takket være Tide Pods for å ha sponset denne publiseringen på rookiemoms.com.

Jeg har prøvd ut forskjellige vaskeritualer for å holde seg på toppen av skitne klær, men den som for tiden er på stedet, kan bestemmes som “tidlig og ofte.” Min andre halvdel er en ustoppelig vaskeri i disse dager, så det kan være på tide for meg å erkjenne at ingen av de andre systemene mine fungerte ganske bra.

Ryan går inn døra fra jobb, endrer klærne, samt starter et tonn klesvask, nesten hver dag. Jeg forstår ikke når han bytter den til tørketrommelen, men på et tidspunkt på kvelden, etter at ungdommene våre sover, tar han med seg en kurv med rene klær så mye som soverommet vårt så vel som Watches Sports eller The Everyday Show mens han bretter klærne.

Ja, det er en high-end å være gift med en vaskeri. Jeg forsto ikke at dette ville forekomme da vi ble forelsket.

En annen ting å like med min andre halvdel er at selv om han drar i butikken mindre enn jeg gjør, prøver han å kjøpe tunge produkter når han er der for å redde meg fra å shlepping dem. Vi går aldri tom for vaskemiddel siden det er en av hans gjenstander.

Siden jeg har funnet tidevannspods, kan jeg imidlertid omdirigere ham til å fokusere på andre tunge gjenstander. En boks med tidevannspods er ikke tung i det hele tatt, noe som er rart fordi det, som om det er kannefylte kolleger, det er utrolig effektivt flekkbekjempende vaskemiddel. Du kan kjøpe Tide Pods på Target, så vel som de jeg kjøpte lukt virkelig søt. I tillegg oppdager jeg klesvask litt mye mer utholdelig når jeg ikke trenger å slite med kannen.

Også? Target har en medlemstjeneste som du kan legge til tidevannspod, slik at de blir gitt på døren din.

I situasjonen slo du ikke jackpoten på denne arenaen, samt kravet om å bevare 50% eller høyere involvering i jakten på rent sengetøy i hjemmet, kan jeg dele mine tre andre tilnærminger.

#1 ukedagsoppgaver
I denne modellen, finest for foreldre hjemme eller hjemmefra, er mandag for ungdommer klær, tirsdag for voksne klær, onsdag for ark samt håndklær, torsdag er en fridag fra klesvask, så vel som fredag er reservert for å gjøre opp for katastrofe som peed-in-senger, oppkast, lus osv. Med andre ord, hvis du må hvitvaske ark plutselig på mandag, kan du gjøre ungdomsplaggene dine på fredag.
Jeg er ikke virkelig på nettet mitt så stivt, men å gjøre opp retningslinjer for meg selv gir meg en struktur som minner meg om disse oppgavene. Jeg benyttet meg av dette systemet da Ryan reiste mye mer for jobb, i tillegg til at jeg etterlot meg mye mer av vaskeriets ansvar for meg.

#2 Belønningssystemet
Dette rammeverket er en metode for å bestikke meg selv. Uansett hvilken godbit jeg ser frem til, kan bare få tjent ved å gjøre utvikling med klesvask. Muligens er det samtykke til å ha morgendrikk. Eller kanskje, TV -show kan sees mens du brettes. Jeg mener, hvis jeg sovnet med å se på den store andre halvdelen i går kveld, så vel som alt jeg trenger å gjøre er å kaste skitne klær så vel som en tidevannspod inn i vaskemaskinen for å gjøre mitt beste for å overflate episoden, vil jeg bli best på at.

#3 hverdagsrutine
Da jeg sjekket ut en bok om nøyaktig hvordan jeg skulle være en “lykkelig husmor”, selv om jeg var en fungerende mamma. Forfatteren foreslo at hver morgen burde begynne med å legge inn et tonn vaskeri så vel som at en person skulle brette seg i tillegg til å legge bort så snart den er tørr. De naturlige konsekvensene av å la rent klesvask sitte rundt er at du kanskje må stryke. Praktisk talt ingen av garderoben min skal strykes, men jeg regner med at det er det som holder min andre halvdel i bevegelse, ettersom det er hans knapp-ned-t-skjorter som kan bli rynket. Jeg tipper de av dere hvis primære utfordring er å flytte fra tørketrommelen til garderoben allerede har gitt opp dette systemet.

Bruker du en av disse metodene eller den eldgamle vent-til-i’m-out-of-underwear-systemet?

Sponset av Tide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *