, så ja, du trodde aldri at det ville være en dag du ville søke ut den beste trippelvognen, men heldigvis, her er vi alle sammen! Ikke bekymre oss for at vi er her for å hjelpe deg med alle barnevognerens behov. Vi har en liste over de beste alternativene, fra enklest å rengjøre når du trodde at kiddoen din kunne takle sin egen fruktpose til hva som vil hjelpe deg å manøvrere deg gjennom et publikum som klipper minst mulig ankller.

Det største med å investere i en trippel barnevogn er at det vil gjøre det enkelt å ha alle 3 av barna dine på ett sted, noe som er utrolig praktisk. Mens en trippel barnevogn er et must for foreldre til tripletter, må du ikke bli lurt at det bare er for dem. De kan også være livreddere for alle som har 3 barn i nærheten!

De beste trippel barnevognalternativene på markedet

Som du sannsynligvis allerede antok at behovet for trippel barnevogner er noe begrenset, så valgene også er begrenset. Når det er sagt, tror jeg at du vil finne at det er noen ganske fantastiske trippelvogner i blandingen.

Ting å tenke på når du velger en trippel barnevogn

Det viktigste du må tenke på når du velger en trippel barnevogn, er hvilken type sitteordning som best passer familien din. Dette kommer vanligvis ned på hvilken alder dine små er. Akkurat som med doble barnevogner, vil du ha noen alternativer; Tandem, side om side, trippel paraply barnevogn, sit-and-stand, trippel jogger barnevogn og noen direkte funky arrangementer. Vi har brutt ned disse kategoriene tydelig for deg nedenfor for å gjøre shopping enkelt!

Tandem barnevogner

Triplette Piroet tandem barnevogn av Peg Perego

PROS- Denne Peg Perego Triple barnevogn kan inneholde 3 spedbarnsbilstoler, noe som gjør det til et enestående valg for foreldre til tripletter. Setene ligner også helt og tilbyr hvert barn sine fotstøtter. Du kan møte seter på denne tripletten barnevognen både fremover og bakover, noe som er praktisk for forskjellige scenarier og bra for liming.

Overgående denne trippelvognen er alvorlig lang, noe som gjør det vanskelig å manøvrere. Det har i hovedsak ratt for et håndtak. Dette blir sagt at jeg bare vil vurdere om du har trillinger eller tre babyer veldig nær i alderen. I så fall kan det faktum at det vil holde alle tre bilsetene gjøre det verdt.

Handle her

Foundations Trio Sport 3-set tandem barnevogn

PROSEMMER SIDTER DENNE STROLLEREN ER MERTE BLUTTE enn de trodde på en trippel barnevogn ville være. De lyse oransje, røde og grønne fargealternativene er morsomme og gjør det enkelt å få øye på barnevognen hvor som helst. Jeg setter også veldig pris på at hvert sete har en individuell baldakin for å blokkere sollys.

Nyfødte passer ikke godt i setene.

Handle her

Sitte og stå alternativer for trippel barnevogner

Joovy Big Caboose Triple barnevogn

PROS- Det er i salg akkurat nå på Amazon, så gå gå! Denne barnevognen er funksjonell for barn i alle aldre og fungerer også bra for barnehageleverandører. Bakplattformen gjør det mulig å sitte, og de to virkelige setene kan begge holde bilsete. Woot Woot!

Ulemper er ganske lang, så vær forberedt på at manøvrering kan være vanskelig. Men i det minste ikke så vanskelig som en full trippel tandem barnevogn.

Handle her

Uppababy Vista + Piggyback

PROS- Uppababy Vista er et godt valg for unge familier fordi det kan konvertere fra en enkelt til en dobbel og deretter med tillegg av piggyback-brettet kan det bli en trippel barnevogn. Det er også flott for de som har eldre tripletter, et eldre barn + tvillinger eller tre barn i nærheten. I utgangspunktet er det en dobbel barnevogn med muligheten til å kjøpe et tilkoblingsbrett. Den kjører godt, er ganske lett, og kan lagres som om det var en dobbel barnevogn.

ING ikke plass til å sitte for barnet på ridebrettet. Det er også på den dyrere siden (men verdt det!).

Handle her

Fjellbuggy helt gratis rytter og kompatibel dobbel barnevogn

PROS- Det er bokstavelig talt et scootervedlegg for barnevognen din, som din kiddo sannsynligvis vil elske. Den store forskjellen er at du får full kontroll som du ikke ville ha hvis de var på en egen scooter.

Ulemper kiddo må være 4+ og ha en god ide om konseptet med å ri på en scooter for å unngå noen booboos.

Handle her

Andre trippel barneopplegg

Triple Adventure Buggy Co. Aspire Twin Buggy + Solo -tilknytning

PROS- Denne barnevognen hadde den absolutt kuleste designen. Bunnen er som din typiske side om side dobbel barnevogn, men de har lagt til et tredje sete som sitter på toppen. Alle setene ligner. Forhjulene kan svinge eller være låst, noe som er flott for forskjellige terreng. Toppsetet vender mot foreldrene som presser det perfekt for familier med to småbarns tvillinger + en ny baby. Dette alternativet er dynamisk, enkelt bytte fra 2 til opptil 4 seter som alle kan holde nyfødte til småbarn. Så foreldre til doble tvillingsett Lytt opp! I tillegg brettes den med en enkelt knapp.

Ulemper mens toppkiddoen får mye oppmerksomhet, er det vanskelig å se hva de to bunnen gjør.Handle her

Valco Baby Tri Mode Duo X + Toddler Seat x

PROS- Denne terrengsiden er et annet flott alternativ. Det vil fungere for familier med trillinger, men sannsynligvis serverer tvillinger + 1 eller tre kiddoer i nærheten. Småbarnsetet er et ekstra tilknytning, slik at barnevognen kan vokse med deg når familien vokser og Valco -barnevogner er veldig holdbare, så den vil vare lenge nok til å gjøre det også.

Cons- Småbarnssetet kommer ikke med en kalesje, men du har muligheten til å kjøpe en hvis du velger det. Småbarnsetet er bare for babyer 6+ måneder gamle.

Handle barnevognen her

Handle småbarnssetet her

Radio Flyer Triple Play Wagon

PROS- Dette alternativet er litt annerledes, og det er ikke for alle, men hvis du bare skal rundt i nabolaget ditt, kan det hende at en vogn fungerer ganske bra for deg. Det er tre seter, koppholdere og en ispakkefeste for baksiden (Hey Farmers Markets!).

Ulemper er bare et godt alternativ for de av dere med 3 småbarn. De er ikke bygget for å vare i mer enn ett år eller så, avhengig av slitasje.

Handle her

Så nå ser du at det er noen gode alternativer der ute hvis du er i markedet for en trippel barnevogn! Du må bare bestemme hvilken konfigurasjon som passer familien din best, enten det er den tradisjonelle tandemet eller noe mer unikt som en dobbel barnevogn sammen med et ridebrett. Vi håper listen vår har hjulpet deg å begrense det som kan være best for familien din!

Hvilken trippel barnevogn vil du velge? Fortell oss nedenfor i kommentarene!

Du kan også glede deg over:

10 beste barnevogner i [2021] – for alle typer mamma!

De 10 beste sittene og stativene for 2021 og vår klare favoritt!

Babyutstyr for tvillinger; 15 må-haves for sjongleringsmultipler

Pin disse trippelvogner til senere!

*Avsløring- Dette innlegget inneholder lenker fra Amazon Affiliate-programmet som betyr at vi lager en liten provisjon når en kunde velger å klikke gjennom koblingene våre og gjøre et kjøp. Det påvirker ikke kjøpesummen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *