Se på denne kvinnen. Ser du ut som henne når du avslører melk til babyen din? I så fall kan du forklare deg selv.

Etter å ha brukt en god del tid på både å pumpe og søke etter bilder av pumping av kvinner fra de store pumpeprodusentene, har vi oppdaget at det er mangel på urealistiske bilder der ute. Det bildet over? Jeg fotoshoppet det uten noen tillatelse. Jeg forstår at det er en spesiell beliggenhet i helvete for den forbrytelsen, men jeg er villig til å betale det.

Hvor er pumpen hennes?

En gang i tiden satt vi på en kafé med to andre mødre i tillegg til å sammenligne notater om hvor vi pumper på jobb så vel som hvor vi har pumpet. Akkurat her i California er arbeidsgiverne våre lovlig forpliktet til å gi oss et rom som låser seg i tillegg til en plugg og ikke er et bad. Jeg er takknemmelig. Jeg kjenner igjen mange av dere er ikke så heldige.

Vi fikk konseptet om at vi skulle samle bilder av disse miljøene for å sikre at vi kan hedre organisasjonene som gjør det riktig, så vel som å håne de som ikke gjør det.

Fotokreditt: Sarah Gilbert

Har du en pumpehistorie som er tragisk eller morsom? Del det her. I tillegg til i morgen, ta en spesiell selfie på jobb, slik at vi alle kan se pumpeplassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *