deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Snacks snacks er på et mål å spre raushet overalt. Den aller første tirsdagen i hver måned har de vanskeligheter med sine kunder så vel som regionale nabolag for å få frem et visst snilleoppdrag. Hvis tilstrekkelige mennesker indikerer opp for et av disse “oppdragene”, vil de få frem en enorm verdensmottak.

I august 2011 ga mye mer enn 10.000 Kindaholics landsdekkende en kald drikke til noen som jobber utendørs – inkludert bygningsarbeidere, postbærere, badevakter samt mer! Kind snacks samarbeidet med Denver -området Whole Foods Markets samt Colorado Coalition for The Homeless for å gi mange hjemløse barn med ryggsekkene samt forsyninger de så desperat trengte for begynnelsen av skolen.

I oktober til ære for brystkreftforståelse måned, oppfordrer snacks alle til å sende en gjennomtenkt lapp eller e -post til en dame som har påvirket livet ditt. Hvis tilstrekkelige mennesker aksepterer dette snilleoppdraget, vil Kind samarbeide med National Breast Cancer Foundation for å gi omsorgsbunter til kvinner som gjennomgår stråling så vel som cellegift, noe som gir dem komfort og støtte under deres modige kamp.

Besøk: http://www.kindsnacks.com/world/mission til å godta dette oppdraget. En liten raushet kan gå langt!

Om snill

Kind er et merke av alle naturlige hele nøtter, så vel som fruktbarer laget av komponenter du kan se, så vel som å uttale, så vel som det også er en bevegelse som gir ny funksjon til snacking.

På slag gjør vi ting litt annerledes.

Kind ble etablert på prinsippet om helhetlig godhet, så vel som vi er stolte av å produsere nye veier som forhindrer falske kompromisser. I stedet for “eller” oppgir vi “og”. Vi velger sunne så vel som velsmakende, praktiske så vel som sunne, økonomisk bærekraftige så vel som sosialt effektive. Kindsnacks.com

Om denne forfatteren

Cascia Talbert er en hektisk blogger, utgiver, frilansskribent, på internettleverandøren og mamma til fem barn, som bor i Stillehavet nordvest. Med en B.A. I historie så vel som lovgivning så vel som en entusiasme for å komponere så vel som å holde seg frisk, startet hun Healthy Mommies Magazine i 2007. Healthy Mommies Magazine er for tiden plassert Top Health and Wellness Blog for Mommies, samt har en rekke av en rekke Helse- og velvære profesjonelle forfattere samt mamma -bloggere. Fru Talbert mener at hvis mammaer er godt informert om helse- og velværeproblemer, så vel som nøyaktig hvordan de skal holde seg friske, kan de gi den informasjonen ned til barna sine, samt reversere ungdomsstatistikken i USA i USA.

Relatert færre søtsaker for mye mer protein denne ferien

Fru Talbert er en omtalt helse- og velværebloggforfatter på Wellsphere.com, så vel som artiklene hennes kan også oppdages på ezinearticles.com. Hun driver på samme

Link til dette innlegget: do Noe snill for en dame du liker tirsdag oktober, 4

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *