Jeg er ganske sikker på at Stitch Fixâ ble utviklet bare for meg. Tatt i betraktning at det startet i Bay Area, er det svært mulig at noen overhørte mine rare klær-shopping særegenheter i litt kaffebar og introduserte den i en oppstart. Det forekommer virkelig her ute.

Avtalen er at menneskelige stylister fra det virkelige liv lager en boks med 5 produkter basert på stilinnstillinger, et spørreskjema, hva som er fasjonabelt og et dryss av Pinterest. Hver måned mottar jeg en ny fikse* i posten, så prøver jeg å ta selfies og få kompisene mine til å bestemme hva jeg skal beholde hva jeg skal beholde og hva jeg skal komme tilbake. Jeg betaler bare for det jeg oppbevarer – men det er et stort 25% insentiv hvis jeg beholder alt.

Jeg kan ikke bestemme meg for om jeg elsker det, men jeg har hatt det så gøy. Dette er hva jeg har blitt sendt så langt i mine tre rettelser.

Min første Stitch Fix -boks var så spennende å åpne, men til slutt, uoppfylte. Jeg håpet at vennene mine skulle bli gal etter denne sterke nye kjolen (nr. 4), men ingen på Facebook likte den i det hele tatt. Jeg ønsket å holde topp nr. 3, men jeg kunne knapt tråkke skuldrene. Jeg kastet inn min egen tee -skjorte som en nr. 5 -lokkedyr, og flere kompiser ba meg om å returnere den. Jeg holdt buksene i nr. 2, men angret umiddelbart på det. Anhenget var så ikke-min stil (NMS), jeg fotograferte det ikke engang.

Jeg fant også ut at speilet mitt er veldig støvete.

Den andre Stitch Fix var bedre i at jeg holdt mye mer. Men det var verre ved at jeg brukte ekte penger. Dette er et farlig spill.

Jeg likte kjole nr. 1 og prøvde å “stable dekket” ved å smile på bildet. Da innså jeg at jeg ikke vet hvordan jeg skal fotografere avtalen min og klærne, så jeg ga opp det. Jeg holdt topp nr. 2 til tross for blandede evalueringer (og jeg må ha den med en belte for å holde den flat). Anheng nr. 3 er så søt, men jeg har ikke brukt det ennå. Topp nr. 4 er avskyelig med hudfargen min, og jeg bryr meg ikke om du liker det. Til slutt, selv om jeg synes det er søtt, er Bluse #5 for formløs til å komme meg forbi mannen min.

Og så fortsatte jeg bare å rulle terningen. Jeg hadde hørt fra pålitelige mennesker at “tredje løsning er sjarmen.” Utvilsomt er dette et subjektivt spill vi spiller.

Jeg ble ekstatisk da jeg så polka -prikkene, men det er fordi jeg har så mange marine og hvite polka -prikker, jeg kunne ikke ha noe annet i en hel uke – pass. Bluse B er aktuell, men fargen og stilen får meg til å ønske å kaste. Meg i oransje? Æsj! Bluse C var et morsomt valg som jeg aldri ville valgt selv. Jeg tok på meg et elegant grått arbeidskjørt og følte meg som en profesjonell. Så tok jeg tak i neste ting i haugen, og det var et par røde mager jeans; Jeg løsnet også blusen for et vilt og sprøtt blikk. Ding, ding, ding. Velgerpanelet mitt uttalte at dette var det vinnende utseendet. Nevermind at jeg hadde på meg mine egne røde nissebukser på bildet A. og ingen brydde seg om kjolen, så jeg sparte meg litt penger og bare holdt bluse C.

Sting Fixâ kan være for deg hvis:

Du liker ikke å handle, eller du har ikke tid til det

Du vil være søt og stilig, men vet ikke hvordan

Det er kanskje ikke for deg hvis:

Du elsker å handle og vil savne å velge ut dine egne klær – Whitney!

Du har utrolig viss smak og en uniform allerede

Så langt har jeg fortsatt det gøy og kan ikke slutte. Jeg føler at jeg får en veldig spesiell gave og har lisens til å returnere den uten å skade gavegjererenes følelser. Min neste løsning er på grunn av ankommer 5. august.

Hva tror du?

Vil du prøve Stitch Fix? Hvis du vil få en haug med klær i posten, klikk her for å starte påmeldingsprosessen.

Har du prøvd denne eller en annen tjeneste som den? Jeg prøver alltid å finne neste enkle ting! Hvis du er mye mer som Whitney og elsker shopping, ansetter du Søm Fix ansetter Sahms (blant andre) for å være deres stylister, sjekk ut 7 fleksible oppgaver for mødre hjemme.

+++

Ikke sponset, men hvis du blir med ved hjelp av henvisningslenken min, kan de gi oss noen øre ved hjelp av tilknyttet lenke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *