deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Vi går alle gjennom utfordrende situasjoner gjennom livet. Enten det er et tap av en kjær, skilsmisse, en jobbendring eller en flytting over hele landet, kan disse livsendrende hendelsene føre til mye stress. De fleste voksne kan takle spenning på en positiv måte, og vi flytter på. Men barn kan ha det vanskeligere å takle spenningen forårsaket av en drastisk endring i livet. Mor og datter, Carlie og Kimberly Brown fra Ontario Canada, valgte at de trengte å gi tilbake til andre som går gjennom utfordrende tider.

Da Carlies datter fylte tre, ga bestemor Kim henne en fe -dør. Dette inspirerte Carlie til å kombinere en barns bok med en eventyrdør. På den tiden gikk familien gjennom utfordrende tider, og dette prosjektet var deres glede og lykke når de trengte det mest. En veldig eventyrdørbok hjelper barn å komme seg gjennom utfordrende overganger i livet, for eksempel sykdom, å overvinne frykten deres, hjelpe til med sengetidsrutiner, som belønning for ekstra god oppførsel, oppmuntring og ønsker.

En veldig fe -dør fra SD Lucas på Vimeo.

Begrepet boka er ganske enkelt og fengslende for barna dine. Når du plasserer en fe -dør til barnets soverom, vil en fe besøke om natten.

“Jeg skrev en veldig eventyrdør etter å ha gått gjennom en utfordrende tid selv,” diskuterer Carlie, “å overvinne livmorhalskreft. Denne boka var virkelig med på å ta fokuset mitt fra et negativt til et positivt sted. Datterens eventyrdør tilbød en måte jeg kunne samhandle med henne, for å bringe lys inn i livet hennes gjennom en virkelig mørk og utfordrende tid. ”

Relaterte støtter “Heroes in Training”

Carlie jobber ved Children’s Medical Facility of Eastern Ontario hvor hun kommer nær og personlig for barn og familier som går gjennom utrolig utfordrende situasjoner. Carlie og moren hennes avsluttet nettopp en vellykket Kickstarter -kampanje som samlet inn nok penger til å tilby over 55 fe -pakker til Children’s Medical Facility of Eastern Ontario. På grunn av deres vellykkede kampanje ble de tildelt Kickstarter Staff Pick og ble omtalt som North Bays Company of the Month.

For mye mer informasjon om Carlie og Kim Brown og, “en veldig fe-dør,” besøk Averyfairydoor.com og deres Kickstarter-kampanje på Kickstarter.com/projects/1919816000/A-Ger–fairy-door.

Har du gjort en forskjell i livene til kvinner og eller barn? Vi vil gjerne ha deg. Besøk bli omtalt for mye mer informasjon.

Link til dette innlegget: Barnas bok hjelper Barn takler utfordrende overganger i livet

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *