Deling bryr seg!

Dele

kvitring

Dele

Mens jeg er på husholdningsferie, føles noen ganger ikke tarmen min riktig. Har det noen gang skjedd for deg? Vi kan være på en husholdningsreisen så vel som jeg føler press, så vel som smerter som om jeg må gå nummer to, men når vi kommer til resten stopper ingenting. Eller vi er på hotellet vårt etter å ha spist søppel i tillegg til rask mat så vel som jeg er i så vel som ut av badet. Jeg er sikker på at du også har opplevd dette.

Når du endrer timeplanen din, reiser eller spiser forskjellige typer matvarer, blir kroppen introdusert for ting som er fremmed. Dette er ofte på grunn av utenlandske bakterier som er typisk i vannforsyningen eller atmosfæren (lokalbefolkningen blir brukt til det, men det kan ødelegge de av oss som ikke er det!) På nye steder, spesielt når du reiser til utlandet. Et sunt vennlig flora -system kan hjelpe til med å bekjempe det “ikke vennlige”, slik at du ikke opplever unødvendig. Husholdningsflora Travellers støtte Probiotic + Prebiotic leverer en 20,4 milliarder CFU, to-kulturkombinasjon pluss prebiotisk formel som kan bidra til å øke mikrobiomet for å sikre at du mye bedre kan kjempe mot de ukjente bakteriene.

Family Flora Travellers lettelse er tilgjengelig i en boks med nyttige en som serverer pakker designet for reise. Alt du krever å gjøre er å blande det til en kald mat eller drikke eller ta inn direkte fra pakken for å støtte ideell flora -balanse. Husholdningsflora Travellers lettelse er kun designet for voksne. Hvis barnet ditt har fordøyelsesproblemer mens du reiser, foreslår jeg at du prøver husholdningsflora jr.

Akkurat som voksne utgjør barns “gode bakterier” 1 billioner celler i mikrobiomet. Foods -ungdommene spiser (eller ikke spiser!), Medisinene de tar, de andre barna de er tilgjengelige i å ta kontakt med, kan alle forstyrre en sunn balanse i mikrobiomet. Husholdningsflora hverdagsbalanse Junior Probiotic + Prebiotic leverer en 10 milliarder CFU, firekulturkombinasjon pluss prebiotisk formel for barn i alderen 2-14 år, og hjelper unge mager til å bevare balansen. Husholdningsflora hverdagsbalanse Junior unngår også forstoppelse og diaré.

Relatert håndtering av fordøyelsesområdet symptomer

Family Flora Travellers lettelse hjelper meg å bevare en sunn balanse i fordøyelsessystemet mitt. Jeg trenger ikke lenger å oppleve med kramper så vel som smerter mens jeg reiser med familien. Jeg liker de lett pakket porsjonene som i form raskt inn i håndvesken eller tar med meg.

For mer info om husholdningsflora -produktene, gå til Familyflora.com. De kan også kjøpes i din regionale målbutikk. Sunne Moms Magazine Besøkende kan få $ 3 av husholdningsflora -produkter på Target. Klikk her for kupongen din.

*Avsløring: Jeg fikk en boks med husholdningsflora -reisende lettelse i bytte mot denne gjennomgangen. Alle meninger er presise så vel som 100% mine.

Link til dette innlegget: Planlegger en husholdningsferie i vår?

5/5

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *