I dag er vi heldige som har pengene våre som sparer mamma, Claire Swinarski fra vår #rookiemomsquad som gir oss de beste forslagene til apper som betaler deg penger. Leter du etter en måte å få inn en sideinntekt? Når du finner ut familiebudsjettet ditt, er det i noen tilfeller enklere å finne ut hvordan du kan få inn mye mer penger kontra å kutte mye mer penger. Hvis du ikke har tid til å hente en sidekonsert eller ferdighetene til å åpne en Etsy -butikk, er det en enkel måte å tjene mye mer penger på: ved å bruke apper. Ja, det er faktisk apper som betaler deg penger for ekte!

Apper som betaler deg penger for ekte! En flott sideskjusting for å bli hjemme mødre

Selv om det kan høres ut som en svindel, er det absolutt ikke. Bedrifter kan enkelt få tilbakemeldinger fra kunder ved å outsourcing undersøkelser og shopping gjennom populære apper, slik at disse appene kan få kunder (deg) til å gjøre enkle oppgaver i bytte mot gavekort, rabatter eller kontanter fra disse butikkene. Selv om det sannsynligvis ikke kommer til å legge opp en sideinntekt, kan du få betydelige rabatter på varer du uansett skulle kjøpe. Disse små mengdene kan raskt legge opp, spesielt på ting som husholdningsartikler eller gjennomkjørsel. I stedet for å føle behovet for å kutte den ukentlige latte, gjør det til et mål å bare betale for det med app-tjente penger!

Her er noen forslag til apper å begynne å få betalt med.

Apper som betaler deg penger for å gjøre arbeid

Pakt

Jobber du med å treffe noen mål i år? Last ned pakten, en app som betaler deg for å sjekke ting fra oppgavelisten. Bekreftet av GPS, bilder og andre måter, pact lar deg sette deg et mål og tjene noen få dollar i uken for å faktisk oppnå resultatene dine. Men hvis du ikke klarer å oppfylle dine mål, må du betale så pass på! Hvis du for eksempel har hatt vanskelig for å treffe trenings- eller frivillighetsmål, er denne appen en flott måte å både holde deg på sporet og utvide bankkontoen din.

Dietbet

Hvis du prøver å gå ned i vekt, kan du gjøre det til en pengeprodusent med Dietbet. Du og noen få venner kan begynne et “spill” som fungerer som både vekttap -motivasjon og litt ekstra penger på bankkontoen din. Bare send inn et full kroppsbilde, foreslå ditt “nivå”, og begynn å konkurrere for å se hvem som kan gå ned i vekt. Det beste er at det ikke er noen “vinner” noen som oppnår sine mål får noe av potten som alle har satt penger i.

Jobbspotter

Hvis du er ute og ser et jobb ønsket tegn, kan du bare ta et bilde og sende det til appen. Når den er godkjent, tjener du Amazon Credit, som er like bra som kontanter for mange mødre! Det gir kanskje ikke massevis av kontantstrøm, men det er en enkel måte å tjene litt Amazon -kredittrapport uten å legge inn massevis av innsats.

Apper som betaler deg penger for å ta undersøkelser

ipoll

Trenger du noen få dollar? Ipoll sender deg 15-20 minutters undersøkelser som tjener deg alt fra magasinabonnement til flyselskap miles til faktiske kontanter. Bare fyll ut undersøkelsene og motta belønningen din.

Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards sender deg enkle spørreskjemaer som lar deg tjene noen få dollar tilbake. Mange av undersøkelsene har en tendens til å være spørsmål om fokusgruppetype (som “Hvilken farge på dette produktet appellerer til deg mer?”)

Undersøkelse mini

Ulempen med liten undersøkelse er at den gir deg gavekort i stedet for kontanter, men den viktigste oppsiden er at undersøkelsene er korte. For ikke mye mer enn 11 spørsmål, kan du tjene rabattkuponger og gavekort til noen av favorittstedene dine.

Apper som betaler deg penger for shopping

MOBEE

Har du noen gang ønsket å være en mysterium shopper? Da jeg jobbet i detaljhandel, måtte jeg alltid være med på spillet mitt i tilfelle en av kundene mine var en “mystery shopper” som selskapet mitt ble ansatt for å vurdere ytelsen min. MOBEE kobler wannabe mysteriumforbrukere til butikker som søker etter evalueringer. Det er en enkel måte å tjene noen få dollar og hjelpe selskaper i ditt område med å forbedre seg.

Ibotta

Ibotta er en app som lar deg tjene penger tilbake for å utføre enkle oppgaver, som å se en video eller lese et faktum om et produkt. Deretter tjener du spesielle leverer på varer og kontanter inn. Det er en veldig enkel app som vil hjelpe deg med å spare penger på ting du planla å kjøpe uansett. Få en fordel på $ 10 når du registrerer deg via Rookie Mothers – Registrer deg her

Shopkick

Shopkick hjelper deg med å tjene gavekort bare for å gå inn i butikker som Target og Walmart. Du tjener “spark”, som kan gjøres om til gavekort for disse stedene. Du kan også tjene spark ved å sende inn et bilde av kvitteringen eller skanne et bestemt element med appen. Selv om det ikke er kontanter, tar det ikke lang tid å tjene små gavekort til noen steder du allerede handler regelmessig. Sørg for å følge appen på sosiale medier, de legger regelmessig ut nye måter å få spark på. Bruk kode: gave855852 for å motta et helt gratis gavekort! Registrer deg nå! Det er gratis

Om forfatteren:

Du kan også glede deg over

Gratis baby ting og freebies for nye mødre

Barnes sendt butikker: Tips, triks og forretningshemmeligheter

Fordelene med bleie sservice (hvorfor eller hvorfor ikke bruke en)
Pin for senere – apper som betaler deg penger for ekte! En flott sideskjusting for å bli hjemme mødre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *