen sa “ikke mer paci”

Søppelbilen tok den bort

Oh og P.S. Alle paciene som fremdeles er i huset er Milos, så ikke la meg fange deg med dem.

Så det jeg trenger nå er noen ideer for å hjelpe ham med å finne sitt søvnige sted nå som krykken hans (og min, la oss være ærlige, noen ganger savner jeg pluggen. Mye) er borte. Så langt har jeg oppfunnet myten om Sandman (selv om minnet mitt var uklar, så jeg begynte å lage noen vanvittige detaljer!), Snakker vi om hans late (usynlige) Paci, og Alec fører ham gjennom noen dype åndedrag.

På skolen lurer han fortsatt (med litt vanskeligheter), men det er en stab av barn og en full legion av jevnaldrende som presser små barn som dykker lykkelig ved hans side.

Jeg er veldig mektig desperat med alt mitt vesen vil beholde lur og komme tilbake til dagene med lett søvn. Noen tips?

Den dagen mannen min sjekket ut meg “på jobb”

, grunnen til at jeg er i stand til å være et hjemme-mamma, er et dobbeltkantet sverd. Min mann, Mike, har en fantastisk jobb, men det er ganske krevende. To ganger i året endte jeg generelt opp med å være aleneforelder i omtrent 4-6 uker, mens han jobber 12-14 timers dager, 7 dager i uken. Omtrent fem uker inn i den siste sesongen med enslige foreldre, sjokkerte mannen min oss ved å komme hus tidlig på en tilfeldig fredag. Klokka 11.00 sendte han meg tekst og spurte om jeg ønsket å gå ut til lunsj – av programmet Responsen var: “Ja.” overholdt raskt med et “hvordan?”

Neste ting jeg visste, han gikk i bakdøren med en knyttneve blomster så vel som jeg nesten gikk ut på sofaen fra en overbelastning av sjokk så vel som lykke. Han avslørte at han tok meg så vel som barnet vårt Eli til Sea Salt, en utvendig restaurant ideal midt i en park, i tillegg til å gå på tur rundt de nærmeste fossefallene så snart Eli våknet fra morgennalen .

Jeg var så i ekstase at jeg øyeblikkelig begynte å pakke sammen spedbarnsutstyret vårt, så snart Eli var våken, var vi ute døren.

På en så nydelig dag var vi ikke de eneste med dette konseptet, så linjene var lenge så vel som tjenesten var treg på restauranten. For å holde Eli i sjakk matet vi ham omtrent halvparten av vekten i Cheerios så vel som vann. Jeg hadde bare ønsket at jeg hadde brakt tilstrekkelige Cheerios for at jeg skulle gjøre det samme. Men som den voksne, må du være den enkelte, ikke sant? Å være voksen er ofte utrolig irriterende.

Etter lunsj gikk vi med parken for å se fossene i tillegg til å jage våre egne skygger.

En av Eli’s favoritt ting å gjøre mens du sjekker ut hagen vår, er å velge de gule løvetannene i tillegg til 1) spis dem eller 2) gi dem til meg. (Noe som får meg til å føle meg ganske flott at jeg aldri en gang måtte vise barnet mitt at det å gi blomster til mamma er en flott ting å gjøre!)

Før vi forsto det var den beste ettermiddagen over, så vel som Eli ble utbetalt i barnesengen hans i barnehagen mens Mike innbetalte sofaen før han trengte å gå tilbake på jobb for enda et skift. Jeg gikk utenfor, så jeg ville ikke forstyrre guttene mine, og la en mental merknad for å pakke mye mer cheerios i bleievesken for fantastisk overraskelses lunsjturer som i dag.

Bli med på pumpejobben

Se på denne kvinnen. Ser du ut som henne når du avslører melk til babyen din? I så fall kan du forklare deg selv.

Etter å ha brukt en god del tid på både å pumpe og søke etter bilder av pumping av kvinner fra de store pumpeprodusentene, har vi oppdaget at det er mangel på urealistiske bilder der ute. Det bildet over? Jeg fotoshoppet det uten noen tillatelse. Jeg forstår at det er en spesiell beliggenhet i helvete for den forbrytelsen, men jeg er villig til å betale det.

Hvor er pumpen hennes?

En gang i tiden satt vi på en kafé med to andre mødre i tillegg til å sammenligne notater om hvor vi pumper på jobb så vel som hvor vi har pumpet. Akkurat her i California er arbeidsgiverne våre lovlig forpliktet til å gi oss et rom som låser seg i tillegg til en plugg og ikke er et bad. Jeg er takknemmelig. Jeg kjenner igjen mange av dere er ikke så heldige.

Vi fikk konseptet om at vi skulle samle bilder av disse miljøene for å sikre at vi kan hedre organisasjonene som gjør det riktig, så vel som å håne de som ikke gjør det.

Fotokreditt: Sarah Gilbert

Har du en pumpehistorie som er tragisk eller morsom? Del det her. I tillegg til i morgen, ta en spesiell selfie på jobb, slik at vi alle kan se pumpeplassen.

Slutt å snakke om søvn! {Rookie Moms Challenge#21}

Da min venn, en annen ny mamma, fortalte meg at hun ga opp klaget for fasten, trodde jeg at hun var et geni. Så i stedet for å klage på hvordan barnet mitt sov, snakket jeg ganske enkelt uten stopp om det. Etter hvert hadde jeg helt utmattet og kjedet meg og snakket om Westons søvnmønstre, så jeg trodde det var en passende tid å fullføre Rookie Mom Challenge #21: Snakk om noe foruten søvn.

Utfordring akseptert!
Jeg valgte en veldig travel dag for å skifte gir: Weston og jeg ville delta på mamma; Et helt nytt stevne alt om ting å gjøre med babyer og barn på Long Island. Vi ville delta sammen med en venn og babyen hennes, og hun hadde med seg venner. Jeg regnet med at det var et perfekt tidspunkt å bruke samtalestarterne Heather og Whitney foreslo!

Distrahere deg selv, mamma
Jeg bestemte meg for at den ene regelen min var at jeg ikke kunne få opp Westons søvn; Hvis noen spurte meg om det, kunne jeg enten endre emnet, eller svare og gå videre. Jeg innså raskt at den beste måten å ikke tenke på barnets søvn (eller mangel på det, i mitt tilfelle!) Er å distrahere deg selv! Gjør noe annerledes, ut av veien og nytt. Vi opplevde vår lengste kjøretur, dro til et helt nytt sted og tok del i en ny aktivitet.

Konvensjonen var utrolig kult! Jeg fikk informasjon om musikklasser, mange freebies, snakket om å gjøre morsomme mote ting på bloggen min, og tenkte ikke på Westons søvnvaner i det hele tatt! Jeg brukte samtalestarterne med de andre nye mammaene, og spurte om jobbene deres, deres opplevelser på videregående skole og hva barna deres spiste. Det var veldig hyggelig å bli kjent med vennen min litt bedre (jeg hadde ingen anelse om hvor hun til og med vokste opp!), I tillegg til å møte andre nye mødre og handle noen ideer med dem.

Det er en prosess …
Etter omtrent en time begynte den lille å miste kjølig (det var veldig høyt!), Så vi hoppet utenfor for å høre på litt musikk. Jeg må innrømme at det er så inngrodd i meg å diskutere hans sovende, at da min venn spurte: “Sover han?” Jeg spurte raskt tilbake med, “Vel, inkonsekvent! Noen netter, ja, noen netter, nei, noen netter i barnesengen hans, noen i sengen vår … ”Hun smilte og sa:“ Um, jeg mente akkurat nå? Sover han i barnevognen? ”

Head Smack.

Gjennom med vilje å endre motivet og ikke dvele ved søvn (eller søvnløshet!), Skjønte jeg hvordan det konstante skravlet om søvn får meg til å føle meg frustrert, noen ganger flau og forvirret. For å være ærlig, mesteparten av tiden tror jeg at jeg rocker den rookie mamma -tingen, men når det kommer til å sove “problemer”, går jeg tilbake til å føle meg som en clueless gutt.

Ja, dette kommer til å bli en prosess, men jeg må dempe det når det gjelder å snakke om søvn: hans eller min. For egentlig er det ikke rettferdig overfor Weston: han er en fantastisk, morsom, smart, tullete liten gutt som fortjener for meg å snakke om alle de positive tingene, ikke den negative tingen han kanskje, noen ganger, har noen problemer med!

Så jeg tør deg, rookie mødre: ta “søvnpraten” ut av ordforrådet ditt og se hva som skjer med din ånd; Jeg er spent på å slutte å snakke om det, det er helt sikkert!

Finn flere babyaktiviteter med de 52 ukentlige rookie mamma -utfordringene. Hvis du allerede deltar, bruker du hashtaggen #rookiemoms på Instagram eller Twitter slik at vi kan heie på hverandre.

Stitch Fix leverer nåværende klær til late mødre

Jeg er ganske sikker på at Stitch Fixâ ble utviklet bare for meg. Tatt i betraktning at det startet i Bay Area, er det svært mulig at noen overhørte mine rare klær-shopping særegenheter i litt kaffebar og introduserte den i en oppstart. Det forekommer virkelig her ute.

Avtalen er at menneskelige stylister fra det virkelige liv lager en boks med 5 produkter basert på stilinnstillinger, et spørreskjema, hva som er fasjonabelt og et dryss av Pinterest. Hver måned mottar jeg en ny fikse* i posten, så prøver jeg å ta selfies og få kompisene mine til å bestemme hva jeg skal beholde hva jeg skal beholde og hva jeg skal komme tilbake. Jeg betaler bare for det jeg oppbevarer – men det er et stort 25% insentiv hvis jeg beholder alt.

Jeg kan ikke bestemme meg for om jeg elsker det, men jeg har hatt det så gøy. Dette er hva jeg har blitt sendt så langt i mine tre rettelser.

Min første Stitch Fix -boks var så spennende å åpne, men til slutt, uoppfylte. Jeg håpet at vennene mine skulle bli gal etter denne sterke nye kjolen (nr. 4), men ingen på Facebook likte den i det hele tatt. Jeg ønsket å holde topp nr. 3, men jeg kunne knapt tråkke skuldrene. Jeg kastet inn min egen tee -skjorte som en nr. 5 -lokkedyr, og flere kompiser ba meg om å returnere den. Jeg holdt buksene i nr. 2, men angret umiddelbart på det. Anhenget var så ikke-min stil (NMS), jeg fotograferte det ikke engang.

Jeg fant også ut at speilet mitt er veldig støvete.

Den andre Stitch Fix var bedre i at jeg holdt mye mer. Men det var verre ved at jeg brukte ekte penger. Dette er et farlig spill.

Jeg likte kjole nr. 1 og prøvde å “stable dekket” ved å smile på bildet. Da innså jeg at jeg ikke vet hvordan jeg skal fotografere avtalen min og klærne, så jeg ga opp det. Jeg holdt topp nr. 2 til tross for blandede evalueringer (og jeg må ha den med en belte for å holde den flat). Anheng nr. 3 er så søt, men jeg har ikke brukt det ennå. Topp nr. 4 er avskyelig med hudfargen min, og jeg bryr meg ikke om du liker det. Til slutt, selv om jeg synes det er søtt, er Bluse #5 for formløs til å komme meg forbi mannen min.

Og så fortsatte jeg bare å rulle terningen. Jeg hadde hørt fra pålitelige mennesker at “tredje løsning er sjarmen.” Utvilsomt er dette et subjektivt spill vi spiller.

Jeg ble ekstatisk da jeg så polka -prikkene, men det er fordi jeg har så mange marine og hvite polka -prikker, jeg kunne ikke ha noe annet i en hel uke – pass. Bluse B er aktuell, men fargen og stilen får meg til å ønske å kaste. Meg i oransje? Æsj! Bluse C var et morsomt valg som jeg aldri ville valgt selv. Jeg tok på meg et elegant grått arbeidskjørt og følte meg som en profesjonell. Så tok jeg tak i neste ting i haugen, og det var et par røde mager jeans; Jeg løsnet også blusen for et vilt og sprøtt blikk. Ding, ding, ding. Velgerpanelet mitt uttalte at dette var det vinnende utseendet. Nevermind at jeg hadde på meg mine egne røde nissebukser på bildet A. og ingen brydde seg om kjolen, så jeg sparte meg litt penger og bare holdt bluse C.

Sting Fixâ kan være for deg hvis:

Du liker ikke å handle, eller du har ikke tid til det

Du vil være søt og stilig, men vet ikke hvordan

Det er kanskje ikke for deg hvis:

Du elsker å handle og vil savne å velge ut dine egne klær – Whitney!

Du har utrolig viss smak og en uniform allerede

Så langt har jeg fortsatt det gøy og kan ikke slutte. Jeg føler at jeg får en veldig spesiell gave og har lisens til å returnere den uten å skade gavegjererenes følelser. Min neste løsning er på grunn av ankommer 5. august.

Hva tror du?

Vil du prøve Stitch Fix? Hvis du vil få en haug med klær i posten, klikk her for å starte påmeldingsprosessen.

Har du prøvd denne eller en annen tjeneste som den? Jeg prøver alltid å finne neste enkle ting! Hvis du er mye mer som Whitney og elsker shopping, ansetter du Søm Fix ansetter Sahms (blant andre) for å være deres stylister, sjekk ut 7 fleksible oppgaver for mødre hjemme.

+++

Ikke sponset, men hvis du blir med ved hjelp av henvisningslenken min, kan de gi oss noen øre ved hjelp av tilknyttet lenke.

Happy Halloween – #WordlessWednesday med #Linky på en deling av tirsdag

er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Halloween er 31. oktober, som faller på en lørdag i år. I vårt forstads Chicago Town Trick or Treat Hours er fra 15:00 til 19:00 – hele fire timer. For barna mine (alder 9, 8, 6 og 4) er fire timer lang tid, og jeg tviler på at de små bena deres vil holde oppe hele tiden.

Etter Halloween forklarer vi barna våre hvorfor godteri er dårlig for dem og begrense det til en eller to stykker om dagen. Ved Thanksgiving satte vi alle rester av Halloween -godteriet sammen i en bolle. Restgodteriet brukes som belønning for når barna våre går utover det som forventes av dem. Candy og kirurgi snacks er spesielle godbiter i vårt hjem og forbeholdt spesielle anledninger som høytider og bursdager.

Hvordan lærer du barna dine om sunn mat i løpet av ferien? Hvor mye godteri lar du barna spise på Halloween? Kles du ut til Halloween eller bare barna dine? Her på Healthy Moms Magazine ønsker vi alle leserne våre en lykkelig og trygg Halloween.

Dette er vårt #WordlessWednesday Post for denne uken. Besøk disse fantastiske bloggene der magasinet Healthy Moms lenker opp hver uke.

Regler for dette #bloghop

Legg igjen en kommentar slik at jeg kan sjekke ut bloggen din.

Besøk talbertzoo.com for å forlate lenken din.

Besøk de andre bloggene som kobler seg sammen.

[inlinkz_linkup id = 576561 modus = 1]

[SocialPoll ID = ”[2303228 ″]

Link til dette innlegget: Happy Halloween – #WordlessWednesday med #Linky på en tirsdag

0/5

(0 anmeldelser)

Relatert anerkjennelse av overgrep mot barn

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Desperat søker: erstatning kjærlighet

Jeg skulle ønske jeg visste om disse kjærlighets to-pakkene før jeg lærte den harde måten

Jeg kom akkurat tilbake fra en to ukers getaway øst med Alec og guttene. Vi fløy fem timer fra SFO til Cleveland (hvor jeg er fra) og dagen etter kjørte omtrent ti timer til upstate New York for å glede meg over en venns bryllupsfeiring og den andre bemerkelsesverdige innsjøen/fjellaktivitetene.

Dessverre gjorde Milos mange verdsatte kjærlighet, Monty the Monkey, ikke hele turen med oss. Vi forlot ham et sted på Cleveland flyplass eller på fly 254 (med den fantastiske flyvertinnen Beth som fawned over barna mine og piloten – kodenavnet pilotkaptein Chauffeur – som lot Holden jobbe kontrollene på vei ut av flyet).

I dag, mens jeg pakket sammen skolen hans Blankie (Tsumeb, løven som beroliget ham alle sammen lenge), freaked jeg om hvordan vi skal spille dette. Brekker jeg T hjem hver natt og tilbake til skolen hver morgen? Selvfølgelig ikke. Kjør jeg ut og kjøper en erstatning ape så snart jeg kan? Selvfølgelig gjør jeg det!

Etter å ha truffet alle mine lokale kjærlighetsbutikker uten hell, søkte jeg og fant et godt og rimelig utvalg på thebabybasics.com og kjøpte to. De er vanligvis rundt $ 12 personlig, og disse er bare $ 10. Og jeg ville ha betalt for hurtig frakt, så jeg regner med at jeg er en total freak!

Og jeg regner med at mens jeg venter på at de kommer, vil jeg kjøre Tsumeb frem og tilbake litt.

Pro tips: Nå kjøper jeg dem av to-pakken (kalt Cuddle Twin)!

Hvordan det føles for en jente, um, jeg indikerer mammablogger

Så i går kveld, ideell rundt 10:10, mistet jeg karaoke -jomfruenheten. Noen gang med tanke på at gitarhelten gikk inn i huset mitt, forsto jeg at denne dagen skulle komme. Før gitarhelten var jeg imidlertid positiv til at fobien min om offentlig sang ville vare livet ut.

Da jeg godtok invitasjonen fra @vdog til å bli med på en knebling av bloggforfattere til middag og karaoke, garanterte jeg meg at jeg ikke ville være den taperen i hjørnet og sa: “Nei, egentlig kan jeg ikke synge.” Heather forsikret meg om at fryktelig sang kan være sjarmerende. Ikke det jeg hørte fra mine grunnleggende institusjonsmusikkinstruktører som motiverte meg til å synge mye mer stille, da min mangel på tone kastet de andre barna av melodien.

Så uansett hva de andre kyllingene trodde om meg, antar jeg at de ikke trodde jeg var en feiringspooper. Jeg dratt av den delikate blusen min for å avsløre den andre halve beateren min, i forsøk på mye bedre kanal Avril Lavigne, da jeg introduserte i min aller første solo: kompliserte. Og jeg ga alt jeg har fått.

Jeg har ikke tenkt å oppgi at jeg berget huset. (Må jeg først tilstå at vi var i et personlig rom, og begrenset publikum til ti kvinner?) Imidlertid vil jeg oppgi at jeg hadde en ekstremt flott tid.

Vitnene til denne velsignede hendelsen inkluderer Stefania, Deb, Xiaolin Mama, Queen of Spania, Lindsay, Techmama Beth, Glennia, Vdog, og selvfølgelig Heather. Også dårlig Jill måtte forlate tidlig. Kanskje hun ville ha blitt med meg på scenen.