Deling bryr seg!

Dele

kvitring

Dele

Når vi er nye i en situasjon, kan vi føle oss vanskelig. Det kan være en følelse av at alle andre har sine egne anerkjente venner og grupper. Vi er den nye ungen på blokken, og prøver ganske klønete å gjøre noen inn i de forskjellige gruppene. Det kan føles skremmende med det første, men utholdenhet er nøkkelen, det og ikke prøver for hardt.

– Nye venner kan være utfordrende å finne. Min bror og kona er enestående på kunsten å få nye venner. De har flyttet regelmessig på grunn av jobben hans og blir umiddelbart med i lokale grupper de kan finne. Enten de er veldedighet eller frivillighet, presenterer de seg for lokale arrangører og melder seg umiddelbart. Organisasjoner som National Trust, Rotary, Townswomens ‘laug har alle hatt godt av sin innsats for å bli hjelpsomme medlemmer av deres nye samfunn, og det har alltid vært en vellykket gest. De har fått gode venner og forbindelser over hele de har levd.

– Arbeid kan være et stressende miljø som en ny person. Det er alltid følelsen av at alle kjenner alle andre og er kjent med rutinene og protokollen til stedet. Å smile, være vennlig, men ikke påtrengende, kan garantere at folk prøver å være venner og er opptatt av å hjelpe, noe som alltid er en lettelse. Etter hvert som tiden går, kan det være en positiv flytting for å forhøre seg om hvordan andre føler om en kveld ute. Kanskje foreslå en sportskveld som ti-pinners bowling eller et interessant, populært show eller til og med en temakveld på en lokal restaurant. På den måten kan du presentere deg for de andre ansatte og bli sett på som vennlige og forberedt på å gjøre en innsats. Det er alltid en god kombinasjon.

Relatert Hva er pankreatitt?

– Å være nylig singel kan føle seg skremmende med det første. Ikke alle vil begynne å date igjen med en gang. Det kan være viktig å ha litt tid til å oppleve å være singel og helbrede fra det forrige forholdet. Men gradvis kan det være hyggelig å begynne å blande seg med andre enslige personer igjen. En mykere metode kan være å bli med i grupper i stedet for å inngå en-til-en datingside og klubber. Noen grupper er på arenaer der folk betaler ved døren og sirkulerer. Andre involverer et sitte måltid der alle spiser og chatter med de andre menneskene på arrangementet. Alle er der for å møte andre interessante mennesker og ha en hyggelig tid, så det å introdusere deg selv kan være en helt akseptabel ting å gjøre på disse arrangementene.

– Grupper og klubber, steder der folk går regelmessig er enestående steder og muligheter for å introdusere deg selv og få en forbindelse. Nye venner, potensial, elskere kan oppfylles regelmessig over en periode. Å starte med å smile, dele hyggelige ting, så å stille lette spørsmål om dagen deres kan være en gradvis måte å bygge rapport og interesse med andre mennesker. Gyms, book clubs, bridge societies, discussion groups, various classes are all places where people commit to going regularly. Å se noen du føler en forbindelse med kan være det ideelle scenariet for å introdusere deg selv og bygge videre på det.

I always say that if you go halfway to meet someone they will typically respond to the gesture. Introducing yourself to someone new is the first step towards starting a new relationship. It’s about making the first connection with a potential new friend, colleague or lover.

Relaterte urtemedisiner og behandlinger ved bruk av Echinacea

Susan Leigh, Counsellor and Hypnotherapist,
www.lifestyletherapy.net

Om denne forfatteren

Susan Leigh is a long recognized Counsellor and Hypnotherapist, with over twenty years experience. She is a member of several professional organisations and is committed to a programme of continuous professional Development.

She started the practice in 1988 with her husband Frederick, and after being widowed at the age of 39, took over the practice full time.
Prior to working as a Counsellor, Susan worked for numerous years with a blue chip company and has experienced the stresses of balancing a corporate and personal life. now she balances writing regularly for numerous organisations, is a regular contributor to BBC radio and has a thriving Counselling and Hypnotherapy practice. She works with individuals, helping them cope better with the pressures of daily life, works with couples to offer relationship counselling and improve communications, and in company to offer support to staff members and teams. She has had a lot of success wOrking med klienter med uforklarlig infertilitet hos kvinner og også med å håndtere smerter i fødsel. Mange av klientene hennes har vellykket blitt gravid og har en positiv opplevelse av å føde. For mye mer informasjon, se www.lifestyletherapy.net

Diskuter dette i vårt forum

Link til dette innlegget:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *