Hvis jeg må kritisere enhjørningsdrakten jeg produserte spedbarn Allie, ville jeg oppgi at hornet hennes er like stort for hennes bithode. Annet enn det, det hun bruker er komfortable og finurlig, så vel som heldigvis, har hun ikke muligheten til å kritisere metoden hun har vært kledd. så vel som enhjørninger? De er på trend.

Hva du krever for å lage et spedbarns enhjørningskostyme

Et par hvite pyjamas eller vanlige hvite antrekk var det blanke lerretet mitt.

Som en side, fikk jeg denne (nedenfor) grafikken i en promo-e-post fra doodlepants, så hvis du liker hettegenseren med innebygde enhjørte ører, bestill fra Amazon.

Jeg er ikke virkelig i å ha et symbol på hva man kler seg ut som på kostymets bryst. Det minner meg om butikkkjøpte kostymer fra 80-tallet. En ung ville ha på seg en plast Garfield -maske i tillegg til en stor smokk med et bilde med et bilde av Garfield på overkroppen. HVORFOR?

OK, tilbake til DIY enhjørningen, akkurat her er alle brikkene i enhjørningsdrakten som bygger seg opp fra den hvite bodysuiten.

Kilder: White PJS | Â Â Gold Sticky Foam | mini boa | Rainbowâ BabyLegs

Først-hornet, ettersom dette er den eneste vanskelige delen av kostymet. Jeg kjøpte gullstikk-back-skum samt kuttet et 8 × 10 ark av det i en kvart sirkel.

Jeg innså raskt at hvis jeg skrellet den klissete ryggen av den i tillegg til å brette den i en kjegle, ville hele innsiden av kjeglen være klissete i tillegg til å trekke i alle typer hår som Allie har på hodet, så jeg satte Et ark med skrotpapir inni, kutte det for å sikre at bare stripen som jeg trengte å overholde den andre siden av hornet, ville bli utsatt.

Jeg slo hull i to sider, nær bunnkanten, i tillegg til at jeg benyttet en rørrenser for å koble hornene til et pannebånd, som jeg deretter pakket med en lengde på en mini-fjær boa.

Jeg er sikker på at det er noen form for antall andre metoder du kan gjøre dette, inkludert å bestille dette enhjørningshornet for en katt eller denne halen, så vel som hornsett for et barn.

For Allies enkle enhjørningshale festet jeg en lengde på glitrende boa.

Og det er det! Hun ser til og med ganske fornøyd ut med det glitrende fantastiske jeget.

[Alle bilder av Heather & Whitney, The Rookie Moms, alle rettigheter forbeholdt]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *