Etter lang fire måneders skole, tidlig morgen og korte netter er det ikke rart at vi ønsker den elskede vintersesongpausen. Selv om det er fristende å slappe av, se filmer og drikke varm sjokolade hele pausen, er det ting å gjøre og minner som skal lages! Denne listen over femten aktiviteter å gjøre i vintersesongpausen fra Kate på Discount Coupon Cravings vil holde barna dine opptatt og hele familien som lager minner for å vare livet ut.

15 Morsomme vintersesongpausaktiviteter for å avslutte med familien

Avhengig av hvor du bor, vil været alltid påvirke antall morsomme ting å gjøre ute i løpet av vintersesongpausen, men det er fremdeles morsomt å være på de fineste dagene og til og med moro inne!

Her er listen vi samlet av 15 minneverdige ting å gjøre på juleferien:

1. Familie sleepover foran juletreet

Det er riktig! Slå på julelysene, få soveposene dine og gjør det til en god gammeldags søvn. Dette er en fantastisk aktivitet i vintersesong og en som barna dine aldri vil glemme. Hvis du gjør dette … vil du helt sikkert vinne “hva gjorde du i vintersesongpausen” uunngåelige samtaler fra back-to-school.

2. Juleopphold

Enten det er på et lokalt hotell eller et venners hjem over hele byen, bryter opp uken og gjør noen virkelig morsomme minner med en oppholdsrikt! Og ikke å tenke over det vil gjøre opplevelsen enda bedre! Pakk gjenstandene over natten og dra hjem om morgenen. Bonus: Alle vil være klare til å hvile etter en natt med moro!

Se? Å komme med ideer om juleopphold trenger ikke være vanskelig! Det er sannsynligvis mange aktiviteter i vintersesongpausen som du aldri har hatt sjansen til å utforske.

3. Julekaroling

Julekaroling er en lang, mistet tidsfordriv, men hvorfor ikke bringe det tilbake over juleferien? Vis barna et utdrag av en julekarol, og du kan være på vei. Den fantastiske tingen er at hvis det er for kaldt ute, er mange sykehjem det når karolatorer besøker.

4. Puslespill

Hold hjernen i topp topp form med denne morsomme, bindingsaktiviteten! Familien vår gjør et nytt puslespill hvert år. Som mamma er det vanskelig å alltid få spisestuen svelget opp av puslespillstykker, men å se familien rundt bordet sammen gjør det verdt det, og så noen!

5. Sett noen oppløsninger

Selv om vi har en tendens til å tenke på mål for det nye året som en voksenaktivitet, er det en utrolig måte å vise hvor kjempefine omgivelser (og oppnå) et mål som du har jobbet mot følelser.

6. Lær litt historie

Vinterpausen er en fantastisk tid til å reise din egen by. Akkurat som om du kan dra nytte av turer fra andre byer, er dette en fantastisk tid å tenke på og leve gjennom minnene fra tidligere tider. I tillegg, fordi det er kaldt ute, vil ikke skattejakt på Google føle seg galt.

7. skøyter

Dette er en fantastisk vintersesongbruddaktivitet som noen fra 4-100 år kan glede seg over! Vis opp i enhver tilstand, leie noen skøyter og glede deg over å sjekke ut “det virkelige liv” en stund. Bonus: Det er en vakker, morsom atmosfære som kan brenne av de få ekstra informasjonskapslene du snek av dessertbrettet.

8. Fondue natt

Skoledagene og nettene skynder seg, så det er ikke mye tid til å spise en morsom middag … med mindre du er i juleferien, det vil si. Å være vertskap for en fondue -natt vil gi deg en sjanse til å få noen forskjellige matvarer foran familien, samtidig som du viser dem at et måltid kan være en opplevelse.

9. MEDSPA DAY

Hvil de små piggies og gi dem pausen de trenger med en liten medspa -dag. Barna vil ha det gøy å bli bortskjemt i tillegg til å skjemme bort deg! Og for en brøkdel av kostnadene ved å gå til en neglesalong, kan du hente noen få nye farger for å pryde alles sifre med.

10. Vert en varm sjokolade fornøyd time

Siden mange av barnas venner sannsynligvis vil være hjemme, er dette en fantastisk tid å ha venner over, glede over litt varm sjokolade med alle fester, selvfølgelig, og fortelle historier!

11. Ha en filmmaraton

Selv om vi ikke ønsker å være horisontalt hele pausen, vil det å hevde en dag som filmmaratondag ha hele familien til å vente i spenning! Lurer du på hvilke filmer du skal ha i filmmaratonet ditt? Wikipedia gjorde en utrolig jobb med å avrunde mange av feriefavorittene her!

12. Svømming

Det lokale treningsstudioet eller hotellet ditt vil sannsynligvis være vertskap for familien for en liten avgift hvis du ikke allerede er medlem. Og barna vil få et spark ut av å forlate bassenget når det snør ute.

13. Lag en igloo

Hvis du bor et sted med snø, må det å bygge en igloo være på toppen av listen over vintersesongpausen! Foreldre blir fantastiske når de kommer ned på bakken og spiller litt gammeldags spill-og det er ikke noe mye mer fantastisk enn å bygge et Igloo-fort! Bonuspoeng hvis du har en snøballkamp mellom fortene.

14. Frivillig

Dette er en av mine favorittvintersesongpauseaktiviteter til ALl. Etter at du har hatt en sjanse til å sette noen nyttårsforsetter for familien, vil du ha en god ide om hva alle sikter til det året. Å finne en frivillig mulighet som stemmer overens med nyttårsforsettene, er en fantastisk måte å sparke dem også på!

15. Spilldag

Bust ut alle favorittbrettspillene og lag en dag ut av det! Dette vil få alles konkurransedyktige ånder til å gå og sørge for at barna er klare til å tenke på tide for å dra tilbake til skolen.

Savnet vi noen morsomme tradisjoner som familien din liker over vintersesongpausen? Legg igjen en kommentar nedenfor!

Kan hende du også liker:

10 feriegaver til mor (eller for å behandle deg selv!)

15 elskelige alv på ideene om hylle ankomst!

25 aktiviteter for en 18 måneder gammel [enkel og veldig morsom!]

ofte stilte spørsmål

Hva vi kan gjøre i vintersesongpausen?

Selv om det er fristende å slappe av, se filmer og drikke varm sjokolade hele pausen, er det ting å gjøre og minner som skal lages! 1. Ha en søvn foran juletreet2. Go Christmas Caroling 3. GO ICE SKATING4. Ha en familiespill natt5. Bygg en igloo eller snømann

Hva kan du gjøre hjemme i juleferien?

Våre favorittaktiviteter hjemme juleferie er: 1. Ha en søvn foran juletreet2. Ha en familiespill natt3. Vert en fondue night4. Planlegg en familiefilmkveld 5. Ha en medspa -dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *