før jeg fikk en baby, hadde jeg et ekstremt fjerne konsept av hvilken type mamma jeg ville være. Etter å ha sjekket ut Babywise etter råd fra en barnløs venn, forsto jeg at jeg ville sette min nyfødte på en rutine i tillegg til å fylle graviditeten min til nyttige forfølgelser som å krysse produkter fra min oppgaveliste, samt sette i gang sømjobber med spedbarnet ved min side i et sprett sete.

Bokens anvisninger fungerte ikke for meg; Blant annet er det basert på forutsetningen at et spedbarn spiser hver fjerde time (i stedet for den to timers syklusen jeg så ut til å være på). Hva hva?

Vel, i det minste kom hoppet setet godt med.

Selv om jeg aldri benyttet det til å lage lekeklær fra gardiner (ser jeg ut som Mary Poppins, er, Maria?), Har min sidekick i en spedbarnsstol (som Babybjã – rn barnevakt avbildet) har gjort meg til en mye bedre mamma.

1. Jeg lukt bedre. Spedbarnene mine har likt å henge på det dampende badet mens jeg sklir i en dusj. Siden vaskemaskinen min er også på badet, motiverte Sawyers eksistens vanligvis meg til å vaske. Å føle meg rent var noe jeg brukte til å ta for gitt, men ikke siden jeg endte opp med å være mor.

2. Jeg lager mat. Det viser seg at husholdningen min trenger å spise flere ganger om dagen. Da jeg var i stand til å eliminere Sawyer fra kroppen min (babybærere er en nødvendighet, ja?!), ble vi uteksaminert til å sette barnevakten på kjøkkenområdet, slik at han nøye kan se på den varme handlingen fra en risikofri avstand. Å tilberede måltider føles noen ganger som halvparten av all foreldre.

3. Jeg beskytter forholdene mine. Ja, med et spedbarn i nærheten, kan telefonsamtalene mine støy dummere. Noen ganger bortfaller jeg den Singsong spedbarnsstemmen når jeg chatter med venninnene mine, men i det minste blir de telefonsamtalene foretatt. Å ha gode venner gjør meg til en lykkeligere person.

4. Jeg komponerer så vel som å publisere. Med litt spedbarn ved foten av skrivebordet mitt, har jeg skrevet en gajillion -e -post, utallige blogginnlegg samt to bøker (OK, den andre boken ble skrevet med spedbarn i livmoren så vel som ikke på gulvet). Takk til deg til setene som gjør disse prestasjonene mulig.

5. Jeg leker med barna mine. Ved bilparkering Sawyer i nærheten, kan jeg spille brettspill med de enorme guttene mens han ser på oss. Vi liker også å underholde vårt lille publikum med husholdningsdansfeiringer, så vel som uskriptede dukketreff. Mens vi opptrer, får Sawyer mange muligheter for å demonstrere sine spirende klappevne.

Og jeg er sikker på at vi alle kan være enige om at den aller beste mammaen lukter godt, mater barna sine, har varige vennskap, er stolt av sine prestasjoner mens de alltid husker å ha det gøy med barna sine.

++++

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *