Etter noen sesonger med regnstøvler som falt fra hverandre i løpet av to uker (jeg overdriver ikke, dette skjedde med to par!), Bestemte jeg meg for å spytte på høy kvalitet regnstøvler for min Sønn, Holden.

Disse ser ekstremt flotte ut – svart med edderkopper! -så vel som de er varme så vel som høy kvalitet. De kan faktisk håndtere temperaturer ned til tretti grader under null. Ummm, det var der jeg gikk litt over så vel som utover. Det er ikke en gang snø der vi bor; Det regner bare. Chilly værforhold her er omtrent førti grader. Hva pokker tenkte jeg? Jeg droppet rundt $ 60 på disse støvlene.

Jeg sendte ham til institusjonen i disse rumpesparkende støvlene så vel som føttene hans var supersvette hele dagen. Beklager gutt. På plussiden vil vi være klar når vi skal se gode venner så vel som husholdning i den ekte vinteren. Jeg kan ikke vente med å dra disse ungdommene ut øst for høytiden. Kanskje vi til slutt kommer til Tahoe for aking. Gosh, må vi gå tilbake til København for å gjøre denne investeringen verdt?

Hvis du er på nettet der det virkelig er kaldt, anbefaler jeg ekstremt. De er tilgjengelige i mange gode mønstre. Kjøp fantastiske myr edderkoppstøvler på Amazon >>

For Milo kunne jeg ikke mage en $ 60 på regnstøvler, så jeg var veldig glad for å oppdage disse Kamik regnstøvlene for omtrent $ 20. De ser super hjertelige ut (ikke utvikler en igloo hjertelig, men drysser pyttene hjertelig som vi trenger).

Vi planlegger å prøve å gi dem litt mer karakter med Sharpie-tegninger, så vel som en malingsjobb. De er tilgjengelige i marineblå så vel som rosa. Oppdag disse praktiske kamik -støvlene på Amazon >>

Hvis du fremdeles lurer på de forferdelige høst-apart-støvlene, har jeg ikke bestemt meg for å fortelle deg hvilket merke. burde jeg? Bør jeg ikke? Vil du gjette?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *