Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

https://apis.google.com/js/plusone.jslindon, Utah, 4. november 2012 – CRIO, en liten oppstart i Utah, har introdusert en verdensomspennende turné til støtte for sin Kickstarter -kampanje i virkelig håp om å ta med kaffebarer, Baristaer, kaffeentusiaster så vel som chocoholics sammen til støtte for sin nyeste utvikling – verdens aller første kakao -espresso.

Crio’s Cocoa Espresso, kalt Crio Espresso, er laget med en komponent – 100% premium, stekt kakaobønner – det utdraget for å lage en ekstraordinær søt, deilig, sjokolade -espresso -skudd med en dyp, naturlig, mocha -smak samt en rik hode av Crema som skiller seg i en nydelig fargekaskade. Crio espresso kan lages til alle de tradisjonelle spesialdrikkene – lattes, mochas, macchiatos, frappes – som er ekstremt fremtredende på en Utah -kafé kalt dekadens som introduserte dem i august.

For øyeblikket er hver gruppe kakao -espresso dobbel bakke, så vel som siktet på lengden for hånd som dårlig begrenser produksjonen. Crio ser etter å skaffe $ 35 000 med Kickstarter, slik at den kan oppgradere sin unike kakaosnitt i tillegg til å introdusere kakao -espresso til kaffebarer samt kaffeentusiaster overalt.

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=ec0vs8x2ogq]

For å spre ordet om sin Kickstarter -kampanje, holder teamet på Crio så vel som deres gode venner rundt om i verden arrangementer på kaffebarer i USA, Canada, Australia, Korea samt Storbritannia. Disse begivenhetene inkluderer en mixology Bar der gjestene kan legge til sine egne smakstilsetninger, navngi sin unike drink i tillegg til å ta et “espress-yo selv” -bilde med ferie rekvisitter for en mulighet til å vinne et gavekort på $ 250 samt en premium gaveeske på $ 130.

“Vi er så glade for disse begivenhetene så vel som Kickstarter -kampanjen,” uttaler Cassandra Durtschi som koordinerer den verdensomspennende Brü -turen. “Vi har holdt en rekke av den siste uken i Utah, så vel som folk har det så gøy med bildekonkurransen. Det er en utmerket metode å introdusere dem for Cocoa Espresso så vel som for kampanjen. ”

Relatert Hva er pektin?

“Jeg liker Kickstarter -konseptet,” uttaler Jon Fotheringham, en av Crios grunnleggere. “Det gjør det mulig for‘ mengden ’å velge hva de vil eksistere i verden. Vi tror de vil være enige om at kakao espresso er bemerkelsesverdig så vel som utrolig velsmakende, så vel som håper de vil hjelpe til med å gjøre det mulig for oss å produsere det. ”

Brü -turneringen kan oppdages på www.criobru.com/brutour. Du blir invitert til å gå til for å se nøyaktig hvordan Cocoa Espresso er laget, prøv gratis prøver i tillegg til å delta i arrangementet.

Oppdaget du denne informasjonen nyttig? Klikk her for å vise din støtte til magasinet Healthy Moms.

Link til dette innlegget: Crio introduserer verdensomspennende Cocoa Espresso bror

5/5

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *