Da min venn, en annen ny mamma, fortalte meg at hun ga opp klaget for fasten, trodde jeg at hun var et geni. Så i stedet for å klage på hvordan barnet mitt sov, snakket jeg ganske enkelt uten stopp om det. Etter hvert hadde jeg helt utmattet og kjedet meg og snakket om Westons søvnmønstre, så jeg trodde det var en passende tid å fullføre Rookie Mom Challenge #21: Snakk om noe foruten søvn.

Utfordring akseptert!
Jeg valgte en veldig travel dag for å skifte gir: Weston og jeg ville delta på mamma; Et helt nytt stevne alt om ting å gjøre med babyer og barn på Long Island. Vi ville delta sammen med en venn og babyen hennes, og hun hadde med seg venner. Jeg regnet med at det var et perfekt tidspunkt å bruke samtalestarterne Heather og Whitney foreslo!

Distrahere deg selv, mamma
Jeg bestemte meg for at den ene regelen min var at jeg ikke kunne få opp Westons søvn; Hvis noen spurte meg om det, kunne jeg enten endre emnet, eller svare og gå videre. Jeg innså raskt at den beste måten å ikke tenke på barnets søvn (eller mangel på det, i mitt tilfelle!) Er å distrahere deg selv! Gjør noe annerledes, ut av veien og nytt. Vi opplevde vår lengste kjøretur, dro til et helt nytt sted og tok del i en ny aktivitet.

Konvensjonen var utrolig kult! Jeg fikk informasjon om musikklasser, mange freebies, snakket om å gjøre morsomme mote ting på bloggen min, og tenkte ikke på Westons søvnvaner i det hele tatt! Jeg brukte samtalestarterne med de andre nye mammaene, og spurte om jobbene deres, deres opplevelser på videregående skole og hva barna deres spiste. Det var veldig hyggelig å bli kjent med vennen min litt bedre (jeg hadde ingen anelse om hvor hun til og med vokste opp!), I tillegg til å møte andre nye mødre og handle noen ideer med dem.

Det er en prosess …
Etter omtrent en time begynte den lille å miste kjølig (det var veldig høyt!), Så vi hoppet utenfor for å høre på litt musikk. Jeg må innrømme at det er så inngrodd i meg å diskutere hans sovende, at da min venn spurte: “Sover han?” Jeg spurte raskt tilbake med, “Vel, inkonsekvent! Noen netter, ja, noen netter, nei, noen netter i barnesengen hans, noen i sengen vår … ”Hun smilte og sa:“ Um, jeg mente akkurat nå? Sover han i barnevognen? ”

Head Smack.

Gjennom med vilje å endre motivet og ikke dvele ved søvn (eller søvnløshet!), Skjønte jeg hvordan det konstante skravlet om søvn får meg til å føle meg frustrert, noen ganger flau og forvirret. For å være ærlig, mesteparten av tiden tror jeg at jeg rocker den rookie mamma -tingen, men når det kommer til å sove “problemer”, går jeg tilbake til å føle meg som en clueless gutt.

Ja, dette kommer til å bli en prosess, men jeg må dempe det når det gjelder å snakke om søvn: hans eller min. For egentlig er det ikke rettferdig overfor Weston: han er en fantastisk, morsom, smart, tullete liten gutt som fortjener for meg å snakke om alle de positive tingene, ikke den negative tingen han kanskje, noen ganger, har noen problemer med!

Så jeg tør deg, rookie mødre: ta “søvnpraten” ut av ordforrådet ditt og se hva som skjer med din ånd; Jeg er spent på å slutte å snakke om det, det er helt sikkert!

Finn flere babyaktiviteter med de 52 ukentlige rookie mamma -utfordringene. Hvis du allerede deltar, bruker du hashtaggen #rookiemoms på Instagram eller Twitter slik at vi kan heie på hverandre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *