Da jeg var liten tilbrakte jeg timer og timer på å reise mellom mammas hus og faren min. De bodde 200 mil fra hverandre, noe som betydde at hver skoleferie og 3-dagers helg begynte og endte med en fire timers biltur for meg, fra 4 år til omtrent 14 år da jeg begynte å ha mitt eget sosiale liv. Jeg hadde ingen iPad å gå seg vill i. Borriiiiiing.

Nå har jeg lang bil-ride-fobi. Den fire timers kjøreturen til faren til faren min føles som en hel dags arbeid. Og jeg kjører ikke engang – mannen min gjør det.

Bileturer er egentlig ikke det samme som vanlig gammel venter. Jeg er ikke sikker på hva som er mer angstproduserende for foreldre til små barn. Du må fortelle meg hva du synes.

La oss si at du går ombord på en lang flykamp med barna dine. Du er bevæpnet med en iPad og hodetelefoner og en crapbelastning av snacks. Etter å ha blitt beliggende med påføringen av deg som er ordentlig og sikkerhetsbelter festet, har du blitt fortalt at alle elektroniske enheter må være slått av. Fint, du forventet det. Men plutselig har ventetiden på rullebanen blitt utvidet. På bare førtifem minutter vil du være på flukt. Førtifem minutter sitter ved siden av noen som ikke bryr seg om å side gjennom flyselskapets magasin eller bare lene seg tilbake og lukke øynene.

Her er når du trenger et stykke papir, en penn og en god fantasi.

Jeg ble bedt om å kommentere aktiviteter for å hjelpe deg med å gjøre en lang ventetid – et tema som vi inkluderte i ting hver mor burde vite – og her er hva jeg sa:

Hvilke spill spiller du for å passere tiden?

For flere foreldrevideoer som denne, sjekk ut Kids in the House.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *