delingen er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Sommeren er rett rundt hjørnet. Det vil ikke være lenge så vel som ungdommene dine blir hus hele dagen, det vil være varmt ute, i tillegg til at helgene dine vil være fulle av husholdningspiknik, turer til stranden i tillegg til å grille ut. Summertime er en morsom så vel som hektisk tid på året. Ikke la sommeren ødelegge din fysiske kondisjonsrutine. Akkurat her er noen få forslag for å hjelpe deg med å holde deg i rute i løpet av disse varme månedene.

Planlegg det.

Hvis helgene dine allerede er ganske fulle for sommeren, gjør lørdager så vel som søndager dine hviledager. Planlegg treningsøktene dine rundt mannen din. Hvis han drar på jobb kl. Bruk kalenderen din, samt legg en rød X på de dagene du planlegger å trene. Når du har en rutinemessig pinne med den.

Ta med ungdommene dine i treningen.

Planlegg noen fysiske treningsaktiviteter som dere alle kan gjøre. Velg en tur på en natursti eller spesifiser park. Eller velg en husholdningssykkeltur. Noen andre morsomme fysiske kondisjonsaktiviteter du kan avslutte med ungdommene dine om sommeren inkluderer: svømming, rulleskøyter, utenfor basketball, hoppet roping, kanopadling, volleyball samt badminton.

Finn en fysisk kondisjonsvenn.

Finn en kompis til å trene med deg. Kanskje er det en mor til i samfunnet ditt som liker å løpe akkurat som deg. Å trene sammen ikke bare er fantastisk virksomhet, men du kan støtte hverandre når du jobber mot dine private fysiske kondisjonsmål.

Registrer deg for en fysisk treningsklasse eller sportsliga for voksne.

Lokale parker så vel som REC -avdelinger så vel som YMCAs tilbyr ofte klasser samt sportsligaer for voksne. Du kan inspisere på internett eller gi dem en kontakt oss for å oppdage mye mer informasjon om fysiske kondisjonsprogrammer for voksne for voksne.

Ikke oppgi opp.

Kjenn målene dine, så vel som å holde deg til dem. Hvis du holder deg positiv og fortsetter å jobbe vanskelig innen slutten av sommeren, vil du være glad for det du har oppnådd.

*Bilde med tillatelse fra FreedigitalPhotos.net.

Dette er et blogghopp. Retningslinjene for denne bloggen er følgende:

Visit thehealthymoms.net every Friday as well as link as much as your physical fitness Friday publish or any type of publish physical fitness related.

Sett vår fysiske kondisjon fredagsknapp et sted på bloggen din (koden er over) eller blogg publiser i tillegg til å invitere besøkende til å bli med oss ​​hver fredag.

Plasser disse retningslinjene for din fysiske kondisjon fredag ​​innlegg.

Leave me a comment on thehealthymoms.net so I can go to your blog. ( You should have a Google+ account to leave comments. indication up for one HERE.)

Visit the other blogs linking up right here as well as the other blogs that co-host physical fitness Friday every week.

Our skilled co-hosts:Chandra Sullivan – Spark Your MotivationTere Scott – Teachable Scott Tots HomeschoolDanielle Nabozny – Lip Gloss as well as yoga PantsLisa Belanger – Inspire Me WellMaryann Mitchell – It’s Not Food, It’s MeAngela Barnets – in shape PersonifiedWendi Barker – Wendi’s book CornerLacey Baker – like Lacey 365

dokument.write (”);

Om vår grunnlegger

Cascia Talbert er en hektisk blogger, og mamma til fem barn, som bor i Spokane, WA. Med en B.A. I historie så vel som lovgivning så vel som en entusiasme for å komponere så vel som å holde seg frisk, startet hun Healthy Mothers Magazine i 2007. Healthy Mothers Magazine er for tiden plassert Top Health and Wellness Blog for Moms. Fru Talbert mener at hvis mammaer er godt informert om helse- og velværeproblemer, så vel som nøyaktig hvordan de skal holde seg friske, kan de gi den informasjonen ned til barna sine, samt reversere ungdomsstatistikken i USA i USA.

Ms. Talbert  runs the Healthy mothers Social Network, is the creator of Healthy mothers Media, as well as likewise blogs at talbertzoo.com. Du kan overholde henne på facebook.com/thehealthymomsmag, og twitter.com/cltalbert.

If you liked this short article you may delight in these stories.

Laster …

var marketGidDate = ny dato (); dokument.write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressbar”:true};//s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link til dette innlegget: Fitness Friday #bloghop #Linkup – 5 forslag for å holde deg til dine fysiske kondisjonsmål i sommer

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *