Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

CDC melder at dette året kommer til å bli en av de verste influensasesongene noensinne, så vel som har erklært en epidemi. Dessverre sikrer ikke årets influensavaksine seg mot H3N2, den dominerende influensabestammen som sprer seg aggressivt over hele landet. Ettersom antibiotika ikke fungerer for virus, forblir behandlingsvalg begrenset. Folk trenger å levere immunforsvaret deres støtten som trengs for å fjerne forkjølelse så vel som influensa. Overfor mangel på alternativer av høy kvalitet, produserte Dr. Sarath Malepati, en lege i California EZC Pak for å hjelpe husholdninger med å støtte deres immunforsvar.

EZC PAK er en 5-dagers konisk immunstøttepakke sammensatt av organisk echinacea, sink, samt vitamin C. EZC Pak ble produsert for å minimere feil antibiotika som brukes i kjøp for å beskytte effektiviteten av antibiotika når det er medisinsk nødvendig.

Hvert menneske på verden får øvre luftveisinfeksjoner (URI). Det er den mest typiske infeksjonen hos mennesker. Den typiske personen får 2-3 i året. 80% av disse infeksjonene er virale og ikke kan behandles med antibiotika, som bare behandler bakterielle infeksjoner. Likevel oppdaget en fersk CDC -forskningsstudie at amerikanske leger så vel som leverandører av helse- og velværeomsorgstjenester foreskriver 258 millioner polikliniske antibiotiske resepter årlig, i gjennomsnitt en rate på over 8 antibiotiske resepter for hver 10 personer. En påfølgende WebMD -undersøkelse oppdaget at svimlende 95% av forskriftene innrømmer å komponere for antibiotika når de er usikre på at de er nødvendige. Motstandsrater har nå økt 15-25% for spesifikke tradisjonelle antibiotika som ofte brukes til bakterieinfeksjoner, noe som førte til 2 millioner medikamentresistente infeksjoner i USA årlig, noe som resulterer i 23 000 dødsfall. Uten atferdsmodifikasjoner for antibiotikabruk, anslås det at verdensomspennende død fra medisiner resistente infeksjoner vil overgå kreft innen 2050.

Fortsatt ber individer som lider av URIer ofte antibiotika fra legen sin. Gitt deres begrensede alternativer, føler tjenesteleverandører seg ofte presset til å foreskrive antibiotika for virale urier når de ikke er nødvendige. Noen legegrupper foreslår til og med å komponere antibiotikaresepter for virale URI for å tilfredsstille den individuelle forespørselen, samt deretter fraråde dem å fylle reseptene sine. Dette er mindre enn perfekt, og kontakten oss til handling bak EZC Paks utvikling. EZC Pak er lege formulert basert på de aller beste tilbudte bevisene i sine kjerneelementer for å levere trygge, håndgripelige, samt konkrete støtte for de som er i krav til immunstøtte. EZC Pak er ikke ment å være en erstatning eller erstatning for reseptbelagte medisiner eller antibiotika når det anses som medisinsk nødvendig.

“Det fjernes at vi nærmer oss en klippe med antibiotikaresistens … klinikere så vel som helse- og velværeomsorgssystemer krav for å forbedre forskrivningspraksis. I tillegg til at enkeltpersoner krever å erkjenne at det er både farer så vel som fordeler for antibiotika – er det ikke best mer medisin; Den ideelle medisinen på det ideelle tidspunktet er best. ”

– Tom Frieden, MD, MPH, direktør for CDC

EZC Pak tilbys på Internett på EZCPAK.com for $ 19.99, samt vil bli tilbudt til ekstra på internetthandlere, samt et utvidet antall fysiske butikker i 2015.

Dette er en sponset publiser gitt deg av EZC Pak. Meningene som er uttrykt her er forfatteren, så vel som ikke er en indikasjon på meningene eller stillingene til EZC Pak. Betaling er levert for dette innlegget.

Link til dette innlegget: bekjempe virale infeksjoner med ezc pak #ad
Relatert din guide til lekker tarm i løpet av feriespisesesongen

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitringDele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *