hellig ku! Jeg kommer på et fly i morgen med familien for en liten “ferie.” Jeg kan ikke la være å legge ordet ferie i sitater. Jeg ville brukt luft-kvoter hvis det var tilgjengelig.

Min utvidede familie har en fantastisk hytte ved innsjøen i Upstate New York som er en anstendig kjøretur fra der jeg vokste opp i Cleveland, men er Hecka langt fra der jeg nå bor i Berkeley. Så naturlig nok, da Blogher ble kunngjort å være i NYC, bestemte jeg meg for å kombinere det hele til ett massivt eventyr.

Her er starten på vår vanvittige plan:

Kjør til SFO

Fly til JFK (Hook the Kids Up med iPhones fylt med favorittspill, sanger og filmer)

Tog/buss/taxi til NYC for å hente det fantastiske GM -terrenget vårt, på finansiering for uken fra GMs medieflåte.

Kjør GM-terrenget til noen, men ennå ukjente podunkbyen like ut av Manhattan for natten. Hvile. Zzzzz.

Rise and Shine Kjør deretter resten av veien til Adirondacks i en uke med “ferie” med familien.

Når vi ankommer, kan vi bremse tannhjulene. Svigerinnen min skal besøke med min babys niese. Jeg kan få mitt fyll av baby -snuggles og overlate henne til mamma når disse kosene blir til rop.

Mens jeg forteller barna mine, kan vi svømme, båt, fottur, padlebåt (ikke vær redd for motoren, dette er mye annerledes!), Lek med pinner, klatre opp ting, sprut, spis iskrem, grave i sand , se stjerner, og gjør gåter.

Rett rundt den tiden da jeg trenger en ferie fra min “ferie”, vil jeg ta et tog ned fra Albany til NYC til Blogher -konferansen og gå fra revne jeans til søte kjoler og visittkort. Min super fantastiske fantastiske mann vil holde seg upstate med foreldrene mine, søsknene og guttene mens jeg deltar på bloggen Prom Blogher -konferansen.

På lørdag begynner Alec kjøreturen tilbake til virkeligheten. Han og guttene vil kjøre 5 til 8 timer, inkludert en overnattingsstopp før de møter meg i byen. Kanskje er den virkelige ferien mandag morgen etter at all familie, reiser og konferanser er over, og jeg sender dem tilbake til førskolen.


Jeg er veldig spent på å ha en mindre ting å bekymre meg for siden GM tilbød meg et terrengkryssekjøretøy for min tripping av veien. Det er en del av medieflåten, og jeg må gi den tilbake når jeg kommer tilbake til virkeligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *