deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Stress og ikke å kunne takle det riktig kan føre til andre helseproblemer og ha innvirkning på familien din. Hodepine, fordøyelsesproblemer og søvnmangel er bare tre helseproblemer som kan resultere hvis du er under mye stress. Barn kan føle når det er spenning i husholdningen. Hvis de gjør det, kan de handle hjemme, eller på skolen. Her er noen fantastiske forslag for håndtering av spenning og spenning.

1. Finn ut hva som utløser spenningen din og se bort fra den eller slutte å tenke på det i et par timer.

2. Velg en tur. Hvis du har små, kan du legge dem i barnevognen og gå til en park i nærheten. Trening, frisk luft og komme ut av huset hjelper til med å lette stress.

3. Slå av alle distraksjoner, TV, datamaskin, radio osv. Og sett deg eller legg deg ned med lukkede øyne. Gjør dette i 20 minutter eller lenger. Du trenger ikke å sovne. I noen tilfeller er det bare å hvile øynene med å lette spenningen forbundet med stress.

4. Ta deg tid til deg selv. Bruk en halv time på å lese eller slappe av selv. Å være alene kan være en fantastisk distraksjon borte fra det som forårsaker stresset ditt.

5. Ta et avviklingsbad. Jeg fant ut at et bad med lavander og kamille hjelper meg å slappe av og glemme bekymringene mine.

6. Be eller meditere. Meditasjon, yoga og bønn kan hjelpe deg med å slappe av og slappe av. Hvis du er bekymret for noe, be om det.

7. Lytt til litt myk beroligende musikk. Å lytte til myk musikk eller naturlyder kan ta tankene av det som stresser deg ut.

Relaterte teorier om følelser – Hva er de?

8. Trening. Å trene ofte hjelper ikke bare å takle spenning, men det er også bra for din helse og velvære. Hvis du ikke tilhører et treningsstudio, kan du gjøre noen enkle øvelser hjemme, med barna dine eller kjøpe en økonomisk trenings -DVD.

9. Lek med barna dine. Å leke med barna dine kan også få tankene dine av hva som forårsaker stresset ditt. Hvis barna dine er lite, spiller et spill ute med dem eller leker sammen med favorittlekene sine. Hvis du har eldre barn, har et familiespill eller filmkveld. Spill sitt favorittbrettspill eller se deres favorittfilm.

10. Take a breather. Do some deep breathing exercises for a few minutes. Oxygen will help you calm down and relax.

How do you deal with stress?

Link to this post:Ten terrific tension Relievers

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *