Jeg skulle ønske jeg visste om disse kjærlighets to-pakkene før jeg lærte den harde måten

Jeg kom akkurat tilbake fra en to ukers getaway øst med Alec og guttene. Vi fløy fem timer fra SFO til Cleveland (hvor jeg er fra) og dagen etter kjørte omtrent ti timer til upstate New York for å glede meg over en venns bryllupsfeiring og den andre bemerkelsesverdige innsjøen/fjellaktivitetene.

Dessverre gjorde Milos mange verdsatte kjærlighet, Monty the Monkey, ikke hele turen med oss. Vi forlot ham et sted på Cleveland flyplass eller på fly 254 (med den fantastiske flyvertinnen Beth som fawned over barna mine og piloten – kodenavnet pilotkaptein Chauffeur – som lot Holden jobbe kontrollene på vei ut av flyet).

I dag, mens jeg pakket sammen skolen hans Blankie (Tsumeb, løven som beroliget ham alle sammen lenge), freaked jeg om hvordan vi skal spille dette. Brekker jeg T hjem hver natt og tilbake til skolen hver morgen? Selvfølgelig ikke. Kjør jeg ut og kjøper en erstatning ape så snart jeg kan? Selvfølgelig gjør jeg det!

Etter å ha truffet alle mine lokale kjærlighetsbutikker uten hell, søkte jeg og fant et godt og rimelig utvalg på thebabybasics.com og kjøpte to. De er vanligvis rundt $ 12 personlig, og disse er bare $ 10. Og jeg ville ha betalt for hurtig frakt, så jeg regner med at jeg er en total freak!

Og jeg regner med at mens jeg venter på at de kommer, vil jeg kjøre Tsumeb frem og tilbake litt.

Pro tips: Nå kjøper jeg dem av to-pakken (kalt Cuddle Twin)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *