deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

21. januar 2015 bekreftet Dr. Ron Chapman, direktør for California Department of Public Health (CDPH), 59 tilfeller av meslinger i hans stat fordi slutten av desember 2014. 42 av disse sakene var knyttet til en første eksponering i Desember i Disneyland eller Disney California Adventure Park i Anaheim, California.

I 1912 ble meslinger en nasjonalt kjent sykdom i USA. Leger ble pålagt å rapportere alle diagnostiserte tilfeller. I løpet av det første tiåret med rapportering av sykdommen ble det rapportert om omtrent 6000 meslingrelaterte dødsfall hvert år. Før vaksinen ble tilgjengelig (1963), fikk nesten hvert barn i USA meslingene. Det er anslått at 3 til 4 millioner mennesker i USA ble smittet hvert år. Også hvert år anslagsvis 400 til 500 mennesker døde, 48 000 ble innlagt på sykehus og 4000 fikk encefalitt (hevelse i hjernen) fra meslinger (kilde CDC.gov).

Den eneste måten å unngå barn fra å få meslingene er ved å vaksinere dem. I 2000 ble meslinger erklært eliminert i USA. Dette skyldtes et meget svært effektivt vaksinasjonsprogram. Det nylige utbruddet av meslinger skjedde fordi foreldre velger å ikke vaksinere barna sine. De tror en myte spredt av skuespiller og forfatter, Jenny McCarthy, at vaksiner er knyttet til autisme.

Omtrent 1 prosent av verdens befolkning har autisme. Men det skyldes ikke vaksinasjoner. Denne lenken er helt falsk.

Penn Jillette diskuterer hvorfor det er viktig å få barna vaksinert i dette til punktvideoen. Vær oppmerksom på at videoen inkluderer noe stygt språk.

Relaterte 8 beviste måter kollagen kan forbedre vintersesongens hud

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=rfdztzqvuco]

Jeg har to barn på autismespekteret. Jeg tror ikke at autismen deres skyldtes at de er vaksinert. Jeg vil heller ha dem til å være på spekteret enn å dø av en sykdom som har blitt utryddet i flere tiår. Vaksiner barna dine. Du kan redde livet til tusenvis av barn og absolutt livet til barnet eller datteren din.

Link til dette innlegget: utbrudd av mesler I Disneyland reiser problemet om at foreldre ikke vaksinerer

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *