Etter fødselen kan en nyfødt møte et par ting mens han tilpasser seg verden rundt dem. Dette inkluderer Cradle Cap. Denne tilstanden blir lett utbedret hjemme ved bruk av hopping av vugger og riktig bading og tørking. Nyfødt hud er skjør når den tilpasser seg og babyen vokser. Cradle Cap, også kjent som Baby Dandruff, er mer plagsom for foreldrene enn babyen. Det er ikke mange fysiske symptomer bortsett fra tørr hud og skjellete flekker.

Vi gjorde denne guiden for å fremheve de 10 beste Cradle Cap -sjampoene! De vil hjelpe deg med å hjelpe din nyfødte overgang til spedbarnsstadiet med en klar hodebunn. Disse sjampoene kan også hjelpe med vuggehette gjennom barnets første år, og jobbe for å balansere hodebunnens oljeproduksjon og holde huden klar.

Hva er Cradle Cap?

Cradle Cap er en tilstand nyfødte kan oppleve i hodebunnen. Denne tilstanden forårsaker grove, skjellete eller tørre flekker i babyens hodebunn. Det er vanlig for nye babyer og i utgangspunktet baby flass. Cradle Cap fikk navnet sitt fordi babyer vanligvis viser symptomene på toppen av hodet, der en hette dekker.

Mange babyer opplever Cradle Cap! Det er ingen grunn til bekymring. Du kan behandle det hjemme med sjampo som vil bidra til å redusere symptomene. En leges utsjekking er bare nødvendig hvis sjampo og hjemmemedisiner ikke ser ut til å løse babyens symptomer. Årsaken til vuggehette er ikke helt forstått, men mange leger tror de grove lappene vises på grunn av en økning i oljeproduksjonen.

Hvordan en vugge cap -sjampo hjelper

Cradle Cap Shampoo hjelper til med å minimere og redusere babyens symptomer ved å bidra til å holde hodebunnen ren og hydrert. Cradle Cap Shampoo kan også bidra til å holde oljen i babyens hodebunn balansert for å redusere oppbyggingen som kan skape tilstanden.

Begynn med å bruke tradisjonell babysjampo to til tre ganger i uken. Hvis dette ikke hjelper deg, kan du prøve duftfri babysjampo. Disse har en tendens til å være mildere og mer skånsomme mot babyens hud. Det er også flere Cradle Cap -spesifikke sjampoer tilgjengelig, som er den beste måten å hjelpe deg med å rydde opp babyens vuggehette og forhindre at den gjentar seg.

Cradle Cap Shampoo hjelper til med å redusere flass med babyen og holder hodebunnen ren mens du hjelper til med å balansere oljeproduksjonen. I løpet av badetiden, sørg for å skylle babyens hodebunn og hår fullt ut, da resterende sjampo kan tette porene.

Ta deg også tid til å tørke babyens hår helt og pusse håret for å holde hodebunnen tørr. Du kan oppleve at bruk av en myk strikkhette i løpet av dagen hjelper også.

De 11 beste vuggehettene

1. Tubby Todd Hair & Body Wash & Over hele salve – den klare vinneren!

Tubby Todd ble skapt av en mor hvis barn hadde ekstrem eksem. Hun skapte en helt naturlig linje med produkter som rett og slett er fantastisk. Vi har brukt den på datteren vår til eksemet og nevøen min for vuggehetten hans. I begge tilfeller herdet Todd Todd eksem og vuggehette på en dag.

4 enkle trinn for å kurere vuggehette med Tubby Todd

Bruk Tubby Todd Hair & Body Wash i badekaret (en krone størrelse vil gjøre)
Etter badetid, tørk av babyen din og pensle hodet forsiktig med en myk børste.
Rett før sengetid, smøre en god bit av Tubby Todds over salve på hodet til babyen din der han har tørr hud. Ikke bekymre deg hvis det kommer på babyens hår!
Morgenbad for å fjerne rester: Bad babyen din om morgenen om morgenen for å skrubbe av rester fra salven.

Få 15% avslag på Tubby Todd -bestillingen med kode: Ambermamian15

2: Mustela Foam Shampoo + Cradle Cap Cream

Denne skumsjampoen av Mustela er en go-to for mange førstegangsforeldre på grunn av de naturlige ingrediensene. De 99% naturlige ingrediensene er formulert spesielt for nyfødte og jobber for å rense babyens hår mens de reduserer vuggehetten. Skummet er mindre tørking enn andre tykkere sjampoer og den tårefrie sjampoen med avokado hjelper til med å skylle bort flak og beskytte babyens hodebunn for å unngå fremtidige tørre flekker. Mustela tilbyr også en Cradle Cap -krem som fungerer i takt med denne sjampoen for å hjelpe til å hydrere og beskytte hodebunnen. Dette er en god Cradle Cap -sjampo for å behandle hodebunn, men det kan være litt for dyrt å bruke som en daglig sjampo når tilstanden er klar.

3: Dr. Eddies Happy Cappy Medicated Cradle Cap Shampoo

Denne medisinerte sjampoen ble formulert av en barnelege for å redusere vanlige hudforhold som vuggehette. De fleste barneleger kan anbefale tradisjonelle flass sjampo for å redusere vuggehetten. Dette er imidlertid den første sjampoen for barn under 5 år som inkluderer den samme vanlige aktive ingrediensen i en mer babyvennlig formel. I tillegg til å være en sjampo, er dette en kroppsvask. Det hjelper med å redusere mange tørre, flassende, røde hudforhold fra hodebunnen til armhulene, hudfoldene og bak ørene. Dette er et fantastisk sjampo- og kroppsvaskemulighet for å redusere alle slags hudforhold. Du kan bruke dette produktet daglig eller 2 til 3 ganger i uken, avhengig av vuggehetten. Når hudforholdene er klart, er det lurt å bruke Dr. Eddies Daily Shampoo.

4: Burt’s Bees babysjampo og kroppsvask

Burt’s Bees Baby er et vanlig merke kjent for sine naturlige produkter som fungerer godt med sensitiv hud. Selv om dette merket ikke har en Cradle Cap -spesifikk sjampo, kan de naturlige og milde ingrediensene i babysjampoen og kroppsvask bidra til å holde babyens hud mykt og tydelig. Denne sjampoen er skånsom nok til daglig bruk. Å gjøre dette til et godt alternativ når vuggehetten er ryddet, eller å bruke før tørr flakete hud blir sett i hodebunnen. Sjampoen er et skum, som lettere kan vaske seg bort og kan bidra til å rense hodebunnen og huden uten å overdrike eller tette porene.

5: Cerave Baby Wash and Shampoo

Mange hudleger anbefaler Cerave for å berolige mange hudforhold, og babyvask og sjampo kan være et fantastisk daglig bruksalternativ eller gå til badetid. Den tårefrie sjampoformelen gjør det enkelt å bruke med babyer og små barn, mens ingrediensene ble valgt for å hjelpe til med å hydrere og beskytte huden. Ceramidene i dette Cerave -produktet er med på å gjenopprette og opprettholde hudens naturlige beskyttende barriere, og de tilsatte vitaminene fukter all hud som trenger litt hjelp. Dette er et fantastisk daglig bruksprodukt å bruke med babyen fordi ingrediensene fungerer for å holde babyens hud hydrert i tillegg til å hjelpe til med tørre flekker.

6: Aquaphor Baby Wash and Shampoo

Mange hudleger anbefaler Aquaphor, ettersom produktlinjen deres fungerer for å hydrere huden og gi tørr hud næring. Denne babyvasken og sjampoen er duftfri og er formulert for å være snill mot forsiktig hud. Dette er et fantastisk alternativ for babyer med sensitiv hud, ettersom ingrediensene er skånsomme og jobber for å rense huden, inkludert hodebunnen mens du gir beskyttende ingredienser for å holde huden klar og hydrert. Sjampoen og kroppsvasken hjelper til med å tømme huden uten å tørke og er en lettere formel for å la skyllingene skylle helt uten å tørke eller strippe huden.

7: Weleda 2 i 1 mild sjampo og kroppsvask

Et annet mer naturlig merke er Weleda, kjent for sine kvalitetsingredienser og naturlige tilnærminger. Denne sjampoen og kroppsvasken renser forsiktig, nærer og beskytter. De helt naturlige ingrediensene tilbyr et trygt produkt for tårefri bruk, lett å kombinere hår og hydrert og beskyttet hud etter hver vask. Dette produktet er veldig hudvennlig og er et godt alternativ for sensitiv hud, inkludert det som er påvirket av vuggehetten. Dette er et godt alternativ for et daglig bruksprodukt som kan redusere vuggehetten og bidra til å støtte sensitiv og tørr hud.

8: Cetaphil Baby Wash and Shampoo

Noen familier ser etter en mer glamorøs skum for hvert bad, og Cetaphil baby gir nettopp det. Dette produktet er en mer kremet eller tykk sjampo enn skumalternativene. Imidlertid leverer den også en mild rengjøring som er trygt å bruke med sensitiv hud og ikke vil overdrikken. Sjampoen skyller helt, noe som er fantastisk for tørr hud, og den tykkere skum kan hjelpe hydrat, og etterlater babyen din med ren frisk hud. Dette er en veldig tilgjengelig og lett tilgjengelig sjampo som kan bidra til å forhindre vuggehette så vel som hydrat delikat og sensitiv hud.

9: BabyGanics Conditioning duftfri sjampo og kroppsvask

Det er flere flere organiske og naturlige merker tilgjengelig, og BabyGanics leverer en solid og trygg sjampo og kroppsvask. Denne sjampoen bruker naturlige ingredienser for å holde babyen trygg og beskyttet med plantebaserte ingredienser og oljer. Den ekstra milde formelen er trygg å bruke på spedbarn så vel som småbarn. Dette er definitivt produktet og merkevaren for babyer med sensitiv hud. I tillegg er det et fantastisk alternativ å bruke på babyer med begynnende tegn på vuggehette for å gi en naturlig sjampo for å rense huden.

10: Baby Bum Shampoo og Body Wash

Baby Bum er et populært merke av solkrem som mange familier bruker for å beskytte barnas hud mot solen. De har nå en sjampo og kroppsvask for å holde babyens hud klar også! Sjampoen og kroppsvask er blitt formulert spesielt for små barn, babyer, småbarn og barn. Dette er en anerkjent sjampo du kan bruke i årevis. Den lette skumvask holder babyens hud ren uten å være for tørking eller tung. De plantebaserte ingrediensene gjør dette til et veldig hypoallergenisk alternativ som mange leger anbefaler.

11: Det ærlige selskapet rent duftfri sjampo og kroppsvask

Til slutt er det ærlige selskapet. Mange familier velger dette merket på grunn av dets naturlige fokus og enkle levering. Det er rene ingredienser av høy kvalitet i hvert produkt. Denne duftfrie sjampoen og kroppsvask gir et enkelt, rent og trygt alternativ for babyen din. Du kan bruke denne formel fra topp til tå, og det er skånsomt nok til å bruke daglig på den mest følsomme huden. Ingrediensene ble valgt for å rengjøre og hydrere, og etterlot babyen din myk, ren og fuktig.

Cradle Cap er en vanlig spedbarnstilstand som mange babyer opplever. Å ha en tørr hodebunn med flak eller røde støt kan lett utbedres med en kvalitetssjampo for å hjelpe med å hydrere og balanseree babyens oljeproduksjon. Disse topp 10 vuggehettene tilbyr noe for enhver smak, fra en konsentrert medisinert sjampo til en daglig sjampo.

Kan hende du også liker:

Hvordan lage et melke babybad + alle fordelene

10 beste hvite støymaskiner for baby [Ultimate Lullaby!]

15 aktiviteter for din 3 måneder gamle for å starte å lære!

Pin for senere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *