Du forstår nøyaktig hvordan du begynner å miste håret fra omtrent 3 måneder til 6 måneder etter fødselen? Så vokser de tilbake som små små dukkehår; De nye bittesmå hårene er spedbarns smell.

Hvis du er en baby-jente-mamma, kan det hende du allerede eksperimenterer med hårtilbehør for den biten, men baby-boy-mamas, vi bør ha det gøy hårklipper også!

Jeg liker å bruke hårklipp i tillegg til å huske på å velge rutinen da jeg var en ny mamma. For en var det å bruke litt blomstrende enormt moro over de enorme brystene mine, så vel som slapp mage (“Se inn i øynene mine mennesker, så vel som å slutte å stirre på kannene!”). Pluss at jeg overtalte meg at barretten fikk spedbarnsbangene mine til å se forsettlige ut.

Filt blomsterhårklipp av swanky bambino

Disse kjente hårklippene av Swanky Bambino er håndlaget i Oakland, CA for $ 4 per pop. Jeg kjøpte noen få til min egen strømpe forrige jul (på et prøvesalg på Studio Grow), samt har fått mange komplimenter. Jeg har nylig oppdaget nettstedet deres i tillegg til at jeg kjøpte fire mye mer (for under $ 20 inkludert frakt. Yeehaw!).

Jeg prøvde å oppdage noen få bilder av meg ved å bruke disse hårklippene eller andre lignende hårklipper. Dessverre utøver jeg nesten alltid kameraet, så vel som når jeg tar selvportretter, kan du ikke virkelig se nøyaktig hvor fantastisk hårklippene er (bare et klønete smooshed-face glis tatt fra oppover for å lage haken min se definert). Så her er et tips til å komme inn på bildet selv! (Jeg tror at hvis du liker noen form for de siste TV -stedene våre, bruker jeg en.)

Det er noen få andre håralternativer jeg har prøvd for å kamuflere spedbarns smell: hodestykket i tillegg til å bruke solbriller som pannebånd (men du kan virkelig bare slippe unna å holde det om sommeren, vet du?).

Jeg er tilgjengelig for alle typer andre hacks samt ideer for å løse dette problemet med litt teft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *