Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Å være aktiv er en avgjørende del av å holde seg sunn. I kjøp for å kunne følge med på ungdommene våre, så vel som å vise dem et flott eksempel, må hektiske mødre gi tid til kondisjon. I følge Mayo Clinic kan trening bidra til å stoppe overflødig vekt eller hjelpe deg med å bevare vekttap. Å bevare en sunn vekt vil forlenge livet ditt, så vel som du vil ha mindre sannsynlighet for å etablere liv i fare for å fare. Trening så vel som fysisk form vil også sette deg i godt humør. Rutinemessig trening hjelper hjernen din til å skape serotonin, det glade hormonet, som bekjemper depresjon. Det øker også energinivået ditt. Når du er aktiv oksygen, så vel som næringsstoffer, tilføres vevet ditt, så vel som ditt kardiovaskulære system fungerer mye mer effektivt. Trening forbedrer søvnen. Med rutinemessig trening vil du høsten sovende raskere og sove lenger. Bare sørg for at du ikke trener så godt i nærheten av sengetid.

Du tenker kanskje: “Dette er flott! Men nøyaktig hvordan finner jeg ut hvilken trening som er finest for meg? ” Må du gå på treningsstudioet, eller kanskje løpe eller danse ville være bedre. Med alle de forskjellige metodene kan vi trene hvilken som er finest for deg? Jazzercize har satt sammen en quiz som kan hjelpe deg med å velge hvilken fysisk kondisjonsaktivitet som vil hjelpe deg med å glede deg over å trene, samt holde deg i form og aktiv.

Å kjenne treningstypen din kan hjelpe deg med å produsere en bærekraftig livsstil så vel som sunn rutine.

Du kan grue deg til å gå til treningssenteret, eller kanskje du bare vil ha det gøy mens du trener. Tror du at du er en profesjonell eller bare oppdager om fysisk form? Quizen vil hjelpe deg med å bestemme. Ta quizen her.

Relatert oppdagelse av oppmuntring

Å finne en treningsøkt som du gleder deg over å gjøre er det som gjør fysisk form.

Jeg liker å løpe i tillegg til å lytte til de foretrukne melodiene mine mens jeg trener. Det er det som gjør fysisk form for meg. Hvis du nettopp begynner, lurer du kanskje på hvilken type trening som vil være tilfredsstillende for deg. Ta quizen for å oppdage ut.

Karakteren din kan fortelle deg mye om din perfekte treningstype.

Er du fredelig så vel som sjenert? Er du et utgående feiringsdyr? Do you like whatever to be organized as well as take pleasure in being in control? Your character can describe a great deal about your workout type. a lot more outgoing characters may like to dance off those calories in a group setting. If you are organized as well as in manage circuit training may be your workout type. Are you prepared to discover a lot more about your workout type? Take the quiz right here to discover out.

Tell us your results in a comment below.

Link to this post:What workout type Are You? Take the Quiz

5/5

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *