deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Helt du: Fitness

3-minutters trekk for å få deg i form

Av Denise Foley for helt deg

Ikke prøv å fortelle Valeri Orsoni at du ikke har tid til å trene. Den fysiske kondisjonstreneren, skaperen av Lebootcamp, samt forfatter av Le Personal Coach: A French Fitness Instructors Easy Tricks for Get in Shape så vel som Slim uten treningsstudio, vil fortelle deg godt – så vel som i en fransk aksent – det Du er full av det.

”En forskningsstudie som kom ut i 2011 viste at hjerte- og kar-messige mennesker som er aktive hele tiden-som tar trappene i stedet for heisen så vel som å gå for å se deres tilknyttede Det er i mye bedre form, ”påpeker hun. “Det er mange mennesker som drar til treningssenteret to ganger i uken i tillegg til sofapoteter resten av uken.”

Med andre ord, tenk på livet ditt ett stort treningsstudio. Orsoni foreslår å snike seg i noen få fantastiske toningsøvelser mens du gjør andre ting, som disse:

Mens du fyller tanken din: Prøv bensinstasjonen Stair-Stepper. “Når jeg fyller tanken min, sitter jeg ikke på rumpa i bilen,” uttaler Orsoni. “Jeg trapper opp så vel som nede på øya. Jeg hadde faren min med meg en dag så godt som han gjorde narr av meg, men jeg gjorde omtrent 800 trinn. Det kan virke som ingenting, men som noen som er tonet, kan jeg fortelle deg at jeg følte det! ”

Mens du sitter ved skrivebordet ditt: Få rumpa i gir, samt forhindre at det som ble brukt til å bli kalt “Secretary Spread.” “Når du er på telefonen, kontrakter og slipper glutene dine uten stopp,” råder Orsoni. Du kan gjøre denne flyttingen mens du sitter eller står.

Relatert gå ned i vekt raskere ved å oppdage tid til å trene av Kathryn Martyn Smith M.NLP

Mens hun står ved kjøkkenområdet, “sug inn abs når du vasker oppvasken,” anbefaler hun. Du kan også gjøre pushups-eller for å være mye mer presise, push-away. Legg hendene på disken rundt skulderbredden fra hverandre, ta et par skritt tilbake i tillegg til å skyve bort. Du vil føle dette i skuldrene så vel som overarmene.

Mens du tømmer oppvaskmaskinen: Ikke bøy deg – Squat, oppgir Orsoni. Med knærne så vel som føtter rettet utenfor i stedet for fremover, sakte huk ned Plie-stil for å eliminere plater så vel som redskaper, så vel som sakte øker opp. Denne øvelsen vil redde ryggen din, så vel som underverker for bollene dine.

Mens du pusser tennene: Forbedre balansen. Løft det beste benet mens du rengjør den ene siden av munnen i 60 sekunder, samt løft venstre mens du rengjør den andre siden i en 60 sekunder.

Liker dette innlegget? Kommenter nedenfor eller lenke med oss ​​@Completely_you
er helt “nyheter du kan bruke” blogger. Hun er en profesjonell helse- og velværeforfatter, den tidligere nestleder så vel som redaktør ved Big of Prevention, samt medforfatter av fire bøker om kvinnes helse og velvære samt foreldreskap.

Link til dette innlegget:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *