, det var mammas natt ute, og du aner ikke hvor dårlig jeg trengte det.

Min mann, Tyler, hadde nettopp kommet tilbake fra å være utenfor byen for jobb og ville forlate igjen om noen dager. Jeg elsker babyen min, ikke misforstå meg, men å være alene med en 7-ukers gammel, døgnet rundt, har en tendens til å gjøre meg litt gal, så jeg hoppet på sjansen for en natt ute før knutepunktene forlot byen igjen .

Tyler og jeg tok en beslutning om å lage middag og drikke med venner. Det alene hadde ikke tenkt å være nok til å tilfredsstille min sug etter interaksjon for voksne, så jeg tok en beslutning om å ta det opp et hakk.

Du skjønner, jeg påpekte at jeg hadde en 7 uker gammel. Det indikerer at jeg nylig hadde hatt min 6-ukers sjekk med jordmoren min (mens ektefellen min var utenfor byen). Som jeg antar at du mødre vet hva det betyr…. Det er klart for sexy tid.

Men her er tingen: Bare fordi legen din sier at du kan “gjøre det”, indikerer ikke at du (a) føler at det eller (b) kan finne tiden selv om du ville.

Men mannen min, Gud velsigne ham, fortjente det. Han bugnet meg knapt en gang i løpet av de 6 ukene etter at datteren vår, Piper, ble født (sannsynligvis fordi jeg ba ham om å ta saken i egne hender). Jeg følte at det var på tide å gi ham de beste 30 sekundene av livet.

Så hva gjorde jeg… ..?

Jeg betalte for sex

Nei, ikke sånn at du er rart. hvem tror du jeg er?

Jeg skjønner, jeg hadde funnet ut at det å bli opptatt med ektefellen min var vanskelig å få til å skje hjemme hos oss. Barna vår myller som gal om kvelden (hellig heksetid). Når jeg er over, er jeg utmattet og det siste i tankene mine er å støte stygg.

Og mens vi har fått barnevakt før, gjelder hun huset vårt, og det ville bare være rart å løpe ut i et annet rom (selv om tanken har krysset tankene mine).

Så jeg tok en beslutning om å få et hotellrom. for det som [viste seg å være] rundt 30 minutter. $ 110 hotellrom, 30 minutter, det er $ 3,67 per minutt (ikke inkludert skatter)!

Min “Night Out” startet “Normalt”. Vi møtte vennene våre (også foreldre til en ung) og jeg hadde mine første Moskva -muldyr. På et år. Og ja, de var deilige.

Palene som vi møtte opp med er gravide med deres andre barn, så naturlig nok sentrerte samtalen mye rundt babyer. Det er morsomt hvordan det skjer. Jeg har blitt “den kvinnen”. Før jeg hadde et barn hatet jeg å snakke om andre folks barn i mye mer enn fem minutter.

Men hva med sexen?

Jeg hadde tatt en avgjørelse dagen før jeg skulle gjøre hele hotellet. Å planlegge disse tingene er imidlertid vanskelig med denne nyervervede ungen.

Vi har barnevakten vår i en begrenset periode, og jeg trenger å pumpe på et tidspunkt. Så i stedet for å spise middag på favorittrestauranten min sentrum og deretter kjøre over byen til et hotell, forkortet jeg bare hele saken. Jeg bestilte middagsreservasjoner på en restaurant som også er på et hotell (jeg er effektiv!). Tatt i betraktning at det er en restaurant vi har spist på, var det ikke mistenkelig for mannen min.

Nå var det absolutt ikke så bra for en restaurant som min normale favoritt i sentrum, men jeg fikk spise et varmt måltid og det var ingen baby som gråt. Så jeg tar det.

Etter middagen bustet jeg ut et rom som var avgjørende og ga det til mannen min. Gutt, han var i ekstase (og overrasket!).

Uten å gå inn på for mange detaljer, var det helt bedre enn jeg forventet. Men fortsatt litt smertefullt.

Vi sjekket inn rundt 8:00 og kom oss hjem innen 9:00 med et raskt stopp hos Trader Joe’s på vei hjem.

Var det det mest romantiske jeg har opplevd? Sannsynligvis ikke. Imidlertid måtte du ofte hoppe tilbake på hesten. Du skjønner om du ikke var sulten, du vil fremdeles spise på et tidspunkt i løpet av dagen. Vel, dette er slags det samme. Nå som vi har fått det ut av veien, er jeg sikker på at det vil være mye mindre angst for fremtidige “økter.”

Det var morsomt, det var forfriskende, det var akkurat det jeg trengte.

Nå vil jeg høre fra deg! I kommentarene nedenfor vil jeg gjerne høre den beste ideen din for å holde romantikken i live etter babyen. Vi kan alle bruke litt inspirasjon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *