virkelighet, jeg forstår ikke om vi vil ha mye flere barn. I tillegg til at jeg ikke forstår virkelig meg gal! Jeg er stolt av å være en definitiv person.

Da jeg giftet meg, min hubby så vel som jeg begge forsto at vi ønsket barn, så da Holden overrasket oss, ble vi velsignet (og på banen med livsplanen). Vi forsto at vi ønsket mye mer enn en, så selv om morsrollen sparket meg i rumpa, gikk vi for det igjen “før vi kanskje mister nerven”, i tillegg til at vi derfor begynte spedbarnsbasken vår.

Men utover det … jeg aner ikke! Vel, jeg har mange ideer, men ingen svar på det brennende spørsmålet.

… som bringer meg til eksperimentet så vel som regelmessig mål. I følge en forventet kompis av meg, hvis du bryter med en utfordrende avgjørelse, foreslår Dr. Phil å bo med hvert av alternativene i en uke i tillegg til å se nøyaktig hvordan du føler deg på slutten. Virker som gode råd.

Så akkurat her går vi. I den helt ubesluttsomme spesifiseringen vi er i, måtte vi snu en mynt for å velge hvilken uke som kom først. Uke én: “Vi er helt vesentlige å ha en husholdning av denne størrelsen”

Her er fordelene med å avdekke husholdningen vår hos 2 ungdommer [som om vi har styrt over hva som helst uansett]. Vi kan:

Passer inn i vår nøyaktig samme bil, nøyaktig samme hus.

Bli kvitt spedbarn så vel som graviditets ting som vi har holdt bare i tilfelle.

Begynn å reise som husholdning så vel som par. Raskere. Nå?

Alt i form til en berg-og-dal-bil.

Ha en mye bedre mulighet for å sove med natten i tillegg til å få barnevakt nå i tillegg til å gi ting som college senere.

Ok, så der har du det. Mine sanne tilståelser. Jeg vil inspisere tilbake i neste uke når jeg er baby-gal, så vel som så begeistret for å gå etter en større familie. Hold meg.

Momversasjonen om å ha mye flere ungdommer snakket virkelig med meg (snakket med meg akkurat som de mange mange samtalene jeg har med kompiser så vel som fremmede som berører emnet om de mener å gjøre det eller ikke).

Hvis du bryter med den store livsendrende bekymringen for å finne opp en person til, kan du ha en klokke. Det vil ikke løse problemet for deg, men det vil gi deg en latter og noe kameratskap. Jeg ser at det er et av de mest sett momversasjonsemnene, så jeg skulle ikke være den eneste.

Noen andre bryr seg om å innrømme at de bryter med denne situasjonen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *