som bare kom meg bort på en kort flytur til San Diego i noen dager med min BFF, kan ha vært tilstrekkelig til å skjære et smil på min avtale med for en uke. Legg til at generøsiteten til bloggforfattere så vel som fremmede (og noen få sjenerøse leverandører) til en 35 uker som forventer kylling, så vel som det var en enestående opplevelse.

Høydepunkter:
Når vi våknet rundt kl. Jeg dro til en Sony Cam Experience Day kalt #Photofunmom, den inkluderte en ny Cybershot WX9; Veibeskrivelse på nøyaktig hvordan du kan bruke det; full makeover; noen Decadent Health Club -behandlinger (Hei, Parafin Foot Booties!); En guidet spasertur rundt marinaen, i tillegg til et bildeopptak fra Star Professional Photographer Brian Smith. Det var en slik godbit.

Foto av Kimberley Clayton Blaine

Jeg kom tilbake til romkameratene mine, Whitney så vel som Wendy, alle glammet opp så vel som jeg følte at jeg var klar for hele konferansen ”¦ så vel som da” ¦

Klar for Mad Guy -tema feiring

Hva 30 minutters sminke vil gjøre mot meg

Så vant jeg en iPad på #OcbloggerBash -tombola for å være til nytte for å hjelpe en mamma ut. Wow. Takk Ywater for nytt leketøy.

Etter å ha drikket-for-Diapers-partiet, Whitney så vel som jeg dro over til Creative Women Rock Star Party. Jeg klemte meg inn i mager graviditet denim i tillegg til å bruke en glitrende rørtopp hun hadde med seg bare i tilfelle. Vi danset med Madonna så vel som Woman Gaga -imitatører frem til føttene våre ba om barmhjertighet (eller var det bare meg?).

Ja, jeg endret til slutt ut av den kjolen!

Fra seminaraften kunne jeg ikke se for meg at det ble mye bedre. Denne blogeren var stor – mellom 2600 så vel som 3100 deltakere – i tillegg til å være i et viltvoksende Expo Center, følte jeg hvert trinn i Bigness (eller følte jeg bare min egen Bigness? Hmmm). Ser du størrelsen på denne lunsjplassen? Dang.

Jane så godt som jeg kommer til nøyaktig samme tid med tredje babyer

Rett etter dette stripey -magebildet OP, var det en flash -mobb til lunsj! Kan du område meg på slutten av denne videoen og prøve å få et mye bedre utseende?

Å være i tredje trimester, den tristeste delen av helgen min var mest sannsynlig at jeg måtte innrømme at jeg bare ikke var klar for alt. Alt som trengte så godt mye vandring ble utelukket. I tillegg til en fredag ​​full av så vel som mye vandring, så vel som å snakke, måtte jeg unngå min foretrukne fest. Virker som om de hadde en fantastisk, enhjørning-buut-spisetid uten meg:

Etter å ha gått glipp av Sparklecorn, fikk jeg meg til å riste byttet mitt på Cheeseburgher -festen. I tillegg til at jeg er så glad. Jeg brukte noen forferdelige støttende sko så vel som danset rundt til etter 23:00.

Heather, Whitney, Wendy på Cheeseburgher Party

Jeg antar at det alltid er neste år. Mitt sinn kjører allerede mot om jeg nøyaktig kan bli med Blogher12 i NYC. Vil jeg tvinge hele husholdningen til å ta en ferie til New York som i fjor? Kommer jeg alene? Bare meg så vel som babyen? Selvfølgelig er det også snart å vite, jeg har ikke engang fornøyd den bit -personen ennå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *