er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Halloween er 31. oktober, som faller på en lørdag i år. I vårt forstads Chicago Town Trick or Treat Hours er fra 15:00 til 19:00 – hele fire timer. For barna mine (alder 9, 8, 6 og 4) er fire timer lang tid, og jeg tviler på at de små bena deres vil holde oppe hele tiden.

Etter Halloween forklarer vi barna våre hvorfor godteri er dårlig for dem og begrense det til en eller to stykker om dagen. Ved Thanksgiving satte vi alle rester av Halloween -godteriet sammen i en bolle. Restgodteriet brukes som belønning for når barna våre går utover det som forventes av dem. Candy og kirurgi snacks er spesielle godbiter i vårt hjem og forbeholdt spesielle anledninger som høytider og bursdager.

Hvordan lærer du barna dine om sunn mat i løpet av ferien? Hvor mye godteri lar du barna spise på Halloween? Kles du ut til Halloween eller bare barna dine? Her på Healthy Moms Magazine ønsker vi alle leserne våre en lykkelig og trygg Halloween.

Dette er vårt #WordlessWednesday Post for denne uken. Besøk disse fantastiske bloggene der magasinet Healthy Moms lenker opp hver uke.

Regler for dette #bloghop

Legg igjen en kommentar slik at jeg kan sjekke ut bloggen din.

Besøk talbertzoo.com for å forlate lenken din.

Besøk de andre bloggene som kobler seg sammen.

[inlinkz_linkup id = 576561 modus = 1]

[SocialPoll ID = ”[2303228 ″]

Link til dette innlegget: Happy Halloween – #WordlessWednesday med #Linky på en tirsdag

0/5

(0 anmeldelser)

Relatert anerkjennelse av overgrep mot barn

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *