å komme seg ut av hjemmet med et spedbarn, så vel som lite barn er en vanskelighetsgrad på flott dag. Mer typisk er det en kaotisk sjonglering der sfæren som faller. Linda fra babybunching.com deler med oss ​​noen foretrukne go-to-lokasjoner for å komme ut av hjemmet med to bit som de alle er mye bedre enn tiden jeg prøvde å ta mine to under to til de tunge damptogene alene .

Hun sier: “Vi beklager å varsle deg om at hvis du er i de aller første par årene med spedbarnsutvikling, kan steder som biblioteket så vel som din foretrukne kaffebar være utenfor grensene en stund. Akkurat her er noen få risikofrie alternativer å vurdere: ”

En venns hus ”” dette uten tvil den sikreste så vel som enkleste beliggenheten for hyppig. Gode ​​venner er tilgivende, så vel som vanligvis vil spedbarnssikker etter behov uten så mye som et blink. Du kan sykepleier i tillegg til å bruke badet, så vel som kanskje til og med ta en matbit.

Et innendørs treningsstudio ”” gjør forskningsstudien din på disse før du drar. De fulle av måneavler kan være vanskelige hvis ungdommene dine virkelig er lite, men noen har spedbarnslekeområder der du kan følge nøye med på smårollingene.

Kjøpesenteret ”” Hvis du egentlig ikke handler noen form for shopping, kan kjøpesenteret være et utmerket sted å ta spedbarnsplassen din med rikelig med matbedrifter for å tilfredsstille alles behov (aka McDonalds), vanligvis et lekeområde for barn, som I samsvar med gode stimuleringstilbud for både små barn og baby. Finest av alt er det gratis siden det vil være null sjanse til å få noen form for kjøp gjort med mye på slep.

En park ”lekeplasser så vel som parkområder er perfekte, avhengig av konfigurasjonen (se forslagene våre ovenfor). Ved å ta med en piknik kan du virkelig ha det beste av alle verdener. Vær imidlertid oppmerksom på at lekeplasser er aldersspesifikke, så vel som om du har to under to, og holder deg med yngre lekeplasser, så vel som enklere lekestrukturer betyr at du har mindre sikkerhetsproblemer med barna dine. Som en bonus kan du til og med tilfredsstille noen få andre mødre med ungdommer så lite som dine.

En gård ”” avhengig av hvor du bor, kan en gård være et vanskeligere sted å finne, men alt med dyr er bra. En dyrehage kan være overveldende, men en liten offentlig gård kan være utmerket for bit barn. Hester, kyr, hane, kaniner, traktorer har også potensielle for enorm tid moro og dyrelyder.

Linda Kerr komponerer på spedbarnsutvikling samt Monkey Business. Hun så vel som hennes medbarn som samles god venn Cara Fox, komponerer en bok om dette emnet.

Flere tips fra Linda om nøyaktig hvordan jeg kan dra hvor som helst med et spedbarn så vel som lite barn i publiseringen der jeg beklager om mine egne spedbarn som slår ned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *