i helgen, vil jeg være borte to hele dager i løpet av mange av Scarletts våkne timer. Jeg håpet virkelig å ikke pumpe i løpet av denne tiden, og tro at “pumping er for folk med nyfødte,” men Heather har fått det til å fjerne at hun ikke vil at jeg stoler på henne klokken 16.00, midt i en fantastisk bloggity Blogher -diskusjon Når jeg sier: “Hvis jeg ikke drar nå, skal jeg lekke, kontrakt mastitt, samt bli et rasende hormonmonster.” Så jeg antar at jeg tar en pumpe.

Jeg føler meg litt flau over det-som hvem som må skynde seg hus for å pleie ettåringen deres? Er jeg en sucker? Eller kanskje en helt?

La oss uansett ta et øyeblikk å gi tre jubel for meg så vel som min suksess med å sykepleie begge ungdommene til de aller første bursdagene og utover. Nøyaktig hvor Scarlett så vel som jeg avvikler denne forbindelsen er en hemmelighet for meg, (selv om jeg ikke er en rookie!). Det ser ikke ut til å være avtagende, så vel som kvinnen har ingen renter for å drikke melk fra en flaske eller kopp. Hun liker å bruke disse tingene – for vann – liker imidlertid ikke smaken av melk. Følg med. Dette vil definitivt løse seg selv før barnehagen starter.

Jeg vil motivere alle personer som leser, som er i de aller første tøffe ukene med sykepleie, eller som forventer i tillegg til å anta at de vil amme, for å sjekke ut mer. sjekket ut alt. antar at det vil være vanskelig. Oppdag kompiser som har gjort det. Gå til en støttegruppe eller en klasse. Andre konsepter fra Professional Mommies Reading er velkomne!

Og jeg vil identifisere denne publiseringen “Green”, fordi egentlig ikke ammes omtrent så miljøvennlig som den blir? Ingen apparater kreves! Svirer ikke vann! Produserer ikke søppel!

Lykke til for deg nye mamas. Jeg heier på deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *