San Francisco-baserte profesjonelle fotograf Nancy Alcott er en rookie-mamma som er på et mål å redde deg fra deg selv når det gjelder å lage et bilde for et feriekort . Hennes estetikk er ren så vel som moderne. Ingen høytidssweatshirts tillatt.

Her er Nancy’s tips:

Kle dem som barn, ikke alver.
Ferien er gledelig, men vær forsiktig med å ikke overdrive på antrekkene. Forhindre hektiske ferietemaer eller sterke mønstre, samt bli med enklere, solide farger for å sikre at ansiktene deres er helten på bildet ditt, ikke juniors eksplosjon på den fabrikke-fabrikken.

Lineups er kriminelle.
For virkelig unike skudd, gi avkall på den normale husholdningsoppstillingen ved å betale renter til bakgrunn og positurer. Jeg liker å holde fagene borte fra vegger så vel som hektiske bakgrunner, i stedet velger Cozier, mye mer naturlige omgivelser. Lek på samme måte rundt å fange motivene dine i andre metoder enn død-på som omhandler kameraet. Et noe vendt hode eller vinklet bærevending kan være forskjellen mellom å fange en rollebesetning av karakterer kontra en natt på distriktet.

“A” er for auto. “B” er for å slutte å gjøre det.
Automatisk modus kan hjelpe deg med å sørge for et respektabelt bilde, men for å få de aller beste virkningene for nærbilder på ansikter, velg “Portrait” -modus, eller for de mye mer eventyrlige typene med mye mer avanserte kameraer, “Aperture” -modus. Eksperimentering med disse modusene kan gi nydelige kreative effekter ved å uskarpe bakgrunnen, samt trekke interesse for fagets ansikt.

Lær kamfargene dine.
Å lære avanserte funksjoner kan være skremmende, så jeg ber alltid amatørfaglige fotografer å eksperimentere aller først med hvitbalanse (noen ganger forkortet “WB” på kameraer) siden det vil ha størst effekt på å produsere ekte farger. Tro det eller ei, kammen din kan bare anta nøyaktig hvilke farger den ser på. Å sette hvitbalanse (solrik, overskyet, lysstoffrør osv.) Sørger for at fargene dine blir nøyaktig fremstilt.

Testing 1, 2, 3 ”¦
99% av tiden, de fineste resultatene mine er når motivet minst forventer å bli fotografert. Candids har en tendens til å trekke frem fagpersonligheten din, før de blir stive med å klargjøre posituren. En teknikk jeg bruker for å få utmerkede halvposerte portretter ”“ Be fagene dine presentere for noen “test” -skudd for å hjelpe deg med å forberede kameraet ditt. Hvis de tror det ikke er virkelig, vil de ha en tendens til å være mye mer uttrykksfulle så vel som naturlig.

Få mye mer motivasjon fra Nancy ved å bla gjennom bildene på nettstedet hennes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *