som er en ganske sterk påstand, ikke sant? Vel, det er sant. Hvis du overholder øvelsene så vel som tips i minimalistiske foreldre: Nyt moderne husholdningsliv mer ved å gjøre mindre bok av Christine Koh så vel som Asha Dornfest, vil du umiddelbart bringe flere gode ting inn i livet ditt mens du unngår mer dritt.

Her er noen korte utdrag som jeg fremhevet i min kopi av boken:

Målet er egentlig ganske enkelt: Behold eller legg til tingene som øker gleden, betydningen, så vel som tilkobling i livet ditt, i tillegg til å redusere eller bli kvitt tingene som ikke gjør det.

Bekymringen går fra “Hvordan kan jeg i form hva som helst?” til “Hva er viktigst å være i form i?” Det fine med denne tilnærmingen: Når du minimaliserer timeplanen din, har du et skudd på å avslutte de fleste dager med den forståelse av at du gjorde det meste som betyr noe.

For meg er det nettopp den rette boken til rett tid. Mens jeg leser sakte med minimalistisk foreldre, tar jeg notater om alle mine foretrukne deler, så vel som leksjoner som nøyaktig hvordan du kan fjerne eller handle med linsen for å redusere langvarig stress.

Begge forfatterne er bemerkelsesverdige mennesker som jeg er stolte av å ringe venner. Jeg fornøyd Asha fra Parenthacks i 2006 på mitt ekstremt aller første Blogher -seminar samt Christine i 2009 etter at hun allerede hadde skrevet så fine ting om boken vår. Whitney så vel som jeg fikk en avansert kopi av boken så vel som da vi sendte tilbakemeldingene våre, de blurpet oss! Du må se ganske nøye for å oppdage det siden mange mennesker sladret over det. Imidlertid trenger dette målet ASHA så vel som Christines milde coaching, øvelser, så vel som eksempler. Tonen deres er autentisk, oppmuntrende, så vel som fremfor alt realistisk. Jeg ønsker bare at jeg hadde denne boka før.

Whitney oppsummerte hennes inntak, “Minimalistisk foreldre handler ikke om å overholde noen andres plan, men å oppdage veien som fungerer for deg. Tipsene levert av Asha så vel som Christine er ikke bare handlingsrike, men betryggende. Å lese denne boka liker å snakke med en god venn som forstår dine vanskeligheter så vel som heier deg på. ”

Eller som jeg så veltalende uttalte om minimalistisk foreldre på Twitter:

Flere enhjørninger, mindre esler! #gno #minimalistparenting

”” Rookie Moms (@rookiemoms) 27. mars 2013

Hvis du ikke er i stand til å lese en bok akkurat nå, ikke noe problem. Forfatterne tilbyr “mincamp”, en gratis 14-dagers dose av filosofiene sine via e-post. Du vil gjøre utvikling mot minimalistisk foreldre om 5 til 15 minutter om dagen. Hvis du vil gjøre dypdykket, kan du kjøpe boken på Amazon i pocketbok eller på Kindle (hvor minimalistisk!).

+++
Dette lignende brevet var ikke sponset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *