Noen av varene vi skaffer oss som nye foreldre er virkelig nyttige, mens noen er skuffelser. Noen har en lang holdbarhet. (Spør meg hvor lenge barna mine sov med den hvite støyprodusenten som løp om natten. Åtte år.) Mens noen er i bare en tre måneders fase før de blir vokst ut.

Her er noen inspirerende bilder av prosjekter fra foreldre som har tatt avansering i egne hender.

Dette var et pack n -spill til eieren klippet maskesidene ut, strakte et utstyrt barnesengark over mobilen på toppen og kalte det en pjokkbed. (Ukjent kilde – Det ser ut til at det opprinnelige nettstedet ikke lenger er oppe.)

En annen flipping fantastisk bruk for et pensjonert lekeplass er en DIY -ballgrop. avhengig av oss.

Denne avslappende kupéen er blitt omgjort til en Batmobile. Utrolig fantastisk, tror du ikke? (Detaljer og “før” -bilde er på sweetcsdesigns.)

Denne barnesengen tjente formålet og ble gjenfødt som et skrivebord, som dokumentert av forelderen som blogger på litt læring for to.

Disse IKEA -hackerne tok et veldig vanlig stellebord og endret det for å skjule babyutstyret som ville bli lagret under og laget en svart pute til toppen av bordet. Så smart. Se innlegget deres for detaljer om hele suiten med IKEA -ting de omformet.

FØR

ETTER

Når du ikke lenger trenger en barnevogn, kan du bruke den til å trille rundt uhåndterlige Halloween -kostyme rekvisitter. (via damncoolpictures)

I slekt:

Hvordan endre babyens aktivitetsgym eller Playmat for å være mye mer alder i forskjellige stadier.

Kjøp en avslappende kupé og litt falsk pels på Amazon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *