deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Ultralyd er et ekstremt viktig verktøy som leger bruker for å screene helsen og velvære til et spedbarn under graviditet så vel som av andre medisinske årsaker.

Jeg oppdaget ultralydene som jeg hadde gjort veldig nyttige under svangerskapene. Da jeg bare var elleve uker og ventet med min andre gutt, så jeg henne for aller første gang på den projiserte skjermen fra OBs ultralydmaskin. Tidlig i svangerskapet brukes ultralyd for å hjelpe til med å bestemme mors forfallsdato, samt for å finne blødning eller andre komplikasjoner. Legen kan på samme måte bruke ultralyd for å bestemme babyens vekst i utero. Når en mamma er omtrent tjue uker og forventer at legen er i stand til å bestemme kjønnet til barnet sitt med utnyttelse av en ultralydmaskin.

Ultralyd brukes også i generell medisinsk praksis. Med en ultralydmaskin kan leger skaffe bilder av indre organer som nyre, lever og hjerte. Disse bildene hjelper legen med å bestemme avvik eller eksistensen av svulster i disse organene.

Da jeg var ung hadde jeg alvorlige smerter i magen. Med utnyttelsen av ultralyd var legen min i stand til å bestemme at jeg hadde gallestein på størrelse med et kvarter, så vel som derfor trengte akutt kirurgisk behandling for å eliminere galleblæren min.

Ultralyd blir ofte brukt i det medisinske feltet, så vel som leger bør sørge for at de eier en pålitelig, god maskin av høy kvalitet som kan lage presise bilder for pasientene sine.

Cascia Talbert er en hektisk blogger, utgiver, frilansskribent, på internettleverandøren og mamma til fem barn, som bor i Stillehavet nordvest. Med en B.A. I historie så vel som lovgivning så vel som en entusiasme for å komponere så vel som å holde seg frisk, startet hun Healthy Moms Magazine i 2007. Healthy Moms Magazine er for øyeblikket plassert Top Health and Wellness Blog for Moms, samt har en rekke av en rekke av Helse- og velvære profesjonelle forfattere samt mamma -bloggere. Fru Talbert mener at hvis mammaer er godt informert om helse- og velværeproblemer, så vel som nøyaktig hvordan de skal holde seg friske, kan de gi den informasjonen ned til barna sine, samt reversere ungdomsstatistikken i USA i USA.

Beslektet Alzheimers sykdomsforebygging med autoimmun testing

Fru Talbert er en omtalt helse- og velværebloggforfatter på Wellsphere.com, så vel som artiklene hennes kan også oppdages på ezinearticles.com. Hun driver også det sunne mødrene på sosiale medier på Ning, er den viktigste reklamepolitimannen for Talbert Nutrition LLC, så vel som i det sosiale nettverksrådgivningsstyret for America’s Wellness Challenge. Følg henne på Google+.

Link til dette innlegget:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *