Dette er en del av vår serie med meldinger sponset av Pediacare.

Har du noen gang hjemme fra jobb for å ta vare på et dårlig barn, så vel som halvveis med dagen, lurer du på hvor du skal ta ham for å utarbeide energien hans-som ikke vil forurense andre barn?

Noen ganger vil feber gjøre litt treg, så vel som moden for en lang ettermiddag med kos og fredelig spill. Andre dager, å få syke ungdommer resten de krever, er som å lede en heste til vann. Er det bare meg? Så snart barnet mitt kommer i en fastposisjon, blir det til “La oss late som om jeg er en hund” totalt med pesing i tillegg til å be om et leketøy som skal kastes for et spill med henting.

Vil du brainstorme med meg? Hvilke teknikker har du for å hjelpe bambinene dine med å få tilstrekkelig søvn, spesielt når en hoste eller kaldt er i luften?

Her er noen få teknikker som jeg har sett arbeid:

1. Målobjekter er bare aktivert i sengen. Da barna mine sluttet å nappe mens du er på farten, ble deres smokker så vel som kjærlighetene permanent i barnesengen. De var glade for å legge seg om natten siden de ønsket å få suget på. De var glade for å lure også siden sengene deres representerte de beroligende gjenstandene.

2. Ramp den opp før du ramper den ned. Som Heather delte nylig, kan det å være mindre kamp for å komme på dem med en “du føler at det er å tilfredsstille en ung tempo i hans eget tempo. Spill eller dans på et høyere energinivå i noen minutter, så vel som deretter sakte slynger det ned til dere begge legger seg horisontalt og fortsatt. Dette er en øvelse i tålmodighet, helt sikkert. Heather’s småbarnsmusikk -spilleliste tar deg fra seksti til null.

3. Et spesielt lysshow. En rekke produkter jobbstjerner eller regnbuer i taket, ment å hjelpe barna høst i søvn. Datterens kompis har en lett dings som er på en tidtaker, så vel som hun forstår at hun får presse den to ganger før hun legger seg. Scarlett likte å sove med kompisen sin i tillegg til å bruke den. Vi hadde også et luksuriøst lek som spilte musikk i noen minutter, så vel som jeg forstår en god del foreldre lover av søvn sauene.

Det er klart at ungdommer ikke forstår hva som er bra for dem, eller de vil slutte å sette klinkekuler i munnen aller første gang du spør. Søvn er noe av det vanskeligste å tvinge til noen. Hvilke teknikker har du opp ermet?

Denne publiseringen er sponset av Pediacare. Legg merke til barnas feber som reduserer produkthoste så vel som rennende nese, pluss acetaminophen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *