Jeg sliter med å finne ut hva jeg skal ha på meg. Før barna visste jeg ikke. I tillegg til ti år etter å ha kjøpt dette hva jeg ikke skal ha på deg bok (og gester tre mennesker), forstår jeg sikkert ikke noen form for bedre.

Så jeg er på jakt etter å finne ut stilen min sammen med realistiske, budsjettvennlige metoder for å komme dit uten å handle. I tillegg til da oppdaget jeg denne bloggen: Mitt fabelaktige år!

Wow! Holly er en kvinne etter mitt eget hjerte i tillegg til å gjøre noe med det. Etter å ha hatt sine tre barn, ble hun utmattet av å kle seg som en meth -rusavhengig hver dag, og kom med en plan (en type nøtteaktig “én aktivitet for hvert år av babyens aller første liv” -type, men det er derfor jeg liker det!).

Hver måned går hun full styrke til en ny stil. Denne måneden er hun kne-dyp i amerikansk tradisjonell ved å bruke stilene til preppy så vel som presidentvalget. Januar var attraktivt vanskelig rock n roll, februar var eklektisk euro chic, mars var mod, så vel som april var bohemsk. I tillegg til at vi ikke forstår hva som er neste gang!

Hun har bilder av sine forskjellige antrekk, så vel som refleksjoner over nøyaktig hvordan de får henne til å føle seg. Hun har det gøy, men å huske målet. I tillegg til PS bor hun på en gård.

Hvordan holder hun det rimelig? Sjekket ut trikset hennes for å la budsjettplanen for 500 dollar i hele året hele året.

Jeg fant mitt år med fantastisk fra Ain’t No Mother Jeans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *