Disse babyene vil være besties | Foto av Alona Kraftâ onâ Unsplash

Å lage andre nye mamma -venner er viktig. Og ja, litt skummelt. Er du for sjenert til å møte en muligens interessant person? Â Selv om det er helt og helt normalt, vil vi at du uansett skal gå for det. Ja, ute i verden.

Dagens oppgave er å henvende seg til noen andre med en baby. Din egen baby er et sosialt smøremiddel. Sjekk ut den andre duoen og forbered “pick-up-linjen.” Fortsett å gjøre det.

Whitney og jeg avbrøt denne kvinnen, Annie (over), mens hun fikk håret gjort med Baby Bessie fordi hun så ut som vår slags gal. Hvem gjør det? Og så inneholdt vi henne på vår lokale nettsted som delte alt hun elsker om å bo i Berkeley med en ettåring.

Siden du kanskje trenger en annen vinkel, er her seks mulige samtalestartere som er litt som foreldrenes Mad Libs:

“Hvor gammel er babyen din?”

“Hvordan liker du den {babybæreren/barnevogn/bleiepose}? Vi er i markedet for noe sånt. ”

“Hvor fant du den {Sippy Cup/Lovey/Latte}?”

“Jeg elsker {sko/hår/bukser}”

“Hjelp! Har noen {en bleie/tørk/solkrem}? ”

“Kom hit ofte?”

Jeg elsket Olivias historie om å jage en annen rookie -mamma til en lekeplass. Når du først har fanget henne, må du selvfølgelig finne ut den vanskelige etiketten for sosiale medier for mødre i ditt område (ganske som dating). Sukk.

Se hele listen over utfordringer og aktiviteter for nye mødre her.

[Fotokreditter: Topp av Alona Kraftâ onâ Unsplash; Midtfoto av Whitney Moss; Bunnfoto av Bethanne Arthur Photography/Sendt via to sterke lys]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *