Music Together Class Demo | Bilde av Celia Catalino

Jeg så refleksjonen min i vinduet under Julians musikk sammen klasse, danse med skjerf i tillegg til å overtale mine morlige hofter, i tillegg til at jeg trodde avsky: “Hvem er det?” Jeg følte meg flau for to personer: 1) tenåringen min, som ville ønsket å avta død hvis hun forsto hvordan hun ville se ut i dette øyeblikket tjue år fremover, samt 2) den fremtidige tenåringen Julian som ville ønske å avta død Hvis han måtte stå hvor som helst i nærheten av denne personen.

Jeg skjønte at jeg krever å få min store rygg i tillegg til å slutte å bruke disse yogabuksene hver dag.

Etter en kjøpsekspedisjon sponset av mamma, er jeg tilbake på banen og motiverer deg til å prøve det også. Forutsatt at beskjærede bukser ser ut til å være så fremtredende at de blir brukt med sandaler, pumper samt støvler, omtalt på den røde løperen, i tillegg til at en hel klassifisering er dedikert til dem på antropologie.com samt Abercrombie & Fitch, De var mitt mange nylige kjøp. Jeg har fått en rekke komplimenter på jobb med disse, i tillegg til at jeg får komplimenter på jobben, er på oppføringen av 50 ting jeg liker å gjøre.

Oppdrag utført.

Enten du var en fin dresser med bedårende hårklipp, den høyeste kvinnen i baren som kan underholde (eller flau noen), eller den smarte personen som alltid forstår hvor du kan oppdage de aller beste kaffe-/parkeringsplassene/vintage skoene, velg en ting Å gjøre i dag for å sette deg tilbake på den veien. Du kan kreve å kjøpe et ikke-foreldre-magasin for forskning, sjekket ut noen nettsteder tilknyttet dine gamle hobbyer, eller ansette en barnevakt for å la deg gå vilt om natten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *