Jeg liker å overholde kompisen min Rachelle på Instagram siden hun alltid gjør det enkelt, men likevel strålende ting med barna sine. I fjor begynte hun å merke Instagram -bildene sine med hashtaggen #Creativetable for å foreslå en metode for å sette noen få overbevisende materialer på et blankt bord som en invitasjon for døtrene sine til å “tinker.” Noen få av dere menn gjør det også, (jeg ser deg der borte), men jeg tipper mye av dere ikke forstår det.

Her er et fantastisk eksempel: en mamma legger pinecones så vel som pasta i en muffins tinn, i tillegg til at hun ga førskolebarn noen tang.

Sjekk det ut: Det er ingen ideell slutt på materialene denne ungen bruker – han bare tipper. Kanskje han vil lage et mønster eller kanskje ikke. Konseptet er å fremme nysgjerrighet så vel som utforskning.

Rachelle, The Innovative Table Guru, har utgitt en bok, Tinkerlab: En praktisk guide for Bit Inventors, en fantastisk kompis til henne på Internett-området hvis knutepunkt er på Tinkerlab.com. Hun sendte meg en kopi for å gjennomgå.

Her er et sammendrag av boken mine egne ord:

Lag område i barna dine for kreativitet

Presentere dem med sjanser til å eksperimentere, samt prøve å ikke blande seg så godt

Introdusere verktøy så vel som materialer de kan teste samt spille med

Godta at kjedsomhet er et hoppende punkt, ikke et problem for foreldre å løse

Ved å bruke disse prinsippene, pluss et par ekstra om rot og feil (de har det bra!), Gir kunstlærer så vel som Mother Rachelle 55 jobber for å påvirke foreldre så vel som ungdommer som å lage papirhus; produsere hengestrukturer; Å gjøre en CD til en spinnende topp, i tillegg til en generell “ta ting fra hverandre”. (Merk til meg selv: Gi mine ungdommer vårt gamle digitale videokamera, så vel som en skrutrekker for å se hva som skjer.)

Inspirert av ånden i boken hennes, i tillegg til å håndtere tre dager på rad på House med ungdommene mine før vi drar ut på vår aller første sommertur, ga jeg mine 6 så vel som 9-åringer en “You Men Can Figure det ut ”-prosjektet for den aller første timen av deres ferie. Per Rachelles forslag satte jeg kiddoene så vel som jobben deres i et uklart plass.

Jeg viste dem en rull tegningspapir så vel som bordplateholderen som jeg kjøpte på IKEA. Jeg ga dem saks for å åpne buntene i tillegg til å forlate plassen litt mens.

Invitasjonen, som Rachelle telefons kaller metoden for å tilby barn med anmodninger om utforskning, var en suksess. Andre jeg har kommet med har vært mindre vellykket. Du vil ikke høre om dem; Jeg er sikker på at du er kjent med å sutre så vel som “jeg kjeder deg” proklamasjoner hvis du har barn over fire.

En annen vellykket #Creativetable Invitation fra hjemmet mitt var malingsbrikker (stjålet, er anskaffet, fra malingsbutikken) samt et hjerteformet hullpuncher. Barnet mitt rotet rundt med disse materialene en stund, selv om jeg måtte være hennes hullpunchoperatør. Hun satte hjerteutskjæringen i kjøp ved skygge, teipet dem til en lang streng, i tillegg til at hun hang den på veggen. Barnet mitt vandret bort til bakgården. 50% suksessrate, antar jeg.

Hvis du er interessert i å integrere denne typen aktiviteter i husholdningen din, foreslår jeg helhjertet Tinkerlab -boken. Jeg vil fortsette å henvise til det for nye ideer.

Bokens materiale er omtrent 25% nøyaktig hvordan man skal tro som en Tinker-ER samt 75% oppskrifter for bestemte prosjekter. Hver jobb har en liste over forsyninger, så vel som mange tilbyr instruksjoner for å sette opp invitasjonen til barnet ditt – i tillegg til noen eksperimenter for å bidra til å forlenge aktiviteten. (Ingen liker å sette opp i tillegg til å rydde opp i en kunstjobb som varer fire minutter!)

Det fantastiske området for boka er i alderen 3-6 år, men konseptene er anvendelige for hver alder. Jeg mener, som ikke ville glede seg over å bygge en strårakett! (Se side 106 i Tinkerlab!)

Og nå, prisdelen av innlegget. Vær klient mens giveaway -widgeten lastes inn.

En rafflecopter -gave

I slekt:

Vår tilknyttede lenke for Tinkerlab -boken

Elsker disse konseptene, men spedbarn er like godt ungt? Inspiser hjemmelaget spill.

Eldre gutt? Prøv pappas bok med utrolige prosjekter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *