Deling bryr seg!

Dele

kvitring

Dele

Å etablere et fellesskap er veldig viktig for bloggere. Å bli med og delta i sosiale nettverk som denne og gå til og kommentere blogger hver eneste dag er de beste måtene å bygge bloggfellesskapet ditt på. Men å finne de passende bloggene å kommentere kan bli en skremmende og skjerpende oppgave. Noen bloggere bruker timer og timer på å kommentere blogger bare for å finne omtrent halvparten av dem, returnerer kommentarene tilbake. Fra tidligere erfaring vet jeg at det kan være bortkastet tid å kommentere og ikke motta en kommentar til gjengjeld. I kjøp for å garantere at alle medlemmene av Healthymoms-social.com er i stand til å bygge et kvalitet på nettet og finne en følelse av fellesskap, har jeg laget denne linky-listen over blogger som svarer på kommentarer og besøker bloggerne som kommenterer nettstedet sitt og returner gesten. Hvis du ønsker å bygge bloggfellesskapet ditt gjennom å kommentere, kan du koble deg her til bloggen din og besøk de andre bloggene på denne listen. Dette har blitt lagt ut på nytt fra Healthymoms-social.com.

Om vår grunnlegger

Cascia Talbert er en travel blogger, og mor til fem barn, som bor i Spokane, WA. Med en B.A. I historie og lov og en lidenskap for å skrive og holde seg frisk, startet hun Healthy Mothers Magazine i 2007. Healthy Mothers Magazine er for tiden rangert som Top Health Blog for Moms. Fru Talbert mener at hvis mødre er godt utdannet om helseproblemer og hvordan de kan holde seg friske, kan de gi den informasjonen ned til barna sine og snu overvektstatistikken i barndommen i USA.

Fru Talbert driver det sunne mødrene sosiale nettverk på Ning, er grunnleggeren av Healthy Mothers Media, og er sjef for markedsansvarlig for Talbert Nutrition LLC. Du kan følge henne på facebook.com/thehealthymomsmag, og twitter.com/cltalbert.

Hvis du likte denne korte artikkelen, kan du glede deg over disse historiene.

Laster …

var marketGidDate = ny dato (); dokument.write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link til dette innlegget: returnerte kommentarer blogger #linky #bloghop
Relatert 5 av de dyreste varene i hjemmet ditt

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *